arkadaşlar çoğumuz üniversite okuyoruz ya da hazırlanıyoruz. hepimiz biliriz ki kitap okuma ancak ve ancak gelişime açık insanlar tarafından okunur çünkü kendini geliştirmek ister insan doğası bunu gerektirir. Ve hepimiz biliriz ki türk toplumu olarak kitap okuma alışkınlığımız yoktur zaten geri kalmışlığımız bundan değilmidir? binlerce çocuğun sokaklarda büyümesi bizim duyarsızlıklarımzdandır cahilliğimizdendir. şimdi ben size okuduğum ve okurken böyle kişileri desteklemediğim için üzüldüğüm bir kitap adı vermek istiyorum kitabın adı: ADEMİN GÜNLÜĞÜ yazarı MUZAFFER BAYRAM kitaptan gelen tüm geliri çocuk esirgeme kurumuna bağışlayacağını açıklamış açıkçası bu zamanda az kişi bunu yapar ve bende az kişiye bi toprak misali de olsa yardım etmek istiyorum ve sizinde kitabı alarak destek olmanızı istiyorum diyebilirsiniz ki bizim yardım etmeye ihtiyacımız yok o zaman size söyleyeceğim bu akşam sıcak yatağınızda yatmadan bir defa olsun dışardaki çocukları düşünün . lütfen
KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE BİR MUM DA SEN YAK...
açıkçası benimde kitap okuma alışkanıım yok ama maksat çocuklar sevinsin
kitap okumaya bayılırım böle bi şeyi sölediğin için tşk ederim ilk işim bi kitapöıya gittiğimde o kitabı almak olacak şuana kadar zaten kitaba verdiğim paraya hiç acımadım bide böle bişi varsa daha gzl olur vallaaa yinede sölemeden edemem umarım alınıp okumaya değer bi kitaptırki herkez birbirine önerir ve böylecede yazar asıl amaçlarına ulaşmış olur