Mesaj Panosu

gitar dersi veren yok mu
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-01-31 (19:23)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
ayrıca arkadaslkar ÜLKÜCÜ DEMEKK=Türk Onur ve Şuğurunu,İslam Ahlak ve faziletiyle birlikte yaşam FELSEFESİ yapmaya çalışan kişidir.TÜRK MİLLİYETÇİLİGİNDE hiçbir zaman FAŞİSZİM yoktur ve olamazda BİZİM Aslımız TÜRK aslı Soyumuzda OGUZ KAAN SOYUDUR....
2008-01-31 (22:08)
çiçek87
Bayan
çiçek87
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
NEDIYORSUNLAN SEN KARDEŞİM OTUR OTURDUGUN YERDE BENIM CANIMI SIKMA add dıyıp sagda solda benım agzımı actırma canıımı sıkma kemalıstım nedır onu ögren dengesız KOMINIST SENI DENIZ GEZMİŞE ÖZENMEYIN BAŞKA ŞEYE ÖZENDIRIRIM SİZİ BİZZZZZZZ VARIZZZ BİİZZZZ ÜLKÜCÜLER

bu özel mesajı bana ''tuning honda'' nickli bi kendini bilmez attı.senden mi korkucam ben sadece gülüyorum sana.ben kemalizmi gayet iyi biliyorum. senin gibilerle aslında muhattap olmazdım da beni böyle rahatsız etmeye de hakkın yok.aslında ben daha bir şey yazmadım ve bir şey yapmadım ama beni yazmaya ve yapmaya zorlama.sizin anlayışınız bu kadar.ancak özel mesajla tehdit edersin.Ben sizin napmaya çalıştığınızı da gayet iyi biliyorum ama anca oraya buraya havlarsınız başka da bir şey olmaz.bir daha böyle mesajlarla beni rahatsız etmezsen sevinirim çünkü ettiğin tekdirde hepsi burada gözükecek.
2008-02-01 (10:29)
erenemre-ibf
Bay
erenemre-ibf
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
canerefe22 demiş ki:
bakın arkadaslar bizim ATATÜRK veye ATATÜRKÇÜLERE karşı hiç bir ters bakışımız olmamıştır olamazda benim kastektigim komuyu siz algılayamamıssınız.Benim kastetigim ATATÜRKÇÜYÜZ Diyerek bir sürü yanlış işin peşinden koşan İnsan Topluluklarınadır.Bu Adamlar EMPERYALİZME karşıyız derler ayaklarıda NIKE marka ayakkabı ile gezerler Malbora sigarası içerler MARKSSİZİM Görüşünü kendilerine örnek alırlar (Tövbe Ha Şa ALLAHI bile yok sayarlar.) Benim sözüm bu kişilerededir Biz ne atatürk'e nede cumhuriyete karşıyız şuan da Yollarda DEVRİM diye bagaranlar tamamen terör örgütünün yandaşlarıdırlar.Devrim denilen kavram kökten degişiklik demektir.Kökten degişiklikte şu bulundugumuz Durumda TÜRKİYE CUMHURİYETİNE karşı olmaktır.Bu nedenle Devrim YOKTUR Inkılap vardır...

Birader devrim yoktur inkilap vardır demişsin öncelikle sana devrim ve inkilabın aynı anlama gelidiğini söyliyerek söze başlamak istiyorum. Türkiyede inkilap sözcüğü 12 Eylül'ün ardından kullanılmaya başladı kimi çevrelerin devrim sözünden çekinmesi nedeniyle.
İkincisi devrim demek sadece yönemiti değiştirmek demek değildir yani senin dediğin gibi Türkiye Cumhuriyetine karşı bir tavır yoktur. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, ve de ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi, daha güçlü hale gelmesini ümit ediyoruz. Devrim, ayakta duramamaış işlemeyen kurumların halkın çıkarları doğrultusunda daha iyi hala getirilmesidir. Ve de En büyük devrimcilerden biri de Atatürktür. Bu ülkeye bu kadar yenilik ve de oluşan ya da oluşturulmaya çalışılan çağdaşlaşma da devrimler de onun sayesinde olmuştur.
Üçüncüsü, ben de sizler gibi kemalist değilim ama bunu sölerken lan lun diye yazmıyorum, öle değildir böledir diye kestirip atmıyorum, vatandaşın biri de beni özel mesajla tehtit etmiş, "ADD hep kızları öne sürüyor onları kullanıyor, nedir ADD?, sen ne diyon" gibi cümleler sarfetmiş adı "turing honda"... ben burda düşüncemi istediğim gibi dile getiriyorum birader, sen de bir şeyler yazacaksan gel buruya güzelcene yaz öle özelden yazarak ne yapmaya çalışıyorsun...
cwp 2008-02-01 (20:18)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Şimdi öncelikle arkadaşlar ATATÜRK'ü burada devrimciydi diye bagdaştıramassınız..
Atatürk'e devrimci diyen CAHİLİN En Önde gidenidir. ATATÜR Ulu Önderdir...

