Mesaj Panosu

SOFYA DA YARDIMA IHTIYACI OLAN ARKADASLAR
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /12Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-02 (17:56)
rumelikartali
Bay
rumelikartali
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
evet tıp da zor oluyor ama serdar sofyada halletmıstı gecen yıl okuyan arkadslardan bılıyorum bencede en mantıklısı hazırlık okumadan direk birinci siniftan başlamak.
2008-04-03 (18:16)
cilginn
Bay
cilginn
Bulgaristan
hallederiz arkadaslar yeterki siz daha sonradan sınıfta kalmayın,yoksa ingilizcesi olmadan bi şekilde hallettik diyelim,sonradan sınıfta kaldı ogrenci ozaman neye yaradıki okadar şey..
Selamlar 2008-04-09 (11:52)
crazydemonarch
Bay
crazydemonarch
Türkiye, Uşak
Uşak İzzettin Çalışlar Lisesi (Y.D.A.)
Serdar Kardeşim bana nasıl yardımcı olablırsın bılmıyorum ama ben sana durumu ızah edeyım oncelıkle bulgarıstan sofya mımarlık fakultesınde okumak ıstıyorum bolum nasıl olur derslerı agırmıdır yurtlarda bos yer varmıdır kayıt ıslemlerınde neler yapmam gerekıyo bırde duydugu bısıyı soylıcem hocalar rusvet yemek ıcın derslerden bırakmak ıcın elınden gelen yapıyomus dogrumu msnını ekledım amaherhalde kabul etmedın bana soyleyecegın ekstra bısı varmı hazırlık okumadan 1 sınıftan baslyalım dıyorum ama okdar ınglızce yok kelıme hazne yuksek ama karsıdan konusulanları anlamıyorum mesela bana sorun yaratırmı bana bılgı verırsen sevınırımkardes her nekadar senı cekemeyenler olsada senın bu konuda uzman oldugunu dusunuyrum bılmem anlatabıldımmıGülümsüyor
dikkat!!! 2008-04-09 (14:32)
sofyatek
Bay
sofyatek
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
Hayret ya.Yurt yok da ne demek o kadar kiymete mi bindi o yurtlar.Ben gittigimde doluydu,nerden nereye.ben oraya giderken de bi tane bile danismanlik sirketi yoktu internette simde bakiyorum da millet ogrencileri kazanc kapisi olarak gormeye baslamis 100 tane var.sakin bunlarin agina dusmeyin yolarlar sizi.Bazilari da gordugum kadariyla internette populizim pesine dusmus serdar arkadasimiz gibi.Arkadasim zaten oraya Tr den gidenler yaninda bulgrarca bilen birilerini gotursun.Yada kendileri bilsin.Kendi isini kendi yapmayi ogrensin.Yoksa olmaz o is.
2008-04-11 (00:53)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
mimarlik egitimi bulgarca universitenin yurtlarinda yer var ayrica rusvet almak icin sinifta birakan hocalar yok mimarlik ve insaat universitesinde sinifta kalmak yok kaldigin dersler altta birikiyor ve son sinifa kadar devam ediyor diplomayi almak icin ise butun dersleri gecmis olman gerekiyor forumlara pek bakamiyorum vakit bulmak zor ama sunu soyleyim mimarlik ve insaat universitesi gercekten kaliteli bir universite hocalari ogrencilerle cok ilgileniyor dekanlari cok iyimser bizim icin elinden geleni yapiyor mail adresini belki yanlislikla red etmis olabilirim tekrar eklersen sevinirim

serdarkizildag@hotmail.com
2008-04-13 (14:47)
rumelikartali
Bay
rumelikartali
Bulgaristan, Sofia
Mimarlik gercekten guzel bolum insaat universitesinde sinif tekrari diye birsey yok bu da guzel universitenin bircok Avrupa universitesiyle anlasmasi var Yunanistandan bir cok ogrenci buraya gelip okuyor son yillarda Turk ogrencilerde gelmeye basladi.
2008-04-14 (14:00)
apollo21
Bay
apollo21
Bulgaristan, Sofia
ingilizce insaat muhendisligi cok iyi olmus gercekten bu yil ordada baya Turk ogrenci oldu serdar bu gidisle orayida Turklestireceksin Allah kolaylik versin..
2008-04-14 (18:49)
dertbabası
Bay
dertbabası
Türkiye, İstanbul
apollo21 demiş ki:
ingilizce insaat muhendisligi cok iyi olmus gercekten bu yil ordada baya Turk ogrenci oldu serdar bu gidisle orayida Turklestireceksin Allah kolaylik versin..

inşaat mühendisliği ingilizce olduğundan eminmisin bilmiyorum ben olduğunu sadece ingilizce mimarlık ,inşaat mühendisliği diye kandırılmış 10,15 kadar öğrenciyi bu sene kapatmışlar bir apartman dairesine sıra ve tahta koymuşlar başınada hoca sofyada inşaat,mimarlık üniverstesiyle ilişiği olmayan yerde eğitiliyor bu mu ingilizce eğitim......?????
mimarlık fakültesindede hazırlık var ama bulgarca ne yazık ki..bilmiyorsan okula gitte sor okuyanlara sonra yaz buraya İNGİLİZCE MİMARLIK,İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ diye
yanıtma okumak istiyenleri o öğrencilerin her şeyini bilen ve yardım eden arkadaşta biliyor bunu amasorun bakalım kendisinede dediklerim de hata varmı...?...... ! ! ! ! Şok olmuş Şok olmuş
2008-04-14 (22:22)
cilginn
Bay
cilginn
Bulgaristan
arkadasım atıp tutma bilip bilmeden ve insanlarıda yanlıs bilgilendirme,eger yeteri kadar yani okulun istedigi kadar ogrenci sayısına ulaşılırsa bu ulkede her bolum acılır,serdarın da demek istedigi bu,bilmeden konusuyorsun,bu sene ingilizce eczacılık bile acacaklar eger istediklerini karsılayabilecek sayıda ogrenci toplanırsa okula...
2008-04-18 (19:54)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
ing eczacilik bu yil hazirliktan baslayacak sorulari olan arkadaslar varsa cevaplayabilirim.

Sayfa /12Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol