senin ve senin gibilere laf anlatmak sadece zaman kaybıdır . Sana verilen cevaplara ahlaksızca karşılık vermeyle başlıyorsun direk , kendini bu türlü savunmaya alıyorsun. Sorunun ne senin . Seni adam yerine koyup cevap verenlere az da olsa adam olmaya çalışarak cevap ver .
Ben Öz'ümdeyim. Elhamdülillah ve bilincindeyim o örtünün Rabbimin emri olduğundan. Okuyorum-Yaşıyorum.
Sen mi vazgeçireceksin beni başörtümden? Derdin ne . Yani ben başımdaki örtüyü çıkarınca sen göğe mi yükselceksin .
Sizin gibi bölücüler oldukça hiç bir zaman bir adım ileri atamayız. Ne olursan ol gel derken biz sizin gibiler birşeyleri berbat etmek için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz.
Ben Türk'üm ve Müslümanım!!!!
cagda61 demiş ki:
senin ve senin gibilere laf anlatmak sadece zaman kaybıdır . Sana verilen cevaplara ahlaksızca karşılık vermeyle başlıyorsun direk , kendini bu türlü savunmaya alıyorsun. Sorunun ne senin . Seni adam yerine koyup cevap verenlere az da olsa adam olmaya çalışarak cevap ver .
Ben Öz'ümdeyim. Elhamdülillah ve bilincindeyim o örtünün Rabbimin emri olduğundan. Okuyorum-Yaşıyorum.
Sen mi vazgeçireceksin beni başörtümden? Derdin ne . Yani ben başımdaki örtüyü çıkarınca sen göğe mi yükselceksin .
Sizin gibi bölücüler oldukça hiç bir zaman bir adım ileri atamayız. Ne olursan ol gel derken biz sizin gibiler birşeyleri berbat etmek için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz.
Ben Türk'üm ve Müslümanım!!!!
büyü öyle gel dedim ya sen büyüyemezsin buna müsait bir bünyeye sahip değilsin derdim senle değil olamazda derdim seni böyle zavallılaştıranlarla daha fazla kişiyi zavallaştıramasınlar diye...haydi yallah...
Merak ettim de;
senin gibi azılı bir İslam düşmanı kendini Müslüman bir müçtehit olarak lanse ederken nasıl hissediyor acaba?
Ayrıca muhatap herkese hakaret ettikten sonra ben hakaret etmedim ki cümlelerine ne kadar inanıyorsun?
Bari şu mübarek ayda bizim dinimizi bize bırak olmaz mı?
Ben ilahiyat meznuyum ve senden bu dini çok daha iyi bildiğim kesin!
O yüzden, hiç bir şey bilmediğini belli etmemek için bari haddini bil!
3 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-06 13:54:21
sizene lan milletin türbanından yawşklar giyen giyer giymeyen giymez giren çıkan ne??misyonermisiniz lan siz..ülkeyi nasıl toparlıcaz diye düşünceğinize hala türban fln filan gbi saçma konulara milletimizi birbirine düşürüosunuz..kalıbınızı siqiim ln adammısınız
pusulam demiş ki:
Türk bayrağındaki kan "türban"lı bacılarımızın kanıdır. Bu yasa saygısızlığın daniskasıdır.
şu adresteki de mi senin bacın?
http://cid-1faf8f3aaa8e054a.spaces.live.com/
orada fotoğraflar bölümünde doğru bir türbanlı kızın türk bayraklı "satış" resmi var.
genelde kapalıyım diyerek de gururunu paylaşmış.
işte bu kız değil üni ye devlet dairesine girmek, sokakta bile yürütülmemeli...
eğer türk bayrağına kanını veren bacılar bu kız ve bizim eleştirdiğimiz dinci türbancı tayfası ise, yırtarım ben o bayrağı!!!
Ebu Huzeyfe demiş ki:
Merak ettim de;
senin gibi azılı bir İslam düşmanı kendini Müslüman bir müçtehit olarak lanse ederken nasıl hissediyor acaba?
Ayrıca muhatap herkese hakaret ettikten sonra ben hakaret etmedim ki cümlelerine ne kadar inanıyorsun?
Bari şu mübarek ayda bizim dinimizi bize bırak olmaz mı?
Ben ilahiyat meznuyum ve senden bu dini çok daha iyi bildiğim kesin!
O yüzden, hiç bir şey bilmediğini belli etmemek için bari haddini bil!
Bırak bu ağızları sen işine gelmediği zaman kişileri İslam düşmanı diyecek kadar şapşallaşan yobazın tekisin! Ben hakaret etmedim demiyorum anlama kıtlığı olan arkadaş ben ilk hakareti etmedim diyorum! Bu mübarek ay benimde mübarek ayım ama senin gibi fakir Müslümanların kanını emen Deniz Fenercilerinin ayı olamaz! Sahtekar din tüccarları sizi! Din toplumsal hayattan çekilince soyacağınız , kazıklayacağınız kimse kalmayacak tabi ondan bu telaşınız değil mi?! Sahtekarlığın her konuda açık Denizli Lisesi'nde okuyarak nasıl İlahiyat fakültesini bitirdin gittiğin kaçak Kuran kurslarında aldığın çakma sertifika ile İlahiyat fakültesini bitirdiğini mi sanıyorsun? Ya da İlahiyat Fakültesini gerçekten bitirmişsen neden Denizli Lisesi'ndeymiş imajını veriyorsun? Sahtekarlık içine işlemiş!.. Liseli İlahiyat mezunu seni

Dini biliyormuş sen önce gittiğin okulun seviyesini öğren..
Kuran'ı düşünmeden okuyup ezberlemişsin ama dedim ya düşünmemişsin,düşünememişsin, düşünmeye korkmuşsun!Her şeyin 6. yy. da kalması gerektiğini savunmuşsun,reforma kapanmışsın! Dediklerimi iyi oku, idrak et ondan sonra bana haddimi bildirmeye kalk! Bu halinle sadece aşağılanırsın !
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-11 01:06:12
sahtiyanoo demiş ki:
sizene lan milletin türbanından yawşklar giyen giyer giymeyen giymez giren çıkan ne??misyonermisiniz lan siz..ülkeyi nasıl toparlıcaz diye düşünceğinize hala türban fln filan gbi saçma konulara milletimizi birbirine düşürüosunuz..kalıbınızı siqiim ln adammısınız
Azerbeycan'dan memleketi sen mi kurtarıcan moron! Sen hakaretlerinle zaten kalıbını ve zavallılığını ortaya koymuşsun ! Sana bir dolu küfür edebilirdim ama değmez fikirlerini savunmaktan aciz bir böceksin...
kalıbına soktumun dangalaa azerbycanda okuoruzam burda yaşıoruz..okumaklada kalmayıp hertürlü koşturmanında içindeyiz..ben ortaya bişey attım sana noluoda şekil yapıosn lan.böcek falan ne ayaksın sen?biz 6 yaşındayken konuşuoduk snn gbi..hadi küfür etsene snn hayatını nasıl siqiorum gör bak..internet delikanlısı lavuk
türban hususu yay gibi gerilen bir oyuncaktır medyada toplumda.. ve bu forumda.. yani daha açıkça emperyailst devletlerin türk medyasına türk toplumuna dayattığı yaylı bir oyuncak..
inanan inanmayan diye ayırmıyorum çünkü inanç seviyesi diye bir saçmalık yoktur, insanlar uydurmuş ve sami dostuma saldıran bazı arkadaşlar bu saçmalıktan bazen yararlanmışlar.. türban inanç göstergesi değildir bahsettiğim gibi emperyalizmin şeyhler şıhlar tarikatlar ve dinci mümtaz dostlarımızın eline verdiği yaylı bir oyuncaktır..
türban özgürlük mücadelesi değildir.. dediğim gibi emperyalist ortaklarımızın medyamıza ve toplumumuza verdiği yaylı bir oyuncaktır..
kuran'ı baştan sona okudum, peygamberin hayatını baştan sona okudum, çeşitli tarihi dini makaleler inceledim ama hiçbirinde türban özgürlüktür türban inanç göstergesidir diye ibareye rastlayamadım.. bunu söyleyen arkadaşlar bunu nerden uydurduklarını da belirtirseler gayet memnun olacağımı belirtmem gerek..
türban özgürlük değildir, hak değildir, inanç göstergesi değildir.. emperyalist bir yaylı oyuncaktır.. çekin çekin bırakın canlar..
sami dostuma hakarette bulunan muhteşemler olmuş;
hakaret edecek olursam küfürün; allahını ederim ama sanırım şimdilik gerek olmadığını kanısındayım
türban emperyalist bir yaylı oyuncaktır kukuleta yapabilirsiniz.. belki işe yarar; o zaman
vesselam
küfürün Allah ımı olu lan nsıl konuşmo öyle..sne küfürle Allah ın ismini nası yanyana getiriosun.din sohbeti etmicem eyw. ama bu ülkeyi türbanla,kürt- türkle,sağcı-solcuyla,dinci-dinsizle bölücek adamın amna qoruz..bu vatn bizim lan neyin geyiğini yapıyosunuz.bu vatan için benim dedem öldü onun kanına basıp böyl saçma muhabbetleri yapanı bu ülkeyi bölmeye çalşan saçma sapan oyunlara getirmeye çalışanları ALLAH canımı alsınki böler böler etini itlere yedirriz.bunu tehtit olarak gören görsün.hemde öyle bi tehtitki akıllar almaz.ben türküm kürtte benim kardeşim lazda..ben müslümanım türbanlıda bacı türbansızda..ben bu ülke için canımı vemeye her an hazırım canıma dokuncak birininde canına dokunurum..Allah a eman olun..