Mesaj Panosu

Keşke Uludağ Üni.yi Tercih Etmeseydim Diyenler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

2008-07-22 (14:00)
derya9066
Bayan
derya9066
Türkiye, İzmir
Bornova Anadolu Lisesi
ben bu yıl uludağ üniye gelicem inş..çoq istiorum açıkcası,,araştırdımda baya ilk kez bi sitede uludağ ve bursa hakkında şikayet okuyorum..burda yazanlara rağmen yazıcam yinede bursayı..my number one bursa Mr. Green weterinerlik fakültesinde okuyan warsa bana özel msj atarsa sewinirim
2008-07-23 (06:10)
cnyt57
Bay
cnyt57
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
gerçekten ilginç Çok mutlu ben 2. sıraya yazdım tarih(iö). arkadaşlarım var baya memnunlar. umarım kazanırım.
2008-07-24 (13:12)
ibf li
Bayan
ibf li
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
arkadaşlar bursa gibi güzl bir yer sevlmez mi ya sizde fazla abartmışsınız dnyanın her yerinde karşılaşacagınız ufak tefek sornları ne kadarr buyutüyorsunuz ya bursada da yaşayamassanız ne diyeym şehirle degilde proglemi bnce önce kendinizde arayın dermmm
2008-07-24 (14:40)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
derya9066 demiş ki:
ben bu yıl uludağ üniye gelicem inş..çoq istiorum açıkcası,,araştırdımda baya ilk kez bi sitede uludağ ve bursa hakkında şikayet okuyorum..burda yazanlara rağmen yazıcam yinede bursayı..my number one bursa Mr. Green weterinerlik fakültesinde okuyan warsa bana özel msj atarsa sewinirim

İngilizcen iyi heralde Mr. Green .Yok eğer veterinelik okumak istiosan hayvanlarla rahat rahat ingilizce konusabilmeniz için hazırlıkta koymuslarda iyiyse hazırlığı atlayabilirsin Niyeti kötü.
Bu arada uniden ve bursadan şikayetçi olanlara bende şaşırıyorum sonucta super olmasada iyi bi kampusu ve hic bi yerde olmayan öğrenci köyü var yani başka ne istiyosunuz ki univ. o kadar büyütülecek bir yer değil İnsan kendi fırsatlarını yaratmalı ama herşeyden önce zaten hayatın kendisi sıkıcı bi yerde sonuç hep monoton oluyor .Bi de insan garip bir mahlukat hep daha fazlasını istiyor değil mi şimdiye kadar hiç bi şeyim eksik olmadı doğru dürüst ama hiç bir zaman mutlu hissedemedim kendimi hep günlük zevkler ve her sabah kalktığımda mutsuzluk hissi...
Neyse özel hayata girdik heralde Gözlerini yuvarlıyor
Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilieyelim o zaman Mr. Green
2008-07-24 (17:13)
amazonn
Bayan
amazonn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
ibf li demiş ki:
arkadaşlar bursa gibi güzl bir yer sevlmez mi ya sizde fazla abartmışsınız dnyanın her yerinde karşılaşacagınız ufak tefek sornları ne kadarr buyutüyorsunuz ya bursada da yaşayamassanız ne diyeym şehirle degilde proglemi bnce önce kendinizde arayın dermmm

en azından kalıtelı bır muhalefet Gülümsüyor burda dusunduklerını savunamayan veya onların savunulacak tarafı olmadıgını gorup,yıne de bırsey soylemek ıcın uzaylı gıbı hakaretlere basvuran o kadar acız ınsanlar varkennn Gülümsüyor sozunu ettıgımız yer yasanacak gıbı olsaydı boyle bır konuda acılmazdı heralde.yıne yıne soyluyorum nereyle karsılastırıp guzel buluyorsunuz,turkıyenn daha guzel (ınsanları dahıl)yerlerı var sadece bursayı dusunerek bunu soyluyorsanız e tabı haklısınız Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
2008-07-24 (18:44)
aclskn
Bay
aclskn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Ya bi de okulunu bitirdikten sonra Bursaya yerleşmek, Bursada ikamet etmek var. Bi de Anadolunun küçük bi şehrinden büyük hayallerle öğrenci olarak gelmek var.
Valla ben kendime adıma konuşayım ne bi burs, ne de uygun fiyata kalcak adam gibi bi yurt bulabildim. Ulaşım çok pahalı!
Ayrıca şehir olarak Bursadan daha kötü bazı illerdeki üniler Uludağ Üni.'den daha iyi. Bence bu su götürmez bi gerçek! Bursa daha güzel bi okulu hakedior bence.
İnsan Bursayı -doğal olarak- gördüğü kişilere,olaylara, içinde bulunduğu şartlara göre değerlendiriyo. Kimsenin kimseyi sert bi şekilde eleştirmeye hakkı yok. Herkesin haklı olduğu noktalar var sonuçta.
2008-07-24 (20:07)
cykv
Bayan
cykv
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
sonuçta memnun kalmak zorunda diilsiniz Göz kırpıyor mantıklı sebepler: egıtım ulasım pahalılık...ama kalkıpta yok holıgandır yok bılmem napan ınsanlar gordum dıyerek sankı dunyanın hıc bır yerınde yokmus da sadece bursada varmıs gıbı gostermenın mantıgını anlayamadım Göz kırpıyor ve ustune kalkıp bı de ıstanbul ornegını vermıs o da ayrı bı olay Şok olmuş neyse ! SEVEN SEVSİN SEVMEYEN DE SEVMESIN ! ıste bu kadar basıt.................................... ! ! !
2008-07-24 (20:11)
aclskn
Bay
aclskn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Çok haklısın valla!
2008-07-24 (22:02)
amazonn
Bayan
amazonn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
o zaman sevmedıgını soyleyen ınsanlara herhangı bişi soyleme hakkınız yok eger soyledıgınızle celısmek istemıyorsanız Soğukkanlı

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

Ücretsiz Kayıt Ol