1948 yılında Tokat’ın Zile ilçesinde doğan yiğidin adı Dursun konmuştu. İsmine nazire yaparcasına, sırf inandığı değerler uğruna hiç durmadı o kısacık ömrü boyunca… Daha ortaokul çağlarında iken Tokat’ın Zile ilçesinde bulunan Genç Ülkücüler Teşkilatı içinde bulunup kutsal davamız ile tanışmıştı. Evin tek erkek çocuğu olan Ertuğrul Dursun Önkuzu, Zileli gençleri kendi öz kardeşlerinden ayırmadan, onlara milli manevi değerleri anlatan seminerler vermeye başladı. Hiçbir çıkar gözetmeksizin inandığı davası için o yıllarda çalışmaya başlaması, O’nun büyük bir Ülkü Devi olacağının işaretlerini veriyordu. Derslerinde de gayet başarılı olan Dursun Önkuzu, derslerinde başarısız olan öğrencilere ücretsiz kurslar düzenlerdi. Üniversite sınavı neticesinde ilk olarak İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesine kayıt yaptıran, ancak okulda komünistlerin hakim görüşü elinde bulundurması nedeniyle Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okuluna geçmeyi uygun gören Dursun Önkuzu eğitimine burada devam etmek istemiştir.

Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okuluna geçtikten sonra inandığı davaya artık Ankara’da hizmet etmeye başlamıştır. Okulu işgal eden komünistler tarafından yakalanıp üç gün süren ve bisiklet pompasıyla ciğerlerine hava basmaya varan ağır işkenceler yapıldıktan sonra, 23 KASIM 1970 günü, okulun üçüncü katından aşağıya atılarak şehit edilmiştir.

Bu insanlar ve daha nice Dava adamları Sizin şimdi Devrim diye bahsettiginiz anlamsız konular yüzünden ERTUGRUL DURSUN ÖNKUZU gibi daha bir çok vatanperver insan şehit olmuştur...
2008-02-01 (20:24)
blueriazor
Bay
blueriazor
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
....
2008-02-01 (20:33)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
bakın TERÖR ÖRGÜTÜDE devri için ne diyor:
http://www.lekolin.org/article.UMUDUNZAFERI. Adlı internet sitesinden alıntıdır merak edenler bakabilirler...

