Mesaj Panosu

Haftanın Konuğu : açheliaa
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /51Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 4748495051

2008-06-21 (15:30)
lonelyboy06
Bay
lonelyboy06
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
bir adada yalnız başınasın
sana sorulacak soru yanına alacağın 3 şeymi olurdu yoksa senin kurtarması için hangi aracın geleceğimi?
hangisi soruyu istiyosan seç cevabınıda yaz
2008-06-21 (15:50)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
lonelyboy06 demiş ki:
bir adada yalnız başınasın
sana sorulacak soru yanına alacağın 3 şeymi olurdu yoksa senin kurtarması için hangi aracın geleceğimi?
hangisi soruyu istiyosan seç cevabınıda yaz
yanıma alacagım 3 sey olsun, 1ncısı laptop. 2ncisi nolur nolmaz belkı lazım olur dıye 1 adet sılah, hmm 3ncusu ne olsunn Gözlerini yuvarlıyor buldum bir adet bebek yuzlu, manken gibi fizigi olan,kumral ve mavi gözlu seksy bir ıtalyan erkegi olabılır... Gülüyor hattaa keske bir şey daha ısteme hakkım olsaydı onun yanına yedek olarak bir adet japon erkegı isterdım Gülüyor ama olsun buna da şükür Mr. Green
2008-06-21 (20:58)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
tütiye demiş ki:

2-)bugun cok efkarlıyım şöyle damardan sarkılar istiorum yap bakiim bi liste
EFKARLIYIM BAŞIMMM DUMAAAANNNNNN( NEV)
3-) hayatta ne olmasa süper olurdu sence
HAYATTA HİÇ ÜLKE OLMASAYDI TUM DUNYA TEK ULKE OLSAYDI.IRKCILIK OLMASAYDI DAHA SEVGI DOLU BIR DUNYA OLURDU...
4-) asla taviz vemeyecegin durumlar neler?
ASLA FİKİRLERİMDEN VE YAŞAM TARZIMDAN TAVIZ VERMEM... BENI SEVEN INSANLAR BU ŞEKILDE SEVERSE SEVER, YOK TABULARMIS YOK BASKA INSANLAR NE DERMIS HIC TAKMADIM BU YASIMA KADAR BU YASTAN SONRADA TAKMAM...
5-)insanlarda ilk dikkat ettigin şey nedir?
GENİŞ GÖRUSLU OLMASI
6-) en sevdigin huyun? en sevmedigin huyun?
SEVDIGIM HUYUM:FAZLASIYLA HOSGÖRULU OLMAM SEVMEDIGIM HUYUM:ASABIYETIM...
7-)sana göre aşk :TUTKU...
sana göre sevgi :DUNYAYI GUZELLESTIREN ŞEY. MESELA BIZ HEPIMIZ BIR SEVGI VE BERABERLIK SONUCU DUNYAYA GELDIK...ASLINDA HERSEYIN BAŞIDIR SEVGI.ZOR DEGILDIR SADECE EMEK İSTER...
sana göre dostluk :KOŞULSUZCA NE PAHASINA OLURSA OLSUN AYRILMAMAK, BIRLIKTE AGLAYIP BIRLIKTE GULMEKTIR.
sana göre aile :BENCE AILE SADECE SANDIGIMIZ GIBI OLAN ANNE BABA COCUK VS DEN OLUSAN TOPLULUK DEGILDIR... BIRBIRINE İÇTEN BAGLI OLUP HER ZAMAN BIR ARADA OLAN İNSANLARDA AILE GIBIDIR... AILE OLMAK EVLILIGE SADECE BAGLI DEGILDIR. AILE HERSEYDEN BAGIMSIZ OLARAK DA BIRLIK OLABILMEKTIR...
sana göre kardeş :ANNE BABA OLMADIGI ZAMANLAR BIRBIRINI KOLLAMAKTIR
sana göre macera : GÖZUNU KARARTIP TUM TEHLIKELERI GÖZE ALMAKTIR.
sana göre hayat :BIR TIYATRO DUR...
sana göre özlem :SEVGIYI KUVVETLENDIREN BİŞİY...
sana göre nefret :DUYGULARIN EN YOGUN HISSEDILMESIDIR.EN CARPICI HALIYLE...
sana göre düş :ASLINDA BASKA BOYUTTA YASANAN GERCEKLERDIR sana göre BEN :FORUMUN ABLASI Gülümsüyor
sana göre SEN :ÇATLAĞIN BİRİ...

8-)keşke yapmasaydım dedigin bişey varmı hiç :ASLINDA HEP YAPMISIMDIR YAPACAGIM HERSEYI IYI DE OLSA KÖTU DE OLSA...O NEDENLE SUANDA AKLIMA GELMIYOR ÖYLE BISEY...

9-) eline 1 sans daha verilseydi neyi degistirmek isterdin :1 YIL ÖNCE YASADIGIM ÖZEL HAYATIMDAKI BAZI SEYLERI AMA TAMAMEN DEGIL BIR KISMINI...

10-)sana verilebilecek en güzel hediye nedir? HOŞGÖRÜ(ÇOK IHTIYACIM VAR BUNA)

11-) gercekten istedigin bişeyi elde edebilmek için en son neyi feda edebilirsin?TÜM ZAMANIMI

12-) cok sevidigin bi arkadasının arkandan konustugunu ögrendin ne yapardın? HEMEN İNANMAZDIM... ÖNCE ONUNLA YUZYUZE GUZELCE KONUSURDUM...
13-)dügünlerde cok oynarmısın?DÜĞÜN MÜ???? İŞİM OLMAZZ!!!!!!!! AMA PARTILLERDE OTURMAM

edit:her konuk bu sorulardan nasibini alır Mr. Green
2008-06-22 (03:59)
aBuKSuBuK
Bay
aBuKSuBuK
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
bu başlık vardı zaten de şu musti'nin şifresini çalan edepsizin gazabına mı uğradıydı acaba ¿

Sayfa /51Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 4748495051

Ücretsiz Kayıt Ol