Mesaj Panosu

Sabit SOFYA DA YARDIMA IHTIYACI OLAN ARKADASLAR
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

bulgaristan ve danışman çatışmaları 2008-04-25 (13:01)
andromeda
Bayan
andromeda
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
]arkadaşlar herkes birbirine yardım etmek istio anlıoruz da bu kadar olmaz kimseleri karalamaya çalışmayın herkes kendi dalgasına baksın...
2008-04-25 (15:49)
nefretlaz
Bay
nefretlaz
Bulgaristan, Sofia
s.a mıllet

kımı olumlu kımı olumsuz seyler yazmıs ben serdarı tanıdıgım kadarıyla anlatayım sıze ben serdarı daha bulgarstana gelmeden bulgarıstan konsoloslugun onunde tanıstım bundan 3 sene evvel 2005 yılında kendısı geldı tanıstı serdar benden once aldı vızeyı orda gorusuruz dedı gelınce yardımcı olurum dedı benden once gıttıgı ıcın sadeceyardımcı olmak amacı bı cıkarı olmadan ve ıkı yıl beraberdık haberlestık ogrencılere yardımcı olmak ıcın elınden gelenı yaptı halada yapıyor yardım karsılıgı kımseden para almıyor sırf bunun ıcın dernek bıle kuruldu sadece hızmet amaclı bız bulgarıstana sırket aracıgılı ıle geldık ne kadar para verıldıgını herkez bılıyo konu parasında degıl verılen vaadler geldıgımızde bızı bı odaya koydular sonra yok oldular yanı guzel bı sırket kazıgı yedık cok sukur serdar ve onun gıbı arkadasların sayesınde cogu seyın ustesınden geldık bu yuzden bı dernek kurduk amac karsılıksız cıkarsız bı hızmet ve bunu yaptıgımızada ınanıyorum kendıme gelınce ben sofya teknık unıversıtesı slıven kampusunde okuyorum bolumum makıne muhendıslıgı ve ogretmenlıgı
2008-04-26 (10:07)
gulhan-danisman
Bayan
gulhan-danisman
Bulgaristan
ya ne 100 ustunde orenci ya siz da bu yil calismaya basladiniz ki ne yalancisiniz ya
2008-04-26 (11:32)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
hanım efendi sız bu ıste yenısınız galıba mılletı kandırmanıza yalan soylemenıze gerek yok sız unıversıtelere sorun ıstersenız sofya teknık ınsaat ve mımarlık içs pleven tıp siz buralara sorun yeter ondan sonra gerekli cevabı aldığınızda donun birde burda yazın lütfen..
2008-04-26 (18:56)
cilginn
Bay
cilginn
Bulgaristan
hanım efendi burada herkes kimin ne oldugunu cok iyi biliyor,artık sanırım normal yollarla ogrenci bulamamaya basladınız ve forumlara grmeye basladınız,sizin kimlerden nekadar para aldıgınız ve karsılıgında nekadar işler yaprıgınzı cogu kişi tarafından biliniyor,ayrıca serdarın dedigi gibi gidip istediginiz niversiteye sorabilirsiniz sofya ve plevende ondan sonrada burada gelip tekrar atıp tutabilirsiniz..
kimm bu gülhan-danısman yaa.. 2008-04-27 (03:35)
CAddebostan
Bay
CAddebostan
Bulgaristan, Sofia
bide utanmadan buraya yazıyorsun ya ne dıyım sana.. sızlerle gelenlerii gördük bu sene.. bide cesaret edip buraya aman dikkt edin diyorsun ya ne diyin ki.. önemli olan site degil,icraat rahat ol sen..
2008-04-27 (14:06)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
oo guvenc cım sende mı buralardasın nasıl gıdıyor tatıl ıns bır sorunun yoktur derslerden dolayı Göz kırpıyor bırde en son aradıgımda sekreter senı cagırmıstı hallettınız mı problemı?
hallettik yaa :) 2008-04-27 (14:08)
CAddebostan
Bay
CAddebostan
Bulgaristan, Sofia
tatill iyi yaa.. istanbulun altını üstünü getiriyoruz işte Gülümsüyor özlemişim vallaHaa Çok mutlu derslerde sorun yok Allah a şükür...
halletiik sekreterdeki işi de ya.. önemli bişey degilmiş zaten.. GülümsüyorGülümsüyor
2008-04-27 (15:03)
rumelikartali
Bay
rumelikartali
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
selam arkadaslar sofyada master yapan dil konusunda sıkıntısı olmayan biri olarak polis islemlerinizde, kira, yurt vb yardıma acil ihtiyacı olan arkadaslara yardımcı olmak isterim.Ali hatipoğlu 0884273821 msn adresim rumelikartali@hotmail.com
2008-04-27 (15:20)
rumelikartali
Bay
rumelikartali
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
serdar kardesim sofyada yüzlerce turk ögrencisi olmasına karsın türk ögrencilerin dertiyle dertlenen onlara yardımcı olan ender arkadaslardan birisin.Bulgaristanda bir avuc yunanlının kendi aralarında yardımlarını gorunce utandım .
Biz turkler ise kendi aramızda yabancı bir ülkede bile birlik beraberlik icinde olamıyoruz.Onun ıcın sofyada yardıma ihtiyacı olan arkadaslarımıza seninle birlikde yardımcı olmak icin adresimi ve telefonumu yazdım.

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol