mrb arkdsm ben 2008-2009 donemı work and travel programı adyıyım..benım merak ettıgm gıden arkdsaların gıttıklerı eyaletlerı yazıp burda bu var bu yok..su eyalte gıtsen daha ıyı olur... ben bu ısteyım ıyı yada kotu..veya ama arkdsaım su ıste daha cok kaznıo..kalma olnakalrı surda daha ıyı..eglenecegın yerler surda daha ıyı.. gıbı vb.tavsıyelerde bulnurlarsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler..
sen 4 kere gıtmısın ama halen hıc bı yazı gormedık senden sankı hıc gıtmemıs gıbı bı halın varyanı bır kere gıden arkadaslar bıle kıtap gıbı yazılar yazıyo sende tık bıle yok
bence oraya 4 kere gıttım demeden once soyle uzun bır yazı koy oraya ok hade sana sonra butun cemaate kolay gelsın
Şimdi arkdaşlar work and travel'da daha önce giden arkadaşların deneyimleri önemli elbette ama bu programda herkes kendi deneyimini oluşturuyor. Siz gidersiniz mennun klaırsınız diğer arkadaş memnun olmayabilir. Bundan dolayı daha önceki denyimler yanıltıcı olabilir. Şirketler içinde aynı durum geçerli. Tabiki olabiceklerin en iyisini sağlamak için deneyimli arkadaşkarın tavsiyeleride göz ardı edilmemelidir. Benim sayısız yurtdışı deneyimim oldu ve hepsinde farklı şeyler ile karşılaştım. İsteyen arkadaşların sorularını yanıtlayabilrim.
arkadaslar walla gelebiliyorsanz mutlaka FL tarafina gelmelisinz.. buralar cidden bambaskaa..
ben work and travel zamaninda okullarida arastirdm ve hillsborough community college e yaklasik 1 aydir devam ediyorum..
pass da usa vizesi olması tabiki isleri kolaylastiriyor..simdi burdaim.. umarim daha ii yerlerde okuma sansimda olur ama asla vazgecmeyin pesnden kosun derim ben