İnternetten Para Kazanmak İsteyenler(burs niyetine(; )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
İnternetten Para Kazanmak İsteyenler(burs niyetine(; ) 2008-01-09 (19:50)
Bugra Han (staticangel)
Bugra Han (staticangel)
Bilgisayarınıza yüklüyorsunuz, otomatik olarak çeşitli reklamları kendi kendisine ziyaret ediyor siz etmişsiniz gibi. Reklam şirketi de kazandığı paranın bir kısmını size veriyor. Eğer herhangi bir referansla üye olursanız bu arkadaşlarınıza ve size ekstra bonus para kazandırıyor.

Şimdi ben size benim referans linkimi veriyorum:

http://bux.to/?r=princebugra

Bu linki tıklayarak üye olabilirsiniz. Paypal hesabı yazan yere mail adresinizi yazın. Daha sonra paranız biriktiğinde paypal hesabınızı bu mail üzerinden açarsınız.

Sıradaki adım ise bahsettiğim yardımcı program:

http://rs70.rapidshare.com/files/80448552/Bux.to_Autoclicker.zip

Programı çalıştırıp az önce edindiğiniz kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip start'a basıyorsunuz. Kazandığınız para anında gözüküyor.

Şimdi siz de kendi referansınızı arkadaşlarınıza dağıtarak ve referans ağınızı genişleterek payınızı arttırabilirsiniz.Bu site oyle tavşanın kanının kanının kanını dağıtmıyor sizin üye yaptıklarınız bir tek size kazandırıyor oyle üyenin üyesinin üyesinin size para kazandırması gibi bir durum yok(;

Not: Bazı arkadaşlar bu olaya itiraz edebilir sanki kandırmaca varmış gibi, hayır, yukarıdaki benim refere linkim, oradan girmezseniz kimseye yararı dokunmaz, siz de sıfırdan başlarsınız. Oradan girerseniz ise ağınız potansiyel olarak geniş olur, bana ve benden daha önce kaydolmuş, başta okulumuzdaki ve Türkiye'deki kişilere de yararı olur.

Bol kazançlar size de.

Bu yazıyı yazmaya başladığımdan beri bir kola parası kazandım Gülümsüyor

ayrıca bux.to sitesini netten araştırabilirsiniz hesabınızda 10 dolar biriktikden sonra en geç 30 gün içinde para hesabınıza yatıyor.hayırlı kazançlar arkadaşlar aylık bir 100 dolar kazanabilirsiniz 25 kişilik bi grubunuzla bir burs parası yani Göz kırpıyor hadi kolay gelsin bol kazançlar(;
2008-01-16 (13:16)
Bugra Han (staticangel)
Bugra Han (staticangel)
şimdi arkadaşlar gelen mailler doğrultusunda bir kaç cevap yazmak istedim.

1-bux to 1.2 milyon üyesi olan çok buyuk bir site para ödemelerini yapıyorlar.

2-paypal ınız yoksa www.paypal.com adresinden bir paypal hesabı açtırabilirsiniz.ayrıca paypal a doğru bilgiler vermeniz paranızı alabilmeniz açısından çok önemli.buarada paypalı bilmeyenler için söyliyeyim;paypal internet üzerinden para ödeme sistemi

3-para kazanıyoruz ama paypal hesabımız da paralar gözükmüyor? bunun sebebi bux.to nun minumum 10 doları hesabınıza yatırması.site şu anda bu minumum rakamı indirmeyi düşünüyor ama şu anda 10 dolar kazanınca para en geç 30 iş günü içinde hesabınıza yatıyor.sonuçta bu sitenin 1.2 milyon kullanıcısı var o yuzden en geç 30 iş günü diyorum.ayrıca paranızı talep etmek içinde yani bu kazandığınız minumum 10 doların hesabınıza yatması içinde bux.to nun sitesine girip cashout-convert e tıklamınız lazım daha sonra para hesabınıza yatacakdır.

4- herkese bol kazançlar;)
2008-01-18 (17:09)
Özle Sünmez (ozlesunmez)
Özle Sünmez (ozlesunmez)
kutu kola mı, litrelik mi? ehuehuehu
2008-01-18 (23:40)
Bugra Han (staticangel)
Bugra Han (staticangel)
litrelik kola Göz kırpıyor ehehe

günde 2 - 2.5 dolar civarında kazanıyorum şu sıralar.
arkadaşlar gerçekden bu siteden paranızı alabiliyorsunuz daha gecenlerde bir arkadaşım 987 dolarını çekti hesabınada yattı parası.
ve daha nette niceleri var parasını çekenler kimisine geç yatıyor kimisine erken ama mutlaka paranızı alabiliyorsunuz.

http://www.ptcuye.com/ bu siteyi önercem size bir de burdaki yazılanlara bakarsınız.aklınıza takılan soru işaretleri için.

üye olurken benim referansımı kullanan arkadaşlar içinde ayrıca teşekkür ederim, herkese bol kazançlar kolay gelsin.
2008-07-02 (03:47)
Rahmi Seven (oxigennn)
Rahmi Seven (oxigennn)
arkadaşlarıma referansımı nasıl kullandırıcam?
2008-07-13 (03:15)
Hamdi Yılmaz (hamdiyilmaz)
Hamdi Yılmaz (hamdiyilmaz)
linkte problem var açılmıyor
2008-07-13 (17:46)
Gülşah Şahin (gulsahhh)
Gülşah Şahin (gulsahhh)
staticangel arkdasım buraya paranı çekikten sonra ne kadar oldugunu,üyelik balangıcından ne zamn sonra alabildiğini de yazarsan sewinirimm. herkeste bilgilenmiş olur böylece sayglar ....