Mesaj Panosu

Lütfen bir akıl verin
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Lütfen bir akıl verin 2008-01-24 (20:20)
mixnews
Bay
mixnews
Türkiye, İstanbul
Fatih Gelenbevi Lisesi
merhaba ben lise3 ticaret meslek lisesi öğrenciyim şu ana kadarki ders notlarımı yani lise basarı ortlaması toplayınca taş çatlasın 3,00 eder aklım basıma geldi çalışım 4,00 a kadar çıkarmak istiyorum ama BENİM BİR SORUM OLUCAK SİZLERE BEN EA1 İLE GAZİ ÜNİV KZANIP MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENİ OLMAK İSTEMİYORUM yüksek okul okumak yani ea1den 4 senelik bir okul kazanmak istiyorum maliye ve iktisad kafamadki bölümler ama çok bir bilgim yok mesela iktisat okuyunca bankalrın sınavlarına girp orda çalışabilmek ve banka müfettişi olabilme şartları varmıs ben yüksek okul mezunuyum diye ne kadar çalışsamda elimde 4 yıllık bir diplomama olsa bile fakülte mezunu değilim die işe almamazlık yaparlarmı sizce yani yüksek okul mezunu olursam hem devlette iş bulmam imkansızlasırmı hemde özel sekötrde biraz degerlendirme yaprasnız çok sevinirm
2008-01-28 (01:03)
rasskoo
Bay
rasskoo
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
iş hayatında yüksek okul mezunuymuşun yok fakülte mezunuymuşun felan die bakan birine hiç rastlamadım açıkçası. Tabe cümleye böle girince çalıştığımı felan düşünme bende öğrenciyim ama hiç böle bişe işitmedm nerden çıkardın şincik sen bunu yaff kimse duymasın bak adamlar zaten sana açlık sınırının onda biri civarında maaş vermek için binbir bahane arıyorlar bi de böle bişe çıkarma yanarsın walla Gülümsüyor
.............. 2008-02-02 (12:23)
mixnews
Bay
mixnews
Türkiye, İstanbul
Fatih Gelenbevi Lisesi
kaptan hepimizn temennisi oda şu açıkdan iktisat okuyup banka müfettişi yardımcılıgı sınavına girmek istiyorum açıkcası bakaada görev almak istiyorum tercihen devlet bankası Çok mutlu
hee o adamlar ortlama ne kadar kaznıyordur yhaa bilgisi olan varmı birden en öenmli sorum olcek dielimki bu yükske okullar meslek yüksek okulları 4 yıla çıktıya ben onlarda dilemiki iktisad okuyorum yüksek okul değilde üniv diplomam olsun die aynı anda 4 ıllık açıkdan üniv bitirebilirmyim yani anladınız siz onu dmi aynı bölümü açıkdanda okuyabilirmyim Çok mutlu
Küçük Büyük Karmaşa 2008-02-02 (18:25)
Nasyonel
Bay
Nasyonel
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
böyle sorunlar herkese nasıp olur genelde am ben sana farklı bişe solemek istiyorum
once ustaki arkdasa katılıyorum iş hayatında m.y.o yada fakülte olmaz kim iise o işi alır öncelikle bence kendini boşluga atma once bi bolum tercih et araştırdıktan sonra ve bu bolumun ilerde senin hayatında onemli bi yeri olacagını unutma sonrada kendini geliştirmek
için calıs.. bugun mühendis olup acıkta kalanda var 2 yıllık bir m.y.o bitirip ii paralar kazananlarda var olay kişiye bakar herkesten fikir al ama kararı kendin ver seger az da olsa yrdımcı olduysam ne mutlu bana sana egitim hayatında basarılar... Soğukkanlı
Ücretsiz Kayıt Ol