Şu anda savaş her şeyi tayin ediyor. Kuzey Kürdistan devrimi çözüme kavuştuğu anda Kürdistan sorunu hal olur. Kuzey Kürdistan devrimi yürüdü mü Kürdistan'ın tümü yürür; durması halinde ise bu sadece PKK'nin düşüşü değil, tüm Kürt halkının düşüşü olur. Kimse de bunu inkar edemez. Eğer bu devrim Kuzey'de başarıya ulaşırsa, orada bir karış ilerlerse, Güney'deki ve Doğu'daki Kürtler on karış ilerler; Kuzey Kürdistan zafere ulaşırsa tüm Kürdistan zafere ulaşmış olur. İşin gerçeği büyük Kürdistan, diğer adıyla Kuzey Kürdistan zafere ulaşırsa tüm Kürdistan zafere ulaşmış olur. Kuzey Kürdistan'ın devrimi her şeyin anahtarıdır, tüm Kürdistan'ın anahtarıdır. Sadece bugünün anahtarı değil, tüm tarihin anahtarıdır.
2008-02-01 (21:37)
salihaltin
Bay
salihaltin
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
siz universiteli misiniz? yada universitelilestiremediklerimizden misiniz? ezberci sistemin sonuclari sanirim. neden elestirel bakis acisi veremiyor bu universite sistemi? neden herkes kendi dogrularinin mutlak olduguna inaniyor ve o dogrularida farkli dusunenlere empoze etmeye calisiyor?
koru korune bir dusunceye bir fikre bir dogmaya inaniyor ve dunya bos! komik olmayin biraz gozlerinizi acin ve dunyaya bakin adamlar neyi tartisiyor!
dunya elden gidiyor, ekolojik toplum tartisiliyor biz ise hala elden giden dunyamizin kucuk bir bolumu olan turkiye su sekilde yonetilsin, ortaya atilan fikirler vs...
birakin kendi zaman ve mekan iliskisi icersinde guzel isler yapan ve ortaya attiklari fikirlerle kendi zaman ve mekanlari icersinde guzel sonuclar veren kisiler kendi zamanlarinda kalsin.
bahsettiginiz ve konusmaya calistiginiz konulari dile getirirken konustugunuz kavramlar ve terminoloji endustri devriminde yasanan celiskilerin cozumu icin kullaniliyordur. artik bu kavramlar ile bugunun celiskileri tartisilamayacak kadar karmasik.
bilgi toplumu yeni terminoloji ve yeni paradoxlar!
komiksiniz Gülümsüyor
2008-02-01 (22:12)
erenemre-ibf
Bay
erenemre-ibf
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
biz bugunle geçmişi karşılaştırark bir yerlere varvaya çalışmıyoruz. Biz de biliyoruz nerde ne tartışıldığı dünyanın şu anki durumunu... Ayrıca biz burda tarih ve ideolojilerimizi tartıştık, doğru veya yanlış dedik birbirimizin düşüncelerine ama hiçbirimiz senin gibi susun bunu tartışmayın şunu tartışın demedi.
Bu şekilde araya girerek senin yapmak istediğin şey ise tamamıyle kendi çapında inandığın bir kısmı hoş bir kısmı ise boş fikirler. GEÇMİŞİ bırakın diyorsun geçmiş geçmişte kalsın diyorsun, sen eğer bu şekilde düşünürsen, ayakları yere basmayan sandalyeye benzetirim ben seni, bu forumda konu amacından şaştı son bir iki yazıda bunu kabül etmek lazım. Eğer yine de senin bu konuda bir düşüncen varsa bunu o yazıları örneklem alarak dile getirmelisin, susun diyerek değil, bir insan özelden genele giderken yani genelleme yaparken daha dikkatli olmalıdır genellediği grup içerisindeki herkesin görüşünü iyice görebilmelidir; ancak anlaşılan sen bunu yapmamışsın...
Aydın olmak, entellektüel olmak sadece geleceği hayal edip onun için düşünmekle çalışmakla olmaz; aynı zamanda geçmişini de eleştirel bir gözle gözlemleyip bunu en iyi şekilde geleceğin hizmetine sunmakla olur. "üniversiteleştiremediklerimiz" falan diyorsun, üniversiteli olmak da yukarıda dediğim gibi aynı kapıya çıkar.
Bir de "bırakın Türkiye şu şekilde yönetilsin bu şekilde yönetilsin" demişsin, şunu da bil ki özgür, tam demokratik ve refah düzeyi yüksek olmayan bir toplumda ne fikirler tartışılabilir ne de özgürce davranılabilir... Bizim ya da en azından benim amacım senin dediğin o dünya konularını özgürce tartışmak için daha demokratik daha laik daha bağımsız bir Türkiye özlemi.. ve de bu özlemi gerçeğe dönüştürmek için geçmişimi görerek, geçmişteki hatalardan ders, olumlu yanlarından ise feyz alarak günümü en ideal hala getirebilmek... Çünkü ancak bu şekilde özgür ve özgün bir biçimde düşünebilir, yarınımı ancak bu temeller üzerinde inşa edebilirim.
2008-02-02 (13:29)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
salihaltin demiş ki:
siz universiteli misiniz? yada universitelilestiremediklerimizden misiniz? ezberci sistemin sonuclari sanirim. neden elestirel bakis acisi veremiyor bu universite sistemi? neden herkes kendi dogrularinin mutlak olduguna inaniyor ve o dogrularida farkli dusunenlere empoze etmeye calisiyor?
koru korune bir dusunceye bir fikre bir dogmaya inaniyor ve dunya bos! komik olmayin biraz gozlerinizi acin ve dunyaya bakin adamlar neyi tartisiyor!
dunya elden gidiyor, ekolojik toplum tartisiliyor biz ise hala elden giden dunyamizin kucuk bir bolumu olan turkiye su sekilde yonetilsin, ortaya atilan fikirler vs...
birakin kendi zaman ve mekan iliskisi icersinde guzel isler yapan ve ortaya attiklari fikirlerle kendi zaman ve mekanlari icersinde guzel sonuclar veren kisiler kendi zamanlarinda kalsin.
bahsettiginiz ve konusmaya calistiginiz konulari dile getirirken konustugunuz kavramlar ve terminoloji endustri devriminde yasanan celiskilerin cozumu icin kullaniliyordur. artik bu kavramlar ile bugunun celiskileri tartisilamayacak kadar karmasik.
bilgi toplumu yeni terminoloji ve yeni paradoxlar!
komiksiniz Gülümsüyor

Demiş Arkadaş. ARkadaşım geçmişi Bilmeyen Geleceginide Kuramaz. Sen bana bırakın bu komik fikirleri demişsinn asıl komik olan sensin. Türkiye sizin gibi vurdumduymazlar yüzünden çok şeyler kaybetti ve kaybetmeyede dewam ediyor.Bu gün bu vatanın nasıl kazanıldıgını bilmeyen kendi kültüründen koparak kültürel yozlaşmanın esiri olanlar sizin gibi örümcek agası tutmuş beyinlere sahip olanlardır. egerki biz bu ülkenin vatandaşıysak,bu vatanın menfaatlerini kendi menfaatlerimizin üzerinde tutuyorsak bu ülkede yönetimide fikirleride eleştirme hakkımız vardır.ELEŞTİRMEYEDE Devam edecegiz....
2008-02-03 (04:44)
FıRTıNa85
Bay
FıRTıNa85
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
salihaltın asıl sana yazık Şaşkın empoze,paradox,terminoloj... şu kelimelere bak ya Şaşkın sen bence önce bir ülke için en önemli şeyin dil olduğunu öğren de ondan sonra tartışmaya başla Göz kırpıyor

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol