Türkiye'yı bır trene bındırmısler
trenın ustunde londra bruksel avrupa bırlığı yazıyor ama
malesefkı bu tren İran'a doru kalkışta!!!
türkiye'de, bırakın kara çarşafı, ne olursa olsun başını bile örtmeyecek milyonlarca kadın var. bunun yanında yüzünü batıya çevirebilmiş, bıçak kemiğe dayandığında gücünü gösterebilecek milyonlarca adam mevcut (adı aydın olanlar,politikacılar vs vs...). bir de tabii koskoca bir "ordu" gerçeği var. e hal böyleyken iran nerden çıkıyor? sakın akp'ye nereden vuracağını şaşıranların işi olmasın bu?..
akp'nin adamlarının yaptığı yolsuzluklara pek tabii laf edin. ne bileyim, isterseniz "ülke ekonomisi bok yoluna gidiyor." diye de avazınız çıktığı kadar bağırın. mantık sınırları çerçevesinde onları gönlünüzce eleştirin. ama lütfen böyle sayıklamayın...
değişik bi açıdan bakarsak
Türkiye iran gibi olsun, nükleer silah yapsın
Türkiye iran gibi olsun, uzaya roket göndersin
Türkiye iran gibi olsun, abd'ye kafa tutsun
bir bok olmaz

yav kardeşim heryere yazı yazmak zorunda mısın sen yav.herkese laf yetiştirmek konusunuda üstüne yok bakıyorum.o kadar yazdık inönü üniversitesi bölümünde hala iran şöle iran böle.çok seviyorsan git orda yaşa.bak kovmuyorum öle bi yetkimde yok zaten ama çok seviyorsan seni tutan yok.burası laik sosyal hukuk devleti.şeriat kanunları olmaz.yani gaflet dalalaet hatta hiyanet içerisinde olmayalım arkadaşlar.tarihimizle yüzleşelim.geçmişini unutan yarına bakamaz.türban kamuda yasaktır ve öle olcaktır.siyaseti dine karıştırısan sonu böle olur.anayasa mahkemesinden umarım ret cevabı gelir.yarın zaten miting var.sen belki ii niyetlisin ama bu türban konusunda geniş düşünemiyosun.özgürlük kılıfından biraz kurtulda geniş bakıver olaylara
afillimehmet demiş ki:
yav kardeşim heryere yazı yazmak zorunda mısın sen yav.herkese laf yetiştirmek konusunuda üstüne yok bakıyorum.o kadar yazdık inönü üniversitesi bölümünde hala iran şöle iran böle.çok seviyorsan git orda yaşa.bak kovmuyorum öle bi yetkimde yok zaten ama çok seviyorsan seni tutan yok.burası laik sosyal hukuk devleti.şeriat kanunları olmaz.yani gaflet dalalaet hatta hiyanet içerisinde olmayalım arkadaşlar.tarihimizle yüzleşelim.geçmişini unutan yarına bakamaz.türban kamuda yasaktır ve öle olcaktır.siyaseti dine karıştırısan sonu böle olur.anayasa mahkemesinden umarım ret cevabı gelir.yarın zaten miting var.sen belki ii niyetlisin ama bu türban konusunda geniş düşünemiyosun.özgürlük kılıfından biraz kurtulda geniş bakıver olaylara
sen de benim yazdıklarımın aksine bişeyler uydurmak zorunda değilsin, yukarda açıkladığımda türkiyenin iran olamayacağının apaçık kanıtıdır,ama bahsettiklerimi anlayamamışsın,direk bana karşı tavır almışlık var gözünde,devam et sen...iran'ı sevdiğimi de söylemedim dikkatini cezbederim arkadaş, orda iran'ın yaptığı iyi şeyler var ve tamamen siyasetten ayrı şeyler,
hicbirsey olmaz...bizlerin bi ideolojisi var o ideolojinin ugruna savasirizda..ya peki ideolojisi olmayan yüzde 70 napcak?
İRAN DA GEÇENDE RÜŞVET ALAN İKİ DEVLET MEMURU İDAM EDİLDİ. GEÇEN BİR KAÇ AY ÖNCE DE TERÖR'E DESTEK VEREN LER VE YAKALANAN TERÖRİSTLER İDAM EDİLMİŞTİ.BİZİM ÜLKEMİZDEKİ GEVŞEKLİKLE KARŞILAŞTIRABİLİRSİNİZ.
İRANIN BASKICILIĞINI KABUL ETMEK DESTEKLEMEK MÜMKÜN DEĞİL TABİİ Kİ AMA İRANI DA KÜÇÜMSEMENİN ANLAMI YOK PENTAGRAMA DA SONUNA KADAR KATILIYORUM.
ÖZGÜRLÜKLER SÖZ KONUSU OLUNCA NEDEN İRAN GİBİ OLMAK YÖNÜNDE KORKULAR VAR.
TÜRKİYE İRAN GİBİ OLMAZ AMA RUSYA GİBİ HİİİÇÇÇ OLAMAZZZ....OLMAMALI..
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-02-01 21:06:46
türkiye rusya olamaz zaten...cünkü sömürge ülkesiyiz biz...amerikanin usakligini yapiyoruz..yani rusya degilde amerika .... bizi..
arkadaslar güney kore gibi amerikanin köpegimi olmayi isterdiniz yoksa kuzey kore gibi daha fakir ama serefiyle onuruyla yasayan basi dik emperyalist güclere boyun egmeyen bi ülke vatandasi gibimi yasamayi isterdiniz?
blueriazor demiş ki:
türkiye rusya olamaz zaten...cünkü sömürge ülkesiyiz biz...amerikanin usakligini yapiyoruz..yani rusya degilde amerika .... bizi..
YOK CANIM NE MERAKLISINIZ BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEYE SİZİN İDEOLOJİNİZ BU MU..
HEP BU YÖNDE TEORİLER ÜRETİYOSUNUZ..