Bütün kızlar toplandık... Vaziyetinde. Havadan sudan konuşmalar arasına sıkıştırılmış aşk edebiyatının hazin sonlarına reçeteler…
İnsan birinden hoşlanınca yâda o kişiyi sevmeye yeltenince, çokta mantıklı olamayabiliyor. Ve mantık ihlalleri dediğimiz bir dizi olaylar meydana gelebiliyor yâda daha eski bir ifade” vuku” buluyor. İşte böyle zamanlarda mantığın değer kaybedip aşağı sevilerde günü kapatırken sen 0nu 3 kuruşa satabiliyorsun…
Neden mi? Çünkü yere bastığını sandığın ayakların atmosferi çok tan aşmış aklın ise başka yerlerde volta atıyor oluyor… O merkezli yerlerde… Çekim kuvveti o kadar büyük ki kaçacak ya da saklanacak hiçbir yerin olmuyor. Sen kalbinle düşünmeye başladığın anda, aklın tüm valizlerini toplayıp soluğu havai adalarında alabiliyor. Durdurabilene aşk olsun…
“O “diye bahsedilen şahıs dün ne yediğini bile hatırlayamazken, sen tüm menüyü liste halinde kazıya biliyorsun sonu onla biten cümlelere
Karşındakinin ki “o” diye bahsedilesi kişinin bundan haberi varsa ve pembe panjurlu ev muhabbeti yapmadan sana bir adım atabiliyorsa, sen zaten şanslı birisin ve dünyada ki insanların % de99 nun istediği bir şeye sahipsin… SEVGİYE…
( ne zaman bir Türk filminde pembe panjurlu bir evden bahsedilse o çiftin sonu hüsran ile nihayete eriyor.. ya kız ince hastadır yada çocuk kördür yada ayrı dünyaların insanlarıdır seçenek çok..)(fazla mı Türk filimi izlemişim? Belki)( ama biliyoruz ki filmlerin bir çoğu gerçek hayattan alıntılar yaparlar en Pembelerinde bile yüzüklerin efendisi hariç onu izlerken uyuya kalmıştım .. Film olarak beğenmesem de uykusu kaçanlara bire bir)( neyse konuyu dağıtmayalım)
Ya karşılıksızsa bu sevda… Çünkü onun ifadesi felakete eş değerdir… Yani sen kömürleşirken onda her şey sonbahar kadar solgunsa… Zaten kömürleşmişsin benden sana tavsiye ”kor” olup cayır cayır yanma kısmına geçmeden… Git gidebildiğin en uzak şehirlere… Yâda şehir değiştirme kısmını abartı olarak buluyorsan onunla başlayan tüm özne ve yüklemlerden uzak dur… Nefesin kesilmiş gibi gelse de, unutma! hala yaşıyorsun… Ve her şey gelir geçer… Önemli olan olayı abartmamak
Belki için içini yiyecek, kalbin isyan edecek… Gözlerinin daldığı yerin adı “o” olacak Tüm sistemlerin alarm verecek bir "virüs" bulaşmışçasına fellik fellik anti virüs programı arayacaksın. İşte bu noktada geliyor benden ikinci tavsiye: Sakın “çivi çiviyi söker deme” test edilip onaylanmıştır! Yok, öyle bir şey! Olmuyor çivinin çiviyi söktüğü falan yok anlayacağın… Bu durumda devreye senin girmen gerekiyor kalbin beyninle koalisyon içinde olmalı… Sınırlarını çizmelisin… Ve ona iyi bir hayat dilerken, gözlerinde neden ben değil soruları olmamalı… Kısaca işe unutmaya çalışarak başlamalısın… Eğer sevdan karartmışa hipermetrop olan gözlerini… yakınları görmekten acizsen ,şu kır çiçeklerini ezenlerden biride sensindir belki!..
Yada başka iyi bir düşünce…uçurumun dibinde hissedip de mantıksızca saplanıp kalanlara albeni mazeretleri üretecek konuma gelenlere.. Fazla saçmalama kapasitesi olanlara… Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca… Nasıl ama çözüm bol değil mi?
Şu yemeden içmeden kesilme olayları kulağa biraz abartı gelse de o durumu bizzat yaşayan romantiklere… sizin doktorunuz da sizsiniz herkes gibi..çünkü sevginizin adı felaketse (karşılıksızsa) sizi sizden başkası kurtaramaz..
En iyisi mi Windows a format atıp yeniden kurun belge yedeklemeden kaçının,kendinizi oyalayacak bir dizi edinin..sizi anlayacak doğru tavsiyeler verebilecek güzün abla tarzında eski bir arkadaşınızla kahve içmeye gitmeyi deneyin.. gün batımını ve yağmur yağışlarını izlemekten sakının…. Sayın romantik karşılıksızsa en iyisi “ben güzele güzel demem güzel b… “şeklinde unutun gitsin… ha KOLAYDI diyeceksin kolay olmadığı için söylemek “sen” ve “o “ nun arasında ki bana düşüyor..(hihihiih)… Bu kolay değil ama sanıldığı kadar zorda değil tecrübeyle ispatlanmıştır..
Ve bir gün ne zaman geleceği meçhullerde olan bir gün… Her romantik komedi ve Türk filimi nin 10 da 7 sinde olduğu gibi sizinde kitaplarınızı çarpıp dökecek yakışıklı bir bay doğru yada güzel bir bayan tek vardır. she is the one diyebileceğiniz…
Bu arada kalan 10 da 3 e gelirsek kız verem yada kötürümdür..çocukta kör yada beş parasızdır.. Yâda ayrı dünyaların insanlarısınızdır… o bir fabrikatörün kızı sen bir çalgıcı parçası olabilirsin... her ihtimale karşı şunu da unutma :Her Türk filimin de bir zamanlar fakir ama gururlu olan genç adam zengin olup geri döner..ve çiftimiz tüm entrika ve yalanlara rağmen birleşe bilirler ..yada olmaz… ( yok yok ben fazla Yeşilçam izliyorum bu konuda bir şeyler yapmalıyım.. )
Bu günlük bu kadar saçmalık aklı karışmış bünyelere yeterde artar bile…
2 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-09 02:18:10
bu zamana kadar aşktan hiç yüzü gülmemiş birinin(bennn)

