Mesaj Panosu

Antivirus
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

norton, kaspersky, avast hikaye 2008-01-28 (14:24)
Escuro
Bay
Escuro
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
Kullandığımız antivirüs progrmlarının nereyse tamamı bilgisayarımızı kasmaktan başka bir işe yaramıyor. Tamam virüslerden temizlediği aşikar lakin o virüsten temizleyecek diye biz iimizi yapamıyoruz. Bu yüzden bize bilgisayarı yormayacak bir antivir lazım. Size tavsiye edebileceğim iki program var: Bitdeffender ve ZoneAlarm. İki program da neredeyse aynı formatta çalışıyor. Bilgisayarınıza ilk kurduğunuzda sizi baya sıkacak ama daha sonra rahat edeceksiniz.
2008-01-28 (14:45)
_KahramaN_
Bay
_KahramaN_
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi
bende ıkı yıldır zone alarm kullanıyorumda ucretsızı pek bı ıse yaramı ama cok guzel programda ınternet uzerınde yaptıgın herseye blok koyuyo
bazen ınsanı delı edıo ama
zone alarm for more then securıty
öneri 2008-01-30 (00:07)
kardansine
Bayan
kardansine
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
arkadaşlar ben size panda 2008 i öneriyorum güçlü bi güvenlik duvarına sahip , kötü amaçlı yazılımlarıetkin bi şekilde tanımlayıp yok ediyo,casusyazılımları engelliyovirüs taraması sırasında yaklaşık 25 mb lık alanı harcıyo
Pc de antivirüs seçimine Dikkat 2008-01-30 (01:22)
CiLGiN18
Bay
CiLGiN18
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
panda gözlemlediğim kadarı ile son sürümünü denemedim ama pc den kaldırmaya çalışıldığında windows içerisinden dosya siliyor AVAST ta olduğu gibi ama panda yüzünden daha önce çalıştığım cafenin harddisklerini servis dışı bıraktığı yani yaktığı için panda konusunda kesinlikle kullanmam kimseyede tavsiye etmem....

kullanacağınız programlar....
NOD32+Fix
Kaspersky
Nortonsecurity

en iyi Friwelllerden birisi zone alarm dır.. yanlız bu frewell lerin özel ayarlamalarını güzel yapılması doğrultusunda sistem kasma yapmıyor..

benden size en iyi tavsiye edeceğim antivirler bunlar bi kaç tane daha ekleme yapılabilir tabiki...

panda ve avast konusunda kurmak isteyen arkadaşlara bilgi olsun... sistemlerini bazı durumlarda içindeki bilgilerle kaybetme riskini göze almaları gerekiyor...
: ) 2008-02-01 (05:27)
P4r4n0rm41
Bay
P4r4n0rm41
Türkiye, Kırşehir
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Kaspersky Internet Security 7.0.0.119 kullanıyorum ve gayet memnunum güvenlik duvarı olarak ise Sygate Personal Firewall Pro tavsiye ederim, ancak bu ikisini bir arada yürütmek biraz deneyim ister. Kolay Gelsin. Uyuyacağım hala...
2008-02-11 (05:28)
WELLBOYY
Bay
WELLBOYY
Türkiye, Çorum
İskilip Lisesi
CiLGiN18 demiş ki:
panda gözlemlediğim kadarı ile son sürümünü denemedim ama pc den kaldırmaya çalışıldığında windows içerisinden dosya siliyor AVAST ta olduğu gibi ama panda yüzünden daha önce çalıştığım cafenin harddisklerini servis dışı bıraktığı yani yaktığı için panda konusunda kesinlikle kullanmam kimseyede tavsiye etmem....

kullanacağınız programlar....
NOD32+Fix
Kaspersky
Nortonsecurity

en iyi Friwelllerden birisi zone alarm dır.. yanlız bu frewell lerin özel ayarlamalarını güzel yapılması doğrultusunda sistem kasma yapmıyor..

doru sölüyon da nod dandik norton çok kastırır kaspersky deil de kaspersty dahaii bence Gülüyor Gülüyor
benden size en iyi tavsiye edeceğim antivirler bunlar bi kaç tane daha ekleme yapılabilir tabiki...

