erco
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Ne kadar uzlaşmacı olsakta sanıyorum anlayan arkadaşların sayısı çok az olacaktır.
erco demiş ki:
Ne kadar uzlaşmacı olsakta sanıyorum anlayan arkadaşların sayısı çok az olacaktır.
evet bu konuda sana katılıyorum...ne yazık ki bu böyle olacak..
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
şey çotanak bn tarihçi deilim ama tarihle aram iidir..nese ferigim keşke sende en azından bişilere kafanın bastığını hissetirebilsen bizlere ama paso ahahaha ya bu tuçede bişi bilmio havasındasın bilmiorum dostum yada yanlış biliorum doğrusunu öğretebilcekmisin bnce yeltenmen bile gülünç olur hiç girişme...oku ve cevap verme cevap vermenn önceden çok istidum bişiler biliosundur die ancak küfür sataşma çirkeflik...hadi ferigim sosyalizm anarşizm komünizm üçlüsü içinde patlamak üzere olan beyininde al ve uzaklaş yazık etme kendine zavallı beynin fazla yüklenmeden 10 sn içinde infilak edicek senin için endişeleniyorum...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-04 20:02:13
ferigim
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
aynı kelimeler üzerinde dans atmeye devam edin siz.her zaman yaptığınız gibi yaptığınızın saçma olduğunu söyleyen birine saldırın. ama artık size cevap vermeyeceğim.siz kendi kendinize enginnnn!!! bilgilerinizle takılmaya devam edin.ben bi köşede beynimin infilak etmesini beklerim. bilgi edinmek isteyen birisi bu şekilde davranmazzzz bilmem anlatabildim mi. biraz zor olur belki ama
rodyocu
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
ERKEKLERDE DAVETLİMİ :::::