RİSALE-İ NUR OKUDUNUZ MU?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 16
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

hızmet 2008-05-16 (15:22)
Nayıf Gümüş (teknik47)
Nayıf Gümüş (teknik47)
hakıkaten bugun risaleler sayılı kıtaplardan hatta tefsır babınde eşi benzerı yok bence bende ünv hahatımda tanidımve tanıdığim için çok şükredıyorum belkı tanımasam doğru yolu bulamıyacam
2008-05-17 (15:25)
Sinan Cömert (sininho)
Sinan Cömert (sininho)
risale leri bende okumaya çaliştim fakat sizin de dediğiniz gibi dili çok ağir.

bence okumaktan cok once iyi bir hatip den dinlemek gerekiyor veya abdullah aymazin yazdiği mektubatı falan okumak gerekiyor ole daha iyi anlaşiliyor

NOT: elif şafak zaman gazetesi yazarlarindan........... Gülüyor
2008-05-25 (01:32)
Tütü Bayrak (tütiye)
Tütü Bayrak (tütiye)
her sene külliyatı okumaya calısırım her okuyusumda farklı seyler öğrenirim sanki ilk defa okuyormusum gibi olurum dili ağır olsada okuyun zaman sonra anlıyorsunuz
Risale-i Nur 2008-05-27 (16:24)
Enisül Kalp (Enisül Kalp)
Enisül Kalp (Enisül Kalp)
evtokudum... gzl bir kitaptır,yazarı da çok değeri din alimidirr...Tabiki ilk önce KUR'AN-I KERİM daha sonra risaleler gelir...
2008-07-01 (17:04)
Ayse Nur Nur (bunaltı)
Ayse Nur Nur (bunaltı)
risale benim en kötü günümde elime geçen küçük bir sözdü kendimi çok yalnız hissttğimde ........sanırım bu kitap bana yardımcı oldu özellikle dünya malını zehirli bir bala benzetmek oldukça zekice .......ben lise 2 ye yeni geçtim ve bu kitaptan hiç bir arkafdşımın haberi yok ne yazıkki bi gün tanımayan kalmıcak ama bu kitapları.... en azından ipek ongunun kitaplarından iidir Şaka yapıyor
2008-07-01 (18:52)
Ariz Ibadov (ariz)
Ariz Ibadov (ariz)
Arkadaslar bu konuyu acdiginiz ucun her kese teserkkur etmeyi ozume borc bildim...Hamd olsun men Bu sah eserlerle 5 sene once tanis oldum,Rabbim okumayi nasib etdikden sonra menim ucun her sey deyisdi.Bu yolda geriye bakmadan insanlara bu eserleri tanitanlardan Allah(c.c) razi olsun...
ne yazıkki 2008-07-07 (14:43)
Cihan Doğan (dumani)
Cihan Doğan (dumani)
evet ben de ookudum farklı bi dil ve çok agar frslı anlamlar çıkardıgım bi küülliyat oldu benim için Şaşkın kırandan nameler ve ögretici tafsirler bulunmakta ilmihal derinlegi fazla aayrıcaa
2008-07-15 (16:05)
Serqan Cetintas (blackjack381)
Agrion demiş ki:
bashak demiş ki:
BENDE HERKESİN OKUMASINI ÇOK İSTERDİM......AMA ÇOĞU KİŞİNİN HABERİ BİLE YOK! ELİF ŞAFAK GİBİLRİNİ OKUO BAZILARI. GEREKSİZ ,SAÇMA KİTAPLARI OKUOLAR

Alıntı:
ELİF ŞAFAK'I TANIMA ZATEN!!! TANIMANA GEREK YOK O KARIYI..... RİSALEYE GELİNCE...... RİSALE SÜPER BİR ESER...ANLAAMDIĞM KELİMELERİ OKUSUKÇA ANLIYORUM BENDE Gülümsüyor BENDEKİNDE SAYFALARIN ALTINDA YABANCI KELİMELERİN KARŞILIKLRI WAR,ODA ÇOK İŞİME YARIYOR Çok mutlu İYİ OKUMALARR

Elif Şafak'ın gereksiz saçma kitaplar yazdığına nasıl kanaat getirdin merak ediyorum. ondan bundan duyduğun zırvalıklarla mı yoksa ahmakça bir anayasa maddesi olan 301le yargılanmasıyla mı_? eminim risaleyi içine sindirerek okusaydın bu ülkenin bir yazarına bu kadar basit bir itham olan karı sözcüğüyle hitap etmez onun kitaplarını okuyan insanları da bu kadar kolay yargılayamazdın.. boşsunuz bom boş.

katiliyorummmm hemde yurekten
okumuosan bile saygi goster azicik insanlara ve yazarlara karsi
biz senin ne okuduguna laf atiyormuyuz
2008-07-15 (16:08)
bashak demiş ki:
Agrion demiş ki:
bashak demiş ki:
BENDE HERKESİN OKUMASINI ÇOK İSTERDİM......AMA ÇOĞU KİŞİNİN HABERİ BİLE YOK! ELİF ŞAFAK GİBİLRİNİ OKUO BAZILARI. GEREKSİZ ,SAÇMA KİTAPLARI OKUOLAR

Alıntı:
ELİF ŞAFAK'I TANIMA ZATEN!!! TANIMANA GEREK YOK O KARIYI..... RİSALEYE GELİNCE...... RİSALE SÜPER BİR ESER...ANLAAMDIĞM KELİMELERİ OKUSUKÇA ANLIYORUM BENDE Gülümsüyor BENDEKİNDE SAYFALARIN ALTINDA YABANCI KELİMELERİN KARŞILIKLRI WAR,ODA ÇOK İŞİME YARIYOR Çok mutlu İYİ OKUMALARR

Elif Şafak'ın gereksiz saçma kitaplar yazdığına nasıl kanaat getirdin merak ediyorum. ondan bundan duyduğun zırvalıklarla mı yoksa ahmakça bir anayasa maddesi olan 301le yargılanmasıyla mı_? eminim risaleyi içine sindirerek okusaydın bu ülkenin bir yazarına bu kadar basit bir itham olan karı sözcüğüyle hitap etmez onun kitaplarını okuyan insanları da bu kadar kolay yargılayamazdın.. boşsunuz bom boş.
böyle bi msj yazman beni şaşırtmadı! karı lafı ona az ama msj engellenmesin die ileri gitmiorumm Çok kızmış o kişiyi sawunanlar onla aynı fikri düşünenler!!!!!! kesinilkle okumam kitabını. sağdan soldan duyduklrmla hareket etmiorum! risaleyi nasıl okudumu ben bilirim. boş olanlarda sen ve snein gibi o KARIYII sawunan watan hainleridir.................... Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış

dogru vatansever sensin ya
2008-07-20 (21:45)
Yusuf Şahin (ysahin83)
Yusuf Şahin (ysahin83)
Risale i Nur da kendi alanında bir ilim dalıdır. Nasıl ki Tıp kitaplarının kendine özgü bir tarzı varsa veya bir başka alanın kendine özgü dili varsa bu nur eserlerinin de kendine özgü bir yapısı vardır.

Okudukça sözlüğe ihtiya çduymadan anlamını öğrenmeye çalıştığımız bir kelimenin yine türkçe hali ile o konu içerisinde olduğunu gayet açık görebiliriz.

Okunması gereken güzel bir eser

Saygılarımla
Sayfa / 16
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa