Mesaj Panosu

TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR... pkk KALLEŞTİR.
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR... pkk KALLEŞTİR. 2008-01-02 (20:12)
GÜNAHKAR000
Bay
GÜNAHKAR000
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Evet arkadaşlar biraz klasik bi konu başlığımız oldu ancak bence yerinde bir cümle oldu. gercekten benim gibi düşünenler varsa yorumlarını paylaşsınlar. araya nifakçılar girmezse sevinirim.
2008-01-05 (21:31)
tuçe
Bayan
tuçe
Türkiye, Afyonkarahisar
pkk soylemleri rasyonellestirilmeye calisilirken denir ki, devlet dogu ve guney dogu anadolu bolgelerini sallamadi, her goz ardi etti. peki. kabul edelim bu gorusu. bu sekilde bir gorus ortaya atildigi zaman soyle bir sey cikar ortaya, madem sen devletin yeteri kadar bolgeye gelmedigini savunuyorsun, bunu da soyledin, peki sen o bolgeye gonderilen, doktor, ogretmen, cart curt gorevli kisileri oldurursen, oraya hangi adam gelmek isteyecek ? devlet nasil yeni okul acacak, yatirimci parasini o bolgeye hangi sartlarda goturecek ? hic mi bilmezsiniz, terorun daha yogun oldugu zamanlarda otobuslerin yollarinin kesilip iclerinde devlet gorevlisi olan kisilerin secilip kur$una dizildiklerini ? bu kadarinsanlik disi davrani$i sergileyen bir kisi, kurum, kurulus nasil olurda mesruiyet ister ?
pkk acik acik bolge gelisimine kostek olmustur, o yuzden de biz bolge halkini dusunduk falan filan diyemeyecek bir orguttur.
bravo tuçe 2008-01-05 (22:01)
GÜNAHKAR000
Bay
GÜNAHKAR000
Türkiye, Afyonkarahisar
tuçe gerçektende çok önemli bi noktaya değindin. işte bizim insanlarımız daha doğrusu cahil insanlarımız bu gerceği hep gözardı ediyor. daha sonra da meydanlara çıkıp iş olmadığından dolayı dağlara çıktım gibi mantıkla uyuşmayan cümleler kuruyorlar. ben bunu doğru bulmuyorum. kesinlikle söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. sen oranın gelişmesini sağlayacak unsurları püskürtmek için kurşuna dizersen gelişmen mümkün olmaz tabiki. ben bu gerceği kürt kardeşleriminde görmesini istiyorum ve kürt kardeşlerimizin sözde savunuculuğunu üstlenen pkk denen hayvan dışkılarına inanmamalarını istiyorum.
Ücretsiz Kayıt Ol