işine yarayabilir belki yazdıkların eline sağlık amaaa......
off ne uzun yafs.. okumaya üşeniyorum şahsenn...
bak sanırım okumayı başarmışsın bu da bir adım sayılır... kolay gelsin ,aşk arandığı zaman bulunmuyor.. bulduğunda ise, ya senin olmuyo.. yada.. farkında olmuyosun... garip gerçekler..
herneyse... umarım sende aradığını bulanlardan olursun ne diyelim bunlar iyi dilerklerim.. kendine dikkat et ademoğlu...esen kal..
26 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-09 15:36:49
ademkızı eline sağlıkta çok uzun olmuş.Ayrıca o ne bir yazıyı 26 kez değiştirecek naaptın sen

zuhaha karnıma ağrılar girdi o ne lan

BLUEREDANT1 demiş ki:
bak sanırım okumayı başarmışsın bu da bir adım sayılır... kolay gelsin ,aşk arandığı zaman bulunmuyor.. bulduğunda ise, ya senin olmuyo.. yada.. farkında olmuyosun... garip gerçekler..
herneyse... umarım sende aradığını bulanlardan olursun ne diyelim bunlar iyi dilerklerim.. kendine dikkat et ademoğlu...esen kal..
iyi dileklerin için teşekkürler..
ya harbiden 26 kez neden değiştirdin yazını..şaşırdııımmmmm....

yASdıklarını okumasamda katılıorm canım benım

ee kaç senelık arkadasız sen diosan doğrudur heralde:P
bu arada okumadım die kısma sana güvendiğim için okumadım

D
teknik bir hata olsa gerek arkadaşlar.. bu yazıyı 4 sene önce yazmıştım..ve 26 kezde değiştirmeye uğraşmam... kes kopyala yapıştırdım anlayacağız...
valla zeyno sen işini biliyosunnnn.. ne diyeyimm...1 dk saygı duruşu...benden sana... yakın zamanda görüşecez...
ağlicam şimdi gülmekten ama bu kadar komik olma