ing eczacilik bu yil hazirliktan baslayacak sorulari olan arkadaslar varsa cevaplayabilirim.
kocak910
Bulgaristan, Sofia
Sofia Medical University
eczacilikta aciliyor demek ingilizce bulgaristada yeni yeni ing bolumler cogalmaya basladi cok guzel bisy eczacilik zaten suan Turkiyede favori bir meslek en kotu ihtimal diplomani kiraya verirsin..
arkadaslar sizden da once gelen orenci arkadaslara inanip kanmayin sonucta onlar burda artik orenmis ve yasamislar sizi kandirmalari cok kolay lutfen bu oyunlara kanmayin ben bir danisman olarak bunlara cok kez sagit oldum
apollo21
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
ya atip tutma milleti asil dolandiran sizsiniz 800 euro para aliyorsunuz bu isin hakkik 200-300 euro civari birde utanmadan forumlara girip sirketinize musteri ariyorsunuz siz bu isi ticari yapiyorsunuz nasil olurda ogrencinin cikarlarini gozetebilirsiniz ki siz sirketler gecicisiniz ama ogrenciler o universitenin icinde heran universitede bir birleriyle yardimlasmaya hazir..
sizde dun geldiniz turkiyeden hemen gozleri actiniz ve sizden sonra gelen orencileri siz dolandiriyorsunuz siz ne gulgarca biliyorsunuz be sizin bulgarcanizla bi is olmaz ve sizin herkezi yari yolda braktinizida biliyorum ben ve yurt yokmus nasil yok yurt be orencileri yalndirmayin bali ya
arkadaslar sizi uyariyorum sofyada sizden once gelen orencilere dikat edin siteleri var bi sitelerine bakarmisiniz ya bi referanslari bile yok ya bu nasil bi sirket hemde biz para almiyoruz diyorlar ya utanin ya
ben sizinle yuzyuze gorusursem daha iyi olucak bizim refaranslarımız bugune kadar sofyaya getırdıgımız 100 un uzerındekı ogrencılerımızdır siz burda haddinizi aşıyorsunuz daha dun bu unıversıtelere gelen sadece egıtım donem baslarında gelen sızsınız ogrencılerın butun yıl dertlerıne ortak olan bızız. işinizi ticari ahlaka uygun olarak yapın birilerini karalayarak değil.birilerini karalayacaksanız bu biz değiliz aksi taktirde gereğini yapmaya hazırız..
andromeda
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
herkes kendi işini yapsa çok daha ii olcak serdar sen bakma kimseye yoluna dewam et biz senn yanındayız

ilk once kendi islernizi halledin arkadaslar daha Bg iki kelime konusamadan nasil yapacaksiniz cok merak ediyorum kabul edin bazi konularda cok yetersiz kaliyorsunuz kucuk detay olsa bile bu bazi arkaslarin gelecegini alt ust eder... Eger o hayati kucuk detaylardan dolayi mahfolmuslardan biri olmazk istemezseniz bu isi gercekten bilen profesionel biri ile iletisime gecerseniz daha iyi olur arkadaslar.
andromeda
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
]arkadaşlar herkes birbirine yardım etmek istio anlıoruz da bu kadar olmaz kimseleri karalamaya çalışmayın herkes kendi dalgasına baksın...