Mesaj Panosu

YCS 2008
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-22 (21:31)
nazli87
Bayan
nazli87
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
hayir basvurular 03.03-18.04 kadar di
onlar ulasma vaktini de hesapliyolar..yani 18.de en gec yollamalisin ki 10 güne ellerinde olsun..yani 28. de
ondan sonra gelen basvurular kabul edilmior .
bugün 9 gün oldu hala rückschein gelmedi..yani büyük bi ihtimal hala ulasmadi..
2008-04-22 (23:22)
Cnaa
Bay
Cnaa
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
D I K K A T !
Basvuru süresi: 31 Mart-18 Nisan 2008 tarihleri arasinda
Basvurularin posta veya sahsen ÖSYM'ye ulastirilmasinin son günü: 28 Nisan 2008

Yani en son gün 28.04.2008 diyooo Nazliii
2008-04-22 (23:42)
Elif000
Bayan
Elif000
Almanya, Hamburg
Universität Hamburg
arkadaslar bu ara post da grevde.....tam da zamanini buldu yani.... Niyeti kötü
2008-04-23 (01:54)
eLüüüüüüf
Bayan
eLüüüüüüf
Almanya, Frankfurt am Main
Johann Wolfgang Goethe-Universität, Frankfurt am Main
Selam arkadaslar,
internette ycs hakkinda bilgi ararken buraya rastladim ve hemen üye oldum.

Benimde kafamda bazi sorular oldugu icin kayit olmanin bir zarari olmaz diye düsündüm.

Bende formumu yolladim Türkiye'ye ve ulasmasini diliyorum. Cogunuz gibi 6 Temmuz 2008 de Köln'de girecegim sinava.

Daha hic calismadim. Abitur sagolsun epey bir yordu beni. 1.-6. Haziran 2008 de sözlü sinavlarim var. Yani anlayacaginiz sadece bir ay calisma zamanim oluyor ycs ye

1. soru: Calismak icin kitaplari nerden alacagim? Siz nerden aldiniz?

Ama kilavuzda okuduguma göre, 3 ayri bölümlerden sinav olacagiz. 1.genel kültür,2. Almanca 3. de Türkce.

2. soru: Genel kültür sorulari Tr'ile ilgilimi, yoksa genel anlamda dünya ile mi?

Buarada ben Türkiye'de yasamayi düsünmüyorum kesinlikle. Almanya'da TIP okuyacagim. Ama 4 sene Türkiye'de yasamak baska, güzel bir tecrübe olur diye düsündüm ( okuyup geri dönecegim).
Ayrica enistem bir kac sene önce Türkiye'den Almanya'ya diplomat olarak gelmisti ve Türk konsoloslugunda görev yapti 4 sene. O'nunda tabiki bir payi var bu kararimda.

Tercih olarak ALMANCA ÖGRETMENLIGI ve ALMANCA DILI VE EDEBIYATI bölümlerini sectim.

Üniversite olarakta HACETTEPE Üniversitesi, ANKARA Üniversitesi ve GAZI Üniversitesini sectim. (Hepsi ANKARA'DA)

(Teyzemin kizi suan Hacettepe Üni sinde okudugu icin orayi tercih ettim)

Simdilik benden bu kadar. HAyirli geceler/günler/aksamlar Şaka yapıyor
2008-04-23 (13:41)
nazli87
Bayan
nazli87
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
Cnaa demiş ki:
D I K K A T !
Basvuru süresi: 31 Mart-18 Nisan 2008 tarihleri arasinda
Basvurularin posta veya sahsen ÖSYM'ye ulastirilmasinin son günü: 28 Nisan 2008

Yani en son gün 28.04.2008 diyooo Nazliii

ayy ben kendimi ifade edemiyomuyum sizmi anlamiyonuz Gülümsüyor

18. de yollasan en erken bir haftaya gidiyo almanyadan ankaraya bir zarf..ben biliyorum.her yolladigimda en az 7 gün sonra gitti..
yani 18. de yollasam 25.de ellerinde olcak zarf..
21.den sonra yollanan zarflar (ALMANYADAN) zaten son günde ellerinde olur..oda olursa
anlatabildimmi?

ama yinede siz bilirsiniz...bugün 23. nisan NESE DOLUYOR INSANN Çok mutlu haha
yok konu bu diildi...
bugün 23 nisan,7güne gittigini düsünelim, 30.04. da orda olcak zarf
oda COK GECCCCCCCCCCCCCCC
2008-04-23 (14:19)
Elif000
Bayan
Elif000
Almanya, Hamburg