panda ve avast konusunda kurmak isteyen arkadaşlara bilgi olsun... sistemlerini bazı durumlarda içindeki bilgilerle kaybetme riskini göze almaları gerekiyor...
nod dandik mi? 2008-02-11 (14:53)
CiLGiN18
Bay
CiLGiN18
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
dostum sen söylemişsin nod dandik diye ama
beni virüslerden kurtardı bir çok kez.. hala daha virüslere karşı önemli bi koruma yapıyor ... sen bence bide NOD32 nin başarı durumunu ve almış olduğu en iyi anvirüs ödülü vs.. bunlarada biraz bakın derim çoğu dalda kendisini öne çıkarmış bir virüs programıdır...
herkes için bu ödüller bişi ifade etmez ama bence önemli olan en çok virüslere karşı koruyan olarak gördüğüm antivirüstür...

saygılarımla...

ha bide kaspersky değilde kaspersty demişsin ben onu duymadım daha önce bilgim yok... onun için bişi diyemem..
2008-02-12 (06:55)
wellboy
Bay
wellboy
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
nod dandik hala söylüyorum
bende nod yüklüyken trojen kaçırdı
şimdi başka bi yazılım kullanıyorum advancad windowscare profesyonel 2
bu temizliyo sadece onun temizleyemedigini de datadan bile silen bi proyla siliorum sonra regeditten yok ediyorum
antivirüs programı yok böle daha ii
2008-02-22 (03:48)
KURT  BEY
Bay
KURT BEY
Türkiye, Bartın
Bartın D.Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi
CiLGiN18 demiş ki:
wellboy demiş ki:
CiLGiN18 demiş ki:
dostum bendeki paralı değil ama şu ana kadar pc ye en ufak bi trojen vs.
hiç bir şekilde virüs girmedi bundan sonrada gireceğini pek sanmıyorum.. ama bi konuya dikkatinizi çekmem gerekiyor..
malum biliyosunuz yeni virüsler ve beraberinde yeni antivirüsler çıkıyor ama

bunlardan bizim yararlanmamız için her çıkan ürünü orjınal olarak almamız bi öğrenci için çok büyük derece bi ücret kaybı biliyosunuz öğrencilik zor bişey tabiki ben size orjınalini almayın demiyorum ama bunun ücretsiz sürümleride var deneyin kurun...bendeki orjınal değil zaten orjınalde olan tek şey var kendinize ait bi programın lisansı oluyor bununla birlikte keyleri vs. oluyor elinizde aktivasyon kodu ama biz öğrenciler için durumu biliyosunuz...

bendeki dediğim gibi ücretsiz sürümü internetten indirdim eğer isteyen olursa NOD32+Fix sürümünü lik olarak veririm ayrıca kurulumunuda bir dosya da anlatırım.. genelde web sitelerde bununla ilgili çok detalı bilgi veriyolar ama yine dediğim gibi arkadaşlardan isteyenler olursa meil atsınlar.. paylşıma sunabilirim

nod 32 dandik bi programdır eğer inanmıosan bana msnini ver msninden pcni çökertiyim

dandik program mışşş aa sen kendini ne zannediyorsun altı üstü kendini bilmez lamerlerden birisisin kendisini hacker durumuna koyan kendisini övgü ile saygı duyulmasını sağlamaya çalışan klasöik bir lamersin...
dostum ben senin gibilerini çok gördüm bana hikaye okuma

Msn adresime gelicek olursa her önüme gelen kendini bilmez insanlara msn adresimi verirsem bana özelliği kalmaz ki istersen sana şifresini vereyim?

aklını başına al böyle gövde gösterisi yaparak göz boyamayı bırak...

kendini ispat etmeye çalışıyorsun dostum bi sürü site var bir sürü insan var işleri bitirilecek orada bişeyler yaparak kendini gösterebilirsin kendine güvenin varsa

lütfen gereksiz yere yardım almak isteyen arkadaşlara engel olmayalım ...
herkesin tuttuğu kendisine......
evt doğru söylüyosun lamer kim hacker kim herkes kendisini belli eder lamer bilmediği bir şey hakkında konuşur durur hacker ise bildiği şey hakkında konuşur lamer bozulunca bidaha yorum yazmaz siteyi biraz dolaş kim lamer kim hacker bilgi topla Göz kırpıyor

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol