Mesaj Panosu

yılbaşı vereceğimpartiye tüm solcu kızlar davetlidir
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-01-01 (20:54)
tuçe
Bayan
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
izmirli arkadaşım ve öteki küfürbaz dostum ikinizde sace saldırabilecek kudrette gibisiniz anlam karmaşısına girmiş beynlerniz konunun içinde can çekişio anarşizm hakkında en ufak bilgisi olmayan zavalı solcularsınız ki bilgisi olana her zaman saygı duyarım bi görüştür çünkü...anaşizm bi akımdır bilgi eksikliğinizi giderin analarınız bablarınız solcuyuz die solcuyuz deyip gelmein lolipop verip yollamak zorunda kalıcam yoksa sizi..."mülkiyet hırsızlıktır" diyebilen, proudhon gibi kendiliğindenci pasifler ve bakunin gibi eylemci devrimcileri barındıran, derinlemesine incelenmeden hakkında en çok atılıp tutulan öğretidir anarşizm biliosunuzdur umarım bu kadar karşı çıktığınıza göre
2008-01-01 (21:40)
ferigim
Bay
ferigim
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
tamam canım sen biliyorsun biz bilmiyoruz.ama hala cevap vermedin tüm solcu kızlar ve anarşistleri nasıl bir tuttun. ayrıca hala sosyalizmve komünizm hakkında gerekli açıklamaları yapmadın. az önce dediğm gibi terimleri ve ya isimleri yazmakla olmuyo. papağanda ona söylenenleri söylüyor ama anlamını bilmiyor. seninle uğraşamam siyasi konulu konu açarak ilgi çekmeye çalışan özentinin birisin bence.
2008-01-02 (15:49)
tuçe
Bayan
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
küfürbaz arkadaşım okadar döne döne anarşizmi açıkladım her yolu denedim ama senin kafan pek basmıo yada tek bi fikre odaklı yaşayan cahillerdensin ardaki bağlantıyı yorum yapabilen beyinlere bıraktım ancak sen ısrarla çocuk gibi bağlantıyı söle hadi sıkıysa söyle tavrındasın
2008-01-02 (16:39)
tuçe
Bayan
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
ayrıca suan pasif direniş tarzını benimsiyorum ama biraz daa ileri gidersen bende ağzımı bozabilirim ayrıca seviyesizlik yapmadan öleysen bile çaktırmadan yazmaya çabala çünkü solcu arkadaşlarımda var senin yüzünden hepsinin aynı olduğunu düşünmek istemiorum..bilgisiz boş kafalı yorumlayamayacak kadar hamlamış bir beyn bir löp, bu sebepten bari görüşünü paylaşan insanları düşün onların temsilcisi gibisin burda kahraman gibi atıldın çünküGülümsüyor
2008-01-02 (17:58)
tuçe
Bayan
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
dogunun bati almanya'dan, kuzeyin guney kore'den, macaristan'in avusturya'dan, rusya'nin abd'den geri kaldigi sistemdir.

cin japonya'dan, bulgaristan'da yunanistan'dan bu rejim sayesinde cok geri kalmistir. ustune ustluk sosyalist rejimlerin insafsizca katlettigi yuzbinlerce insan ve cekilen izdiraplar da cabasidir.
cin son donemdeki gelismesini ve kalkinmasini da sosyalizm'den siyrilip serbest piyasaya dogru yol almasina borcludur.buda sosyalizm için açıklamaydı bi derdin olursa gel buralardayım ama azcık yorum yap kafa yor cidden buna ihtiyacın var bağlantıları kur umarım yapabilirsin
2008-01-02 (20:13)
ferigim
Bay
ferigim
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
sana artık cevap vermiyorum bana anlamıyon diyon ama yaptıkların ortada. ne halin varsa gör
2008-01-02 (21:44)
çotanak
Bay
çotanak
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Ben de maskeli baloya davet ediyorum,yalnız altta che t-shirt ü olcak... Ve gelen arkadaşlarda embesillik esas alınır..

Ferik sen kimin feriğisin? Bu vatan için hayırlı bir ferik olduğunu düşünüyosan pasta şemsiyesi kadar gölgenle niçin milletin içini karartıyosun hayret bişey..
Tarihçi arkadaş iyi demiş ne demişse Soğukkanlı
Ne gerek var ? 2008-01-02 (23:23)
erco
Bay
erco
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Arkadaşlar vatanına milletine bağlı bir Türk genci olarak hala bu sağcı solcu taraflarını anlamıyorum.İsterseniz bilgi amaçlı olsun, istersenizde çıkar amaçlı olsun hiçbişeyi değiştirmez bu başlık.Ülkemiz insanlarının bu konularda hassas olduğunu bile bile bu tartışmalara girmek çok manasız.
Hatırlayın 80 lerde bu ülkeyi sağcı solcu diye böldüklerinde tek amaçları bu ülke topraklarınıda bölmekti ama biz gençler sahip çıkamadık.Belki iyi işler, güzel işler yapmaya çalıştık onun için devrimci olduk, onun için sağcı olduk ama yetmediğini hepimiz gördük.Sadece çıkar amaçlı güçlerin ellerinde harcandı gençliğimiz.

Ne olur herkesten ricam, açılan bu başlığın sebebi ne olursa olsun sadece tek bir çatı altında toplanmalıyız, sadece ülkemiz için sağ sol çıkarlarını gözetmeksizin vatana millete hayırlı işlerde bulunalım.Çünkü zaman bunu gerektiriyor sonuçta hepimiz ülkemizin aydınlığı için uğraşmıyor muyuz ?

Saygılar, sevgiler ...
2008-01-02 (23:29)
izmirli özge
Bayan
izmirli özge
Almanya, Berlin
Technische Fachhochschule Berlin
tuçe demiş ki:
izmirli arkadaşım ve öteki küfürbaz dostum ikinizde sace saldırabilecek kudrette gibisiniz anlam karmaşısına girmiş beynlerniz konunun içinde can çekişio anarşizm hakkında en ufak bilgisi olmayan zavalı solcularsınız ki bilgisi olana her zaman saygı duyarım bi görüştür çünkü...anaşizm bi akımdır bilgi eksikliğinizi giderin analarınız bablarınız solcuyuz die solcuyuz deyip gelmein lolipop verip yollamak zorunda kalıcam yoksa sizi..."mülkiyet hırsızlıktır" diyebilen, proudhon gibi kendiliğindenci pasifler ve bakunin gibi eylemci devrimcileri barındıran, derinlemesine incelenmeden hakkında en çok atılıp tutulan öğretidir anarşizm biliosunuzdur umarım bu kadar karşı çıktığınıza göre
bak güzel kardeşim...sol hakkında da sağ hakkında da gayet sağlam bi alt yapım var..bunu brda tartışacak değilim..hele hele bu tip konulara böyle alaycı yaklaşmayacak kadar da bilinçliyim ayrıca..ben saldrmadım ayrıca..sölemek istediğim şey sol ve anarşizm aynı şey değildirdi..ve eğer bi tartışma yapılacaksa hele hele siyaset tartışılacaksa SAYGI VE USLÜP ÇOK ÖNEMLİDİR.DİKKAT EDERSEN SEVİNİRİM..SAYGILARR..
2008-01-02 (23:33)
izmirli özge
Bayan
izmirli özge
Almanya, Berlin
Technische Fachhochschule Berlin
AYRICA UZLAŞMACI BİR TAVIR TAKINIP YUKARIDA OLAN TATSIZ KONUŞMALARI KAPATMANIZI ÖNERİRİM..

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol