canerefe22 demiş ki:
bakın arkadaslar bizim ATATÜRK veye ATATÜRKÇÜLERE karşı hiç bir ters bakışımız olmamıştır olamazda benim kastektigim komuyu siz algılayamamıssınız.Benim kastetigim ATATÜRKÇÜYÜZ Diyerek bir sürü yanlış işin peşinden koşan İnsan Topluluklarınadır.Bu Adamlar EMPERYALİZME karşıyız derler ayaklarıda NIKE marka ayakkabı ile gezerler Malbora sigarası içerler MARKSSİZİM Görüşünü kendilerine örnek alırlar (Tövbe Ha Şa ALLAHI bile yok sayarlar.) Benim sözüm bu kişilerededir Biz ne atatürk'e nede cumhuriyete karşıyız şuan da Yollarda DEVRİM diye bagaranlar tamamen terör örgütünün yandaşlarıdırlar.Devrim denilen kavram kökten degişiklik demektir.Kökten degişiklikte şu bulundugumuz Durumda TÜRKİYE CUMHURİYETİNE karşı olmaktır.Bu nedenle Devrim YOKTUR Inkılap vardır...
Birader devrim yoktur inkilap vardır demişsin öncelikle sana devrim ve inkilabın aynı anlama gelidiğini söyliyerek söze başlamak istiyorum. Türkiyede inkilap sözcüğü 12 Eylül'ün ardından kullanılmaya başladı kimi çevrelerin devrim sözünden çekinmesi nedeniyle.
İkincisi devrim demek sadece yönemiti değiştirmek demek değildir yani senin dediğin gibi Türkiye Cumhuriyetine karşı bir tavır yoktur. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, ve de ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi, daha güçlü hale gelmesini ümit ediyoruz. Devrim, ayakta duramamaış işlemeyen kurumların halkın çıkarları doğrultusunda daha iyi hala getirilmesidir. Ve de En büyük devrimcilerden biri de Atatürktür. Bu ülkeye bu kadar yenilik ve de oluşan ya da oluşturulmaya çalışılan çağdaşlaşma da devrimler de onun sayesinde olmuştur.
Üçüncüsü, ben de sizler gibi kemalist değilim ama bunu sölerken lan lun diye yazmıyorum, öle değildir böledir diye kestirip atmıyorum, vatandaşın biri de beni özel mesajla tehtit etmiş, "ADD hep kızları öne sürüyor onları kullanıyor, nedir ADD?, sen ne diyon" gibi cümleler sarfetmiş adı "turing honda"... ben burda düşüncemi istediğim gibi dile getiriyorum birader, sen de bir şeyler yazacaksan gel buruya güzelcene yaz öle özelden yazarak ne yapmaya çalışıyorsun...