Ooo şakirdler, ortam yapmışız kendimize
Bence de bu kitablar bir manifestodur fakat ben neden okuyamıyorum bu yasıma geldim hala anlamıyorum? Bediüzzemana sual eylemisler, adam gibi bir müşkülü bildirmişler, şu kitapları sadeleştirelim daha iyi olur, ne dersin üstad, demişler adam enaniyetini konusturmus "o zaman benm adımı silin" diye. Tamam birader, silelim sadelestirelim bak neler oluyo
Bi de bu kitabı okuyanlar neden "dili çok ağır ama içerik çok güzel" demekten baska birsey syleymiyor. şu yaşıma geldim, hala nur felsefesinin ana ekseni nedir, ne değildir anlamadım; bana biri anlatsın okuyanlardan, nedir bu nurculuğu, nurculuk yapan?
kendi kitabını kutsal görüp bir harf, bir virgül dahi değiştirmemek, kitabını, kuran'a şirk koşmak değildir de nedir yüce rabbim ne güzel söylemiş "gücünüz yetiyorsa siz de benzerini yazın" diye, ondan beri insanlar harıl harıl yazorlar, ama benzeri böyle yazılmaz, ilk önce ben anlayayım. hem madem öyle orjinalinde saklı, o zaman eski alfabede dağıtılsın bakalım noluyor? ben sonucta onu okurken altındaki sözlüğe bakıyorum, yine orjinalini okumus sayılmıyorum ki?
siz de nurculuğun yenilikçiler akımını destekleyin, siz de kazanın şakirdler. şalom aleykhem!