edirne de en çok dikkatimi çeken heykeller ve fiskiyeler o kadar çok heykel ve fıskiye var ki ....... tamam heykelleri anlıyorum da bu kadar çok fıskiyenin olmasına akıl sır erdiremiyorum. Adım başı fıskiye tamam Edirne nin suyu bol da gereksiz harcamaya gerek yok bence. küresel ısınma diye bi olay var yetkililere duyrulur . Ha bi de trafik ışıkları. bazı yerlerde çok gereksiz. insanı zorla trafik kurallarına aykırı davranmaya teşvik ediyolarrrrr. 2 adımlık yere koyarlarsa olacağı budurrrrr edirnenin tarihi yerleri süper bence herkesin gezip görmesi gerekir. buram buram tarih kokuyo burası...........
öğrenci için çok ideal bi şehir.....UNUTMADAN trakyanın insanı da süper.çok cana yakın hepsi. Konuşmalarına bayılıyorum.hele bazı kelimeleri[abe yok beya vilespit kızan bıldır adaş bakasen ....vs] bide sürekli geniş zamanlı konuşuyolar ya Biraz reklam olucak ama AYDIN CİĞERCİ nin ciğerleri de enfes .......................................
EDİRNE Yİ ÇOK SEVİYORUM O DA BENİ
Edirne deyince aklıma hep o ilk geldigim gun geliyor neden bilmem.. O adamın bana yol tarif edisi ve benim içten içe gülüsüm.. acıkcası mukemmel konusuyorlar
ama sadece bunlar değil tabi ki: cigeri, koftesi, insanları.. ve en unutulmazı olacak : SOGUGU:)
Edirne deyince arkadaşım aklıma ilk gelen şey dedelerimizin ve türk ve islam şuurunda savaşan şehitlerimiz geliyor.Çünkü bu savaş sonucunda bize çok güzel bir şehir bırakmışlar.Bu şehiride onların sayesinde böyle rahat ve huzurlu yaşıyoruz.Edirnenin bütün tarihi yerleri çok güzel Selime camminden tut özellikle ŞÜKRÜ PAŞA anıtı açıkçası ben şükrü paşa anıtına ilk gittiğimde büyülendim içim ülperdi gözlerim doldu açıkçası tabi bu hissi gidip gören her türk hissetmiştir tabiki bilmiyorum çok güzel bir duygu buraya gelip bu şehiri görmek kendimi şanslı hissediyorum bir bakımada_?