Mesaj Panosu

unutamadığınız okul anılarınız...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
unutamadığınız okul anılarınız... 2008-01-25 (14:19)
boddiş
Bayan
boddiş
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
arkadaşlar uzun zamandır bu konu dikkatimi çekiyor.alıntı bir örnek vermek istiyorum size.siz de unutamadığınız okul anılarınızı yazarsanız sevinirim.

Lise 2. sınıftaydım. Tarih dersinin yazılısına çalışıyordum,diğer arkadaşlar ise koridorda bağıra çağıra koridorda şakalaşıyorlardı,koridorun sonunda ise müdür yardımcısının odası vardı gürültüden rahatsız olan müdür yardımcısının geldiğini gören arkadaşlar sınıfa kaçıştılar. Bense hiçbir şeyden habersiz tarih sınavına çalışıyordum. Sınıfa giren müdür yardımcısı “utanmadan birde benimi kandırmaya çalışıyorsun” deyip iki osmanlı tokadını suratıma patlattı. Bir anda neye uğradığımı şaşırmıştım ve müdür yardımcısına “suçum neydi ki bana tokat attınız” diye sordum. O “suçunu sen daha iyi bilirsin” dedi, ben “hayır bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum” dedim.

Bana olayı anlattı bende gürültü edenler arasında bulunmadığımı o sırada ders çalıştığımı söyledim. Sınıf başkanı benim ders çalıştığımı müdür yardımcısına anlattı. Müdür yardımcısı pişman olup benden özür dileyeceği yerde “bu sana ders olur da bir daha gürültü yapmazsın” dedi. Müdür yardımcısının tavrı beni derinden etkiledi ve o yüzden öğretmen olmak ve öğrencilerime bu tür haksızlıkları yaşatmamak gereğini hissettim. ...(alıntıdır)
2008-01-25 (15:40)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
ben oyle mudur yardimcisinin....neyse
mudur yardimcisi olmadan once gorgu adabini ogrenmeliymis Çok kızmış
neyse bende yaziyim
Lise1.sinif biyoloji dersiydi sinav oluyorduk.Ben benim kagidimdaki sorulari begenmedim ama gene bildigim kadarini yazdim sonra yanimdakinin kagidina baktim sorulari hosuma gitti,dedim degiselimmi diye.Oda olur dedi,kasla gozun arasinda degistirdik ben orda bildiklerimi yazdim ve onun yazisini silip ustune aynisini kendi yazimla yazdim ve digerlerini cevapladim ad-soyad degistirdik zaten Gülüyor iste o sadece benimkileri silip ustune aynilarini yazdi bir nevi benim yazdiklarimla yitindi.Bir hafta sonra notlar aciklandi,o sadece benimkilerle yitinmesine ragmen 65 aldi bende 55 Gülüyor ama itiraz etmedim cunku benim fikrimdi Gülüyor
boddis paylasimin icin saol
Ücretsiz Kayıt Ol