eormen
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
mrb arkdslar ben fzk okuyrm şuan altan dersm yok ilk sene alltn dersm olmssa matematge gecş yapılabliomu yada çiftanadal olayı varmı bu konuda stden pek bişi bulamadım sizn blgnz varsa benle paylaşablrmsnz??
çiçek87
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
bildiğim kadarıyla bizim üniversitede çift anadal olayı yok, geçiş de yok bilgi bulamadıysan bunu yine bi hocalarına sorabilirsin onlar daha iyi bilirler.
ocean9
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
evet geçiş oluyo ama bence sen bunu burdan öğrenmek yerine öğrenci işlerini arayıp sormalısın.benm arkadaşım 1.sınıfın 2.dönemi geçmek istedi fizikten matematiğe ama olmdı sonra 2.sınıfa başlamadan tekrar başvurdu ikinci sınıfın birinci sınıfı yani kabul edildi.şuan matematik okuyor.bence sen öğrenci işlerini aramalısın ya da sizin bölümün sekreterliğini aramalısın yardımcı olacaklardır.inan ben okadar çok aradımki birçok sebepten ki biraz hoşlanmasalar da.çekinme ara ,onların görevi sonuçta...Bi de tavsiyem eğer geçiş yapmak istiyosan başvur hemen yani 2. sınıf ya da 3. sınıf olmadan çünkü uyuşmayan dersler olacaktır ve altan ders alabilirsin ozaman.çünkü ben 11 ders aldım altan .iyi bilirim ne demek olduğunu.umarım birazcık da olsa yardımcı olmuşumdur.
eormen
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
teseküredrm ilgilendgn için..2.dnme olmsa da 2yıl geçmeyi, dncm inş olur saol