çıksın kardeşim yılmaz güney filmlerini sevenler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

çıksın kardeşim yılmaz güney filmlerini sevenler 2007-12-30 (20:12)
Serhat Çintemur (fgercekci)
<bir çirkin adam> <sürü< gibi güzel filmleri süperdir çirkin kralın.farklı bildikleriniz varsa anlatın yaaa
2008-01-01 (18:10)
Gürkan Yalçın (01physiker)
yillardir yilmaz güney filmleri yasaklandi veya hep gece 4 gibi kimsenin tv basinda olmadigi saatlerde oynatildi.. halk o zaman daha cok merak etmeye baslamisti.. sonunda yilmaz güney filmlerinin coguna uygulanan sansür kalkti ve maske düstü.. duvar filmi disinda ( o da sadece belli kesimler disinda ) hic bi filmi tutulmadi.. dönemin en ucuz duygu sömürme filmleri.. 70 li yillarda acik hava sinemalari icin iyiydi, cünkü acik havada kimse uyumaz..özellikle bi filmde bi cinci hocayla altin ariyorlardi, yilan kovaliyordu, yilani altina cevirmek icin..simdiye kadar 7-8 yilo filmi izledim ama sonunu hic getiremedim , hep uyuya kalmisim.. Gülüyor Gülüyor
2008-01-02 (13:46)
arkadaşım filmi izleme açına göre değerlendirmişsin güneyın filmlerini.bazılarında altın portakal ödülünü almışş.yani dünya beğenmiş sana beğendirememişler. Çok mutlu Çok mutlu ben o tür filmlerde nasıl uyulur ilk defa senden duydummm.demekki çok sıkıcı filmlerde bayılmazsın umarımmmm. Soğukkanlı Soğukkanlı
2008-01-02 (15:25)
açi maci karistirma simdi.. tipik yilo hayranligi yapma.. karsi bi görüs gelince hemen kücümseme.. yilo da filmlerinde bu agizi kullaniyordu.. bu agiz iyi bir agiz degil Gülüyor Gülüyor ...

yilo nun kendi yönettigi ve tarik akan in oynadigi filmler belki biraz izlenebilir( en azindan sonuna kadar uyumadan Gülüyor ) ama kendi oynadigi filmler hakikaten evlerde tv olmadigi yillarda izlenebilirdi ancak.. cüneyt arkin filmleri ondan daha iyi , en azindan orda gülüyoruz.. simdi sen bana avci filminden ne sonuc cikardigini söyleyebilirmisin ??? 0 (sifir)

duvar filminde ise kücük cocuklarin tecavüze ugradigi hapishanede , aklinca atatürk heykeli ve türk bayraklarini kullanip türklügü kücümsemis ama yaptigi film de zaten sadece onun ideolojisini destekleyen dis kaynaklar tarafindan destek görmüstür... duvar filmi türkiye icin gece yarisi expresi filmi kadar türkiye karsiti bi filmdir..
2008-01-03 (14:33)
hiç ağlamayı bilmeyen bir gençliğe gülmekten başka ne verebilmişizkiiii. yılmaz güney in filmlerinde o dönemin adeletsizlikleri anlatır.tabi kimilerine göre bu böyle sayılmaz.çok gülmek istiyosan hiç fi,lm izleme direk sen şaklabanların yanına git.her filmde gülünecek diye bi kaide yoktur.tabi bu anlayana.ha şimdi gelelim yılmazaın türkçülüğü küçümsediği olayına ....vay beee güleyimmi üzüleyımmı bilmiyorumm..karşımda böyle bir atatürk genci sözde .sen onun %1 yapsan gam yemem biliyomusunnn.çünkü senin kimliğin belli kardeşimm.bunu bana dedirttın. ŞİMDİ SORARIM SANA BU ÜLKEYİ 70 LERDE ONLAR SAVUNMASAYDI tapınagın havramı olcaktı, kilisemi bilemezdin.boynunda haçın kim bilir kimin koynundaydı ananla bacınnn..(diye yazan m.şerif onaran a burdan saygılarr)
2008-01-03 (15:02)
kimligimi ters anlamissin.. ama biseyler anlayabilmen de iyi Gülüyor .. simdi sen yilo filmlerine bakip dertleniyorsan hakikaten bu dünya dan haberin yok... tv de su anda o kadar program varki, fakir insanlarin durumlarini ortaya seren.. üstelik karsinda hakaret ettigin adam su anda almanya daki türklerden genelde dogu daki okullara yardim gönderen bi vakif da , sen aptalca yilo filmlerini izleyip aglarken ve türkiye yi 3-5 tane capulcunun kurtardigina inanirken, biz burda o doguda kisin sobasiz okullarda okuyan cocuklara odun, kitap parasi bulmaya calisiyoruz yegen..

dedigin gibi herkes yilo nun yaptiginin % 1 ini yapsa, bu ülke 5-6 parca olmustu.. son olarak, halen türkiye de bu soguk savas dönemindeki solcu kavrami varmi yaa ?? Çok mutlu Çok mutlu .. dünya da artik öyle bi kavram kalmadi ama bizdeki devrimci arkadaslar halen degisen dünya da soguk savas zihniyetinin izlerini tasiyorlar...sizin nesliniz rusya da bile bitti.. Mr. Green Mr. Green
2008-01-03 (15:56)
vayyy ağlatacaksın beni beee.o kadar yardım yapyın haa.güleyım bari... Çok mutlu Çok mutlu ben DOĞULUYUM kimin kime yardım yaptığını ne derecede yaptığını benden iiisi bilemez.bu bir. ikincisi yapılan bi parcacık yardım bile anlatılır ve abartılırsa ben ona GÖRMEMİŞLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEMEM.ÜÇÜNCÜSÜ ben ne solcu ne sağcıyım.ben atatürk değerlerine sahip çıkan ve çıkmayı bilenlerin arkasındayım(.leb demeden leblebi anlamışsın.)sana yazıkki almanyada bulunduğun halde vatanın bütünlügünü anlayamamış ve bu rolde oynayanlara saygı göstermemişsin.bana bunları diyen bi kişiyle tartışmam bile.ÖNCE TARİHİNİ ÖĞREN.(TABİ ALMAN TARİHİNİ DEĞİL Çok mutlu Çok mutlu )
2008-01-03 (18:06)
ben kendi paramla yardim ediyorum demedim lenn heyecanlanma hemen Mr. Green .. dogu ya ne kadar yardim gider bilirmis, tam örgüt agizlari bunlar... artik sana cvp yazmam hakikaten cahil adamsin , yazdiklarindan belli..komedi filmi de bi sanattir ve alman tarihinden de bence özellikle herkes bi ders almali ( özellikle yilo sevenleri Mr. Green )

ben seni yilmaz güney filmleriyle basbasa birakiyim.. hade iyi aglamalar Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor
2008-01-04 (14:22)
ağlamak gerekirse ağlarız dağlamak gerekirsde dağlarız.biz dedin için senide içine kattım o İNSANLARIN ne bileyım.bana cahil diyerek kendini ne kadar küçülttüğünü bilemeyen adamla ben hiç tartışmam.akılın yaşta değil başta olduğunu şimdi daha iyi anladım.demeden geçemiyecem ,bu kişilere saygısı olmayanlar benim gözümde TÜRK değildir.
2008-02-17 (12:43)
Gökçe Güney (guney8)
Gökçe Güney (guney8)
YOL

İZLEDİĞİMİ ANIMSIYORUM AMA İZLEMELİYİİİMMMMMMMMMMM Üzgün
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa