Mesaj Panosu

yardım istiyorum
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

yok artık daha neler 2007-04-23 (12:02)
eeger ki batılıysan sakın sansını dene me hele ki hem kız hem batılıysan sakın geleyim deme burda sana kötü gözle bakarlar aklını başına al biraz daha calış buranın düsük puanına kapılma çok pisman olursun aman sakın haaaa amaaaaaa doguluysan burası tam sana göre bir yer.......
2007-04-27 (13:59)
ben kayseriliyim 3 yıldır bu üniversitedeyim bu kentte doğulu batılı ayrımı görmedim çok memnunum türkiyenin batı standartlarındaki tek doğu kenti diyarbakır
2007-04-29 (15:06)
arkadaşlar hiç çekinmeyin tercihleriniz arasına dicleyi koymayı unutmayın. burada çok mutlu olacağınızdan şüphem yok
2007-06-26 (13:06)
güzel şehir...
2007-06-26 (13:08)
eferomeo nerden biliyosun kötü gözle baktıklarını.bunu en iyi diyarbakırlılar bilir.hiç şüpheniz olmasın inanılmaz bir misafirperverlikle karşılaşacaksınız
arkadaşım 2008-06-29 (22:55)
FANTACOLA
Bayan
FANTACOLA
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
DİYARBAKIR TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİR HELE ÜNİVERSİTESİ Bİ HARİKADIR TAVSİYE EDERİM:)ORDA OKUYAN ARKADAŞLARIM VAR ÇOK MEMNUNLAR GEZİLECEK YERİ ÇOK FAZLA Bİ ÖĞRENCİ İÇİN GÜZEL BİR MEMLEKET YAŞAM O KADAR PAHALI DEĞİLGülümsüyor Gülümsüyor Gülümsüyor Gülümsüyor
2008-06-30 (03:10)
heroes021
Bay
heroes021
Türkiye, Diyarbakır
Dicle Üniversitesi
tercihlerin arasında diyarbakıra da yer ver emin ol pişman olamazsın...
2008-08-14 (10:37)
muratyalcin
Bay
muratyalcin
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
haykur demiş ki:
ben kayseriliyim veterinerlikte okuyorum 3.sınıftayım ismim ahmet diyarbakırdan çok memnunum çok büyük bir kent bazı arkadaşlar diyorlar ki büyükşehirlerden gelen arkadaşlar varsa sıkılılırlar diyarbakır doğunun en büyük türkiyenin dokuzuncu büyük kenti benim memleketim kayseriden de büyük üniver site de 20 bin civarında öğrenci var bütün fakülteler kampüste toplanmıış hiçbir fiziki eksiği olmayan 1974 yılında kurulmuş bir üniversite halkı öğrenciyi seven baskı yapmayan doğudaki ender kentlerden biridir
kentte bir çok sosyal tesis, tiyatro ,sinema, kafeler var 10 günde bir mutlaka konser olur çok ünlü sanatçılar gelir kentte bir çok türk-islam eserleri vardır akkoyunlu ,artuklu eserleri bunun yanında roma döneminden kalma 5,5 kilometre uzunluğundaki surlar takdire değer eserlerdir üniversite hastahanesi,özel hastaneler dolasıyla kente çevre illerden hasta akını vardır her hafta diyarbakır sanat merkezine birçok ünlü yazar söyleşiye

FANTACOLA demiş ki:
DİYARBAKIR TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİR HELE ÜNİVERSİTESİ Bİ HARİKADIR TAVSİYE EDERİM:)ORDA OKUYAN ARKADAŞLARIM VAR ÇOK MEMNUNLAR GEZİLECEK YERİ ÇOK FAZLA Bİ ÖĞRENCİ İÇİN GÜZEL BİR MEMLEKET YAŞAM O KADAR PAHALI DEĞİLGülümsüyor Gülümsüyor Gülümsüyor Gülümsüyor

haykur demiş ki:
ben kayseriliyim 3 yıldır bu üniversitedeyim bu kentte doğulu batılı ayrımı görmedim çok memnunum türkiyenin batı standartlarındaki tek doğu kenti diyarbakır

Arkadaşlar İyi Ve GErçeği Yansıtan Yorumlarınızdan Dolayı Teşekkürler

Arkadaslar Burda İnsana İnsan Gibi Değer Verilir. Din Dil Irk Ayrımı Kesinlikle Yapılmaz. Ayrıca Yaşam Standartlarıda İyidir. Yani Sosyal Aktiviteleri Bir İzmir Yada Bir İstanbul Kadar Belki Fazla Değildir Fakat Eğlenilecek Bir Çok Yer Vardır. Ben Öneririm Gelmek İstiyenler Yada Gelenler Asla Pişman Olmayacaklardır. Bundan Emin Olabilirsiniz. Ama Dersleri Biraz Zordur Diye Biliyorum Gülümsüyor O Konuda Öğrenciye Kalmış Bişi Gözlerini yuvarlıyor

Bu Arkadaş :

eferomeo demiş ki:
eeger ki batılıysan sakın sansını dene me hele ki hem kız hem batılıysan sakın geleyim deme burda sana kötü gözle bakarlar aklını başına al biraz daha calış buranın düsük puanına kapılma çok pisman olursun aman sakın haaaa amaaaaaa doguluysan burası tam sana göre bir yer.......

Dostum Senin Bir Çok Mesajını Okudum da Tek Derdin D.bakırlı İnsanları Küçümsemek. Oysa Söylediğin Bir Çok Şey Sende Çok İyi Biliyorsunki Yalan . Tıpkı "burda sana kötü gözle bakarlar " Yalanını Attığın Gibi. İnsanları Küçümsemeyi Bırakıp Gerçekleri Yansıtarak Yaşamayı Öğren Göz kırpıyor

Saygılar
2008-08-15 (12:25)
ümmi
Bayan
ümmi
Türkiye, Kahramanmaraş
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
sa ben diyarbakırlıyım ve haydura katılıyorum çok doğru şeyler yazmış eline sağlık arkadaşım iyi gözlemlemişsin diyarbakırı selamlar...

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol