venomscorpion demiş ki:
mapavrili085 demiş ki:
bılımsel bılgıler cok agır oldugu ıcın bıze anlatıyolrlar ama ıslamı bılgıler cocuk oyuncagı zaten hepımız kuranı acınca sak dıye buluyor suk dıyede ayete tefsır edebılıyoruz ....
Benim dikkatimi çeken yukardaki cümle oldu, gerisini zaten okumadım.Hızlı okuma kursu aldığım için, istediğim cümleyi şak diye bulup çıkardım...
Diğer yazılarda da denilmişki, " islamın günümüze uyarlanarak güncellenmesi için 100 yılda bir evliya gelir, islamı günümüz şartlarına göre anlatır, günceller "...
Sadece gülüyorum

Bu nasıl bir güncelleme ki günümüz insanının kolay kolay anlayamayacağı bir dille güncellemiş İslamı bu KÜRT SAİT...
Üstelik senin o kes yapıştırdan başka bi şey değil dediğin adam belge vermiş en azından...Senin neyin var

oncelıkle o yazının ne ıma ettıgını gayet ıyı bılıyorsun kesıp kopyalareken devamınıda koyku gunumuz medya canavarlarına donemesın olay hanı ıkı konusmasını arasını kesıp ekleme olayı ...ısteyenler orjınalıne bakabılır ...yukarda ...
ılgınc demek kıtaplara bakmısın ama gordugum kadarıyla 50 sayfaya kadar dayanamamısın ...eger bır sure sureklı okursan cok rahatda anlayabılırdın ...kı kıtapların rahatca anlasılması ıcın yabancı olan sozlerıde dırek altında olrak verıyorlar ....ve 50 ye yakın sayfadan sonrada zaten daha rahat anlama durumuna gecmekdedır ...kıtaplar eskı osmanlıcada yazıldıgı ıcın bılınmeyen kelıme bulunmakdadır ....kı bu da normal bısedır asıl anormol olan ve belırtmen gereken senı eskı dededının dılıne yanı atalaırn dılıne yabancı bırakmaları cok dar bır alana ve hece sayısına sıkıstırmaları asıl bence once bunu sorgula eger bu anlasılmama durumunu elestırıyorsan ...
bende sana bır dunya suanda bır dunya materyal kopyala yapıstır yapabılırım zor bıse degıl ....google yazdıgın zaman mılyonlarca materyal dokebılırsın ...
ama onemlı olan yanlı yada objektıf olmayan dusuncelerın yapıstırmak degıl ...
turkıye cumhuriyetının tarafından onaylı kıtapları var oyle netde kımın ve nerden cıkarıldıgı degıl ıstersen onları sana soylebılırı alırsan cok rahat gercek ve belgelı dosylara ulasabılırsın ....mehmed paksunun Bediuzamanın hakkında bır kıtabı var Halit ertugrulunu yıne cok guzel bır kıtabı var hayatı hakkında yada bunlara yakın bır dunya kıtap var hepsıde t.c tarafından onaylı ve resmı baskılı kıtaplardır ....zaten benımde anlattıklarımda ordan alıntı yazılardır yoksa kalkıp bızde kafamızdan sallamıyoruz ...
hade herkese kolay gelsın ...bılgılerı saptırmayalım ....