Mesaj Panosu

sen hiç...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /441Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 430431432433434 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-11 (21:12)
nannay
Bayan
nannay
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Alıntı:
yani , sonuc soyle mine,az kullandigim tarafini aldiracak degilimya ne testi bu
aldrman için değil az kullandığın tarafa ağarlık verebilirsn o tarafı da geliştirebilirsn .kullandığın tarafa göre bi öğrenme planı izleyebilirsn hiç bişey yapmasanda kullandığın tarafa göre beyninin hangi alanlarda daha iyi çalıştığını öğrenmiş olursn ,sağ taraf sözel konularda,sol taraf sayısal konularda daha iyi yetenek gösterirmiş.
Alıntı:
sen hic bu tatil olayinin sonu yok dedin mi,soylemesi ayip yarinda tatil ya
öff yine mi yaa ne kadar sıkıcı değil mi arzu hep tatil bizim de haftaya tatil mesela ama ben senin kadar sık tatil yapmmamaktan çok memnunum iyi böle her gn okul her gün okul süperrrr Şaka yapıyor yine geldi bu poliyanna Çok kızmış Mr. Green sen hiç büyümeyen büyüklerden bıktın mı?
2008-05-11 (21:21)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
evet Mr. Green

bu arada cok bilimselsin Soğukkanlı

sen hic atlikarinca olayindan hic zevk almazdim dedin mi????(benmi anlamiyordum olaydaki espriyi bilmiyorum Gözlerini yuvarlıyor Mr. Green )
2008-05-11 (21:27)
beyaspapatya
Bayan
beyaspapatya
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
Alıntı:

sen hic atlikarinca olayindan hic zevk almazdim dedin mi????(benmi anlamiyordum olaydaki espriyi bilmiyorum Gözlerini yuvarlıyor Mr. Green )

atlıkarıncayı değil de lunaparkı pek severim hele de gondolu
sen hiç yaşasınn şenliklerimizde şenlik lunaparkı da var dedin mi? Çok mutlu
2008-05-11 (21:46)
nannay
Bayan
nannay
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Alıntı:
evet

bu arada cok bilimselsin

sen hic atlikarinca olayindan hic zevk almazdim dedin mi????(benmi anlamiyordum olaydaki espriyi bilmiyorum )
bende ismiyle sorun yaşamışmdr hep karınca marınca yok ordaaaa Çok kızmış Mr. Green
Alıntı:
sen hiç yaşasınn şenliklerimizde şenlik lunaparkı da var dedin mi?
gondol..en arkasına oturduğunda yere doksan derece açıyla gircekmiş gibi oluyosun korkunç o ya .vardı bizim şenlikte de iki angut kızlara hava yapmak amacıyla yüzlerinde inşallah düşmem allahım sen yardm et ifadesiyle ayakta duruyolardı komkti Gülüyor sen hiç küçükken palyoço lu( bi oyuncak vardı adını bilmiyorum) arkadaşın konuştu benle dedi diye oyuncağa bndiğinde dönüp güldn mü çekinmesn senle de konuşsun diye Gülüyor
2008-05-11 (22:11)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
Alıntı:

gondol olayi iyide ortada oturacan,bi kere bi acayiplik yaptim arkada otudum,bitesiye kadar yanimdaki arkadasa yapisik durdum Şok olmuş yere inince topragi opecektim,bide salak arkadas ayaga kalkmaya ugrasiyo Çok kızmış sebebide arkaya binelim diye ben demistim,bana hava atmaya calisiyodu kendi capinda Çok kızmış Çok kızmış nurgul seni bi yakalasam simdi su sinirle Niyeti kötü
Alıntı:
sen hiç küçükken palyoço lu( bi oyuncak vardı adını bilmiyorum) arkadaşın konuştu benle dedi diye oyuncağa bndiğinde dönüp güldn mü çekinmesn senle de konuşsun diye

hayir Mr. Green
sen hic gelip giden bi yayina benzedin mi Gülüyor ,ya isim var arada girip iki kelam edebiliyorum yanlizca pardon falan durumu yani Yüzü kızarıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-11 (22:14)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
baya aktif bir konu Şaka yapıyor
2008-05-11 (22:19)
nannay
Bayan
nannay
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Alıntı:
sen hic gelip giden bi yayina benzedin mi ,ya isim var arada girip iki kelam edebiliyorum yanlizca pardon falan durumu yani
bi ara bnzemiştm Mr. Green önmli değil ya nolcak.
Alıntı:
baya aktif bir konu
evet aktif ve bu aktivite sen hiç... cmleleriyle sağlanıyo .istersen pasiflkten aktifliğe bi geçiş yapabilirsn sen hiç ... le Göz kırpıyor sen hiç kararsz kalıp aaa işte aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durmu diye saçmaladın mı konuyu düşünmeye çalışçağına Gülüyor
2008-05-11 (22:25)
bsbdlmvt
Bay
bsbdlmvt
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
yok
sen hiç bugün çiçekler arasında böcek olasım yok dedinmi
2008-05-11 (22:27)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
heehhee elbette insanin oyle anlari oluyor Gülüyor
2008-05-11 (22:39)
nannay
Bayan
nannay
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Alıntı:
sen hiç bugün çiçekler arasında böcek olasım yok dedinmi
sen hiç bu lafa alındın mı saol lost dedin mi?çiçek böcek olana olmayana olası gelene gelmeyene cümlesine iyi geceler.

Sayfa /441Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 430431432433434 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol