Mesaj Panosu

bngvhb
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

_??? 2008-01-27 (02:31)
ksevgin
Bay
ksevgin
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Arkadaşlarımız yazdıklarına sonradan bir göz attıımda ama ben onların yazdıkları şeylere katılmıyorum açıkçası nedeni ise onlar diyor ki Selimiye cami yada çiğerci aydın bir çok yer dimi bende en başta gelmesi gereken husus bu şehir için savaşan şehitlermiz olması gerekiyor.Çünkü bu topraklar için savaşan gereğinde kanını döküp şehit olan askerlerimiz şehitlermiz aldı bu şehiri onlar savaşmadan mı oldu burası şehir.bu şehir alındı yada daha önce bu şehirde aydın ciğercisi mi vardı.Yoksa şehitlerimiz burayı işgal edildikten sonra mı aydın ciğercisi yada diğer hususlar oluştu.Önemli Olan Tek Şey: BENİM GÖRÜŞ BİÇİMİM.ŞEHİTLERİMİZ BU TOPRAK UĞRUNA SAVAŞ VERMESEYDİ NASIL ŞU ANDA O ŞEHİRDE YAŞAYABİLECEKTİk _?
2008-01-28 (15:54)
newi
Bayan
newi
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
arkadaşım şu ciğer işine neden bu kadar takıldın anlamış değilim Gülüyor
söylediklerinde hakılısın tabi ama şehitlerimiz yüce atalarımız olmasaydı sadece edirne değil türkiyemiz de olmazdı biz burda edirnenin meşhur yerleri ve özelliklerinden bahsettik yani edirneyi diğer şehirlerden ayıran özelliklerinden sana sorulduğu zaman edirnenin neyi meşhur selimiye camii demiyomusn savaşlarımı diyosun -> sen konuyu saptırmışsın biraz bana da katılmayabilirsin doğaldır demokratik bi ülkedeyiz kendimizi savunma hakkımız da var Göz kırpıyor kafama taş geldi de
newi 2008-01-28 (16:31)
ksevgin
Bay
ksevgin
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Ben en meşhur deyince tabi selimiye cami var onu herkez biliyor ama Şükrü Paşa anıtını kaç kişi biliyor dimi.Sadice ben burda düşündüğüm şeyleri yazdım herkez nasıl saptarsa saptasın ama ben böyle düşünüyorum.Çok mutlu oKk.iLlaki dersen tatışalım konuyu sorun değil her türlü tartışırım.Tartışmak çok güzel oluyor bazen Göz kırpıyor
nOt:(newi-anlamı var yoksa bir şey mi ifade ediyor.)
2008-01-29 (12:57)
newi
Bayan
newi
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
sen beni yanlış anlamışsın ben sana neden öle düşünüyosn demedim demem de zaten insanları düşünceleriyle yargılamam tartışmaya niyetim olduğu için de yazmamıştım onları sadece yazdıkların bana yazılan sözlerdi ben de cvp verdim o kadar .Ortada tartışılcak konu göremiyorum uzatmaya gerek yok bence, ama ben de tartışmalara eleştirilere açık bi kişiym haberin olsun Gülüyor
_? 2008-01-29 (18:27)
ksevgin
Bay
ksevgin
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Eleştriler tartışmalar olucak ki sohbet olsun.Eleştriler tartışmalar olmazsa ben senin gibi iyi biri ile nasıl böyle sohbet edebilirim Çok mutlu

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol