Mesaj Panosu

Duyuru Şikayet Nasıl Yapılır?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-04-22 (17:11)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik
DAU KIBRIS demiş ki:
mesela ben birşeyi, şikayet etmek istiyorum avusturyada eğitim başlığındaki 4-5 yüz mesajlık bir başlık artık işlevi azaldı vs. denilerek önce kilitlendi sonrada kaldırıldı daha sonra yerine aynı isimde ikinci bir başlık açıldı o bölümün modu tarafından. bu kişi neye göre mod oldu bilmiyorum çünkü avusturyay gideli daha 6 ay olmadı. avusturyay gıtmeden oraya mod olması bır yana orada yazı yazan ve sorular soran onlarca ınsanı hıc umursamadan bır baslıgı keyfıne gore kılıtlemesı ve sılmesı sacmalıktan baska bısey degıl.. sırf bu yuzden bu sıteye gırmeyı bırakjanlar var..

bu durumla ilgilendim ancak bende bir neticeye varamadım.
fazla bilgim olmadığı içinde müdahale etmek istemedim.

durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ö.m den ulaşabilirmi?
2008-04-24 (01:20)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
fisherman06 demiş ki:
DAU KIBRIS demiş ki:
mesela ben birşeyi, şikayet etmek istiyorum avusturyada eğitim başlığındaki 4-5 yüz mesajlık bir başlık artık işlevi azaldı vs. denilerek önce kilitlendi sonrada kaldırıldı daha sonra yerine aynı isimde ikinci bir başlık açıldı o bölümün modu tarafından. bu kişi neye göre mod oldu bilmiyorum çünkü avusturyay gideli daha 6 ay olmadı. avusturyay gıtmeden oraya mod olması bır yana orada yazı yazan ve sorular soran onlarca ınsanı hıc umursamadan bır baslıgı keyfıne gore kılıtlemesı ve sılmesı sacmalıktan baska bısey degıl.. sırf bu yuzden bu sıteye gırmeyı bırakjanlar var..

bu durumla ilgilendim ancak bende bir neticeye varamadım.
fazla bilgim olmadığı içinde müdahale etmek istemedim.

durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ö.m den ulaşabilirmi?

işte alemlerin modu Çok mutlu eyvalla kardeş başlık geri gelmiş...
2008-05-05 (00:23)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
almanyada eğitim başlığının modu kim yaw Gözlerini yuvarlıyor

"almanyada başından geçenleri anlat" gibi bir başlık vardı ne diye gitti ki o başlık hayret yahu ...200 suur yazı vardı ve aktıftı ılgınc uygulamalara bır ornek daha..
2008-05-09 (12:54)
ASU001
Bayan
ASU001
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
afedersiniz ama neden benim resmim onaylanmadı kurallara uygun resmimi göndermiştim bilgilendirirseniz sevinirim
2008-05-10 (23:41)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
pardon kaptanmavisakal nickli arkadas bu sitenin oykucu basi mi acaba Gözlerini yuvarlıyor

neden surekli oyku atiyo Gözlerini yuvarlıyor

sitenin hosgeldin seysimi bu arkadas Gözlerini yuvarlıyor

degilse rahatsiz ediyo da bu durum ondan settirdim Soğukkanlı Çok kızmış

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol