Mesaj Panosu

ing dili formasyon
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ing dili formasyon 2008-01-27 (19:33)
ömeruler
Bay
ömeruler
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
slm arkadaşlar çanakkalede ing dili formasyon olayı nasıl oluyo ve formasyon kaç yılda alınıo; 1. sınıftan itibaren mi verilio ve dönemlik ücreti ne kadar. bu konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim
MERHABA 2008-01-30 (00:30)
ocean9
Bayan
ocean9
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
BEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİNDEN 18 MARTA GEÇİŞ YAPTIM.ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM EĞER AKLINDA GEÇİŞ VARSA FORMASYON DURUMUNU İYİ DÜŞÜN SONRADAN GERÇEKTEN PROBLEM OLUYOR. BİZİM ÜNİVERİSTE 3.SINIFTA VERİYO VE BU SENE 3 BİN YTL OLACAK.3.SINIFIN İKİNCİ DÖNEMİ BAŞLIYOR VE 4.SINIFTA SONA ERİYOR.BİZ ÖN KAYI DİLEKÇEMİZİ VERDİK OCAĞIN 25NDE SONDU HER SENE BU SIRALAR DUYURU ÜNİVERSİTENİN WEB SAYFASINDA OLUR.BİZ DE BEKLİYORUZ AÇILIP AÇILMAYACAĞI BELLİ DEĞİL HENÜZ.BİDE TEMEL HOCAMA SELAMIMI SÖYLER MİSİN:)BEN ÖZLEM ELLERİNDEN ÖPÜYORUM GÜZEL HOCAMIN .ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN:) EĞER GEÇİŞ DÜŞÜNÜYOSAN BÖYLE GÜZEL HOCALAR PEK ÇIKMIYO İNSANIN KARŞISINA,BUNU SÖYLEMEK İSTERİM...
aaaa sende bizdensin demek :) 2008-01-30 (13:02)
ömeruler
Bay
ömeruler
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
hımmm. anladım teşekkürler zaten bende sorun olabileceğini bildiğim için araştırıyorum formasyon durumunu. 3. sınıfta veriolarsa çanakkale den daha güzel kafkasın formasyon durumu... temel hoca bizim dersimize girmio ama fırsatım olursa söylerim selamını... verdiğin bilgiler için çok teşekkürler çok memnun oldum karstan geçiş yapmış birisiyle karşılaştığıma Hayret ediyor sanırım artık geçiş yapmak istesem bile geçemem çünkü hala karstayım ve yollar kapalı Şaşkın çanakkalenin eğitim durumunu bilmiorm ama formasyon veriliş şekli hoşuma gitmedi verdiğin bilgiler içn tekrar çok teşekkürler Gülümsüyor . kendine iyi bak özlem..
hi again:) 2008-01-30 (14:28)
ocean9
Bayan
ocean9
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Rica ederim.Aslında haklısın kafkasdaki formasyonun ücretsiz olması ders şeklinde verilmesi gerçekten güzel;ama biz de eğitim fakultesine gitmek zorundayız.eğitim konusunda kafkasın eğitimi gerçekten iyidi benim dönemimde, ki eminim hala öyledir.Şunu hiç düşünme üniveriste batıda olunca eğitim de iyi oluyor.Bu değişebiliyor. Bizim bölümün eğitimi iyi ama kafkasın da iyidi.Ben eğitim sebebiyle değil yol çok uzak olduğu için geçiş yapmştim.bu yüzden her ayrıntıyı düşün ona göre karar ver.Hakkında hayırlısı olsun diyorum.eğer slmımı bi de ellerinden öptüğümü de eklersen sevinirim;olur da söyleyemezsen canın sağolsun...iyi günler Gülümsüyor
Ücretsiz Kayıt Ol