tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
latif dgan konuk sanatçımız onların isyankar ergen dünya bakışlarına gayet uygun bir eğlence düzenleceğim anarşistlere uygun eglence aahahaha
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
gelin istiorum erkklerde gelsin bnm işim olmaz eğlenn a dostlar anarşist anarşist
carmina
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
anlamadım

tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
uğraşma carmina anlamadıysan yavrcum bekle ama belki anlatan çıkan ironi yapıoruz
ferigim
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ama tam bir sürtük olduğun gerçği var. solcu erkekler seni iyi zpltms sanırım ki içinde bi acı var.ayrıca her solcu anarşist olacak diye bi şey yok. embesil bi bok bilmiyonuz mal koyunlar gibi iki üç itin sözünü dinleyip köpekleşip ona buna saldırıyorsunuz..birey olarak bi halt olamayıp burda mı bişeyler yaptığınızı sanıyonuz.
3 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-01 20:45:49
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
yunanca anarchos ve anarchia kelimeleri genellikle "hükümetin olmaması" veya "hükümetin olmaması hali" anlamlarında ele alınırken; görüldüğü üzere, anarşizmin asıl anlamı basitçe "hükümetsizlik" değildir. "anarchy", "hükmedenin olmadığı" ya da daha genel bir ifade ile "otoritenin olmadığı" anlamına gelir; ve bu anlamda anarşistler tarafından kullanılmaktadır. örneğin, kropotkin'in öne sürdüğünü görürüz; anarşizm "sadece sermayeye değil, kapitalizmin asıl güç kaynağına: hukuk, otorite ve devlete saldırır"
bunu gibi şeler yazıp aydınlanalım dedim ama saldırganlığını etikete kusan bi arkadaşla karşılaştım aslında şaşırmadımda saldırganlık ya kanında ya fikrinde ama senin seviyene düşemiyecek kadar enginim sen küçücük dimagnla küfürle yaz ve rahatlat boş beynini
carmina
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
ya ben cidden anlamadım

sağcısınız ya da solcusnz peki de nie brbrnize böle bulaşma gerei duyuosunz...amaç ne ki...daha beter bi anarşizm mi?!!
ferigim
Yakın Doğu Üniversitesi
komiksin aydınlanmak isteyen biri solcu kızlar partiye davetlidir diye bi başlık açmaz..terimleri ezberlemiş karşıma çıkıyorsun. açtığın başlıkla söylediklerin arasında dağlar kadar fark var. anarşizm ile solcu kızları aynı kefeye sokarak zaten birşey bilmediğini ortaya koyuyorsun.. aç wikipedia yı orda da yazıyor bunlar.ama anarşizmin sol ile ilişkisini sen ancak terimlerle ifede edebilirsin.tüm solcular anarşizmle ve ya anarşistlikle nitelendirdiysen o zaman bana sosyalizm ve komünizmi solculukla bağdaştırda göreyim.ansiklopediden ezberlemekle olmuyo. zaten senden de ezberden öteye yani düşünüp kendine has bi fikir üretmeni beklemiyorum ama maden kaşındın yaz bakalım.küfürler konusunda ise hiç bişey değişmedi hala.benim hakkında yaptığın yorumlara gelince seviyesizlikte üstüne olmadığı açtığın başlıkta açıkça görülüyor. onun için bana yapılan hakaretlere cevap vermiyorum gibi erdemli görünmek artık pek iş yapmıyor içinde kalmasın sende kus içindekileri.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-01 20:08:34
izmirli özge
Almanya, Berlin
Technische Fachhochschule Berlin
ferigim demiş ki:
komiksin aydınlanmak isteyen biri solcu kızlar partiye davetlidir diye bi başlık açmaz..terimleri ezberlemiş karşıma çıkıyorsun. açtığın başlıkla söylediklerin arasında dağlar kadar fark var. anarşizm ile solcu kızları aynı kefeye sokarak zaten birşey bilmediğini ortaya koyuyorsun.. aç wikipedia yı orda da yazıyor bunlar.ama anarşizmin sol ile ilişkisini sen ancak terimlerle ifede edebilirsin.tüm solcular anarşizmle ve ya anarşistlikle nitelendirdiysen o zaman bana sosyalizm ve komünizmi solculukla bağdaştırda göreyim.ansiklopediden ezberlemekle olmuyo. zaten senden de ezberden öteye yani düşünüp kendine has bi fikir üretmeni beklemiyorum ama maden kaşındın yaz bakalım.küfürler konusunda ise hiç bişey değişmedi hala.benim hakkında yaptığın yorumlara gelince seviyesizlikte üstüne olmadığı açtığın başlıkta açıkça görülüyor. onun için bana yapılan hakaretlere cevap vermiyorum gibi erdemli görünmek artık pek iş yapmıyor içinde kalmasın sende kus içindekileri.
evet arkadaşımın sölediklerine katılıyorum anarşizmi solculukla aynı kefeye koyamzsın koymamalısın..ama üslup konsnda ciddi bi problem yaşanmş arkadşlar brası bir forum lütfen üslubumuza daha çok dikkat edelim ki böylesine ciddi ve hafife alınmayacak bir konuyu hakkını vererk tartışabilelim katıldığım bir doğru war ki tuçe arkadşmzda bir bilgi eksikliği varmş gbi duruyor..
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-01 20:26:28
ferigim
Yakın Doğu Üniversitesi
farkındayım üslübümun ağır olduğunun. ilk defa bi kıza hakaret ediyorum ama yazılanlar ortada:D