Mesaj Panosu

Metal ve Türkiye
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

selaamm 2008-01-16 (14:54)
fabien
Bay
fabien
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
ya walla forumu açaçn kardeşim katılıyorum sana ama bu ülkede sanırım metalle sadece katılmakla yetinebiiyorum.. müzik kültürü çok deişik ben bass çıyım 5 yıldır ama gerektiğinde türkü de dinlerim pop da ama sonuçta kimsenin zewkine müdehale edemediğimiz için çoğunluk rock diyince metal diyince 3 adım geri çekilio metalci satanisttir metalci kedi keser fln die ama dinlemeyen weya araştırmayanın bu forumda yazılanları anlaması oldukça güç kardeşimmm
2008-01-16 (17:11)
2kol3bacak
Bay
2kol3bacak
Rusya Federasyonu, Nizhny Novgorod
Linguistic University of Nizhny Novgorod
Bir de 1999da olan satanizm olaylarından sonra her siyah giyinene satanist yakıştırması yapılması, her siyah giyinenin köşelerde sorguya çekilmesi ya da direk nezarete alınması metal ruhu taşıyan gençler için gerçekten zor oldu.Bu akımın aşılması ve yine metalle ilgilenen insanların ortaya çıkması gördüğünüz gibi yıllar aldı.Bu yüzden satanizm metalci hayvanının başına ebedi beladır dar görüşlü ülkemizde...
2008-01-17 (17:44)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
cıx cıx cıx..
2008-01-18 (23:41)
alpsinabatibay
Bay
alpsinabatibay
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
ben death metal dinliorum ve kedileri sevmiorum...mutluyum...ayrıca kanımca Türkiye avrupada metal müzik konusunda en üretken ülkelerden biri her metal grubu avrupada albüm yapan gruplardan daha bi süpersonik (bkn.gates of eternty-bkn.asafadet)yani süperiz abi ama adam gibi bi plak şirketi lazım nese ya buarada hakkaten kedileri sevmiorum ben Gülümsüyor
2008-01-19 (21:37)
psychokiller0808
Bay
psychokiller0808
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
Metal müzik birçoğumuz için geçiş döneminin tarzıdır. Ama bir kısmı kalır metal müzikte sonuna kadar. Sanırım bunlar gerçekten metal müzikten ne anlandığını biliyolar.Ben altı sekizlik ritmleri sevdiğimden pek anlamıyorum. Yalnız metal müzik yaptığına inananların enstürman hakimiyetleri baya yüksektir kanımca. Birçok davulcu twin(çift yer davulu pedalı) döşemeyi aklına koyar ama başarılı olanlar metalcilerdir mesela . Solo gitaristler zaten malumunuz...Yüksek tuşe göze batmaz bide metalde sanırım(pek bilmiyorum ama) artır artırabildiğin kadar:) Gerçek metalciler paraya kıyıp (yada biriktirip) kaliteli enstürmanlar alırlar. Güzeldir metal ve metalciler. Otobüslerde distortion kulaklıkları taşmadığı sürece saygımız sevgimiz sonsuzdur:)
2008-01-20 (15:02)
howarda
Bay
howarda
Türkiye
alpsinabatibay demiş ki:
ben death metal dinliorum ve kedileri sevmiorum...mutluyum...ayrıca kanımca Türkiye avrupada metal müzik konusunda en üretken ülkelerden biri her metal grubu avrupada albüm yapan gruplardan daha bi süpersonik (bkn.gates of eternty-bkn.asafadet)yani süperiz abi ama adam gibi bi plak şirketi lazım nese ya buarada hakkaten kedileri sevmiorum ben Gülümsüyor

aynı sen gibi düşünüom ama kedileri hakkaten severim yaa Çok mutlu
2008-01-31 (15:48)
01physiker
Bay
01physiker
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
DAU KIBRIS demiş ki:
birkaç örnek;

ominous grief (ruslar beye sevıyolar l)
mezarkabul(yorum yapmıyorum trash de dunyaca kabul edılmıstır)
almora

yahu arastırsan bı ton var.. bazı grupların norveçte fanları olmus ..dunyanın ne dusundugu umrumda degıl acıkcası gerızekalı nü matalcılere bıle kıymet veren bı pıyasa sonucta..

türk müzik piyasasini pek takip edemiyorum ne yazikki alamanya dan... burdan arkadaslarin ( özelliklle sepultura Mr. Green Mr. Green ) tavsiyeleriyle idare ediyoruz... bu yazindan sonra arastirdim, ominous grief fena degil, ama mezarkabul gercekten hosuma gitmedi.. tabiki herkesin müzik zevki farklidir ama yine de türkiye de son yillarda metall müzikte ilerleme oldugunu görmekte güzel...
2008-03-22 (03:28)
pejmürde
Bayan
pejmürde
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
heeyyy biri bana barışarock hakkında bilgi verebilir mi acaba?en uygun burayı buldum bu soruyu sormak için Çok mutlu ve genelde hangi gruplar geliyor bu festivale?lütfen çok acele cvp bekliyorum!!!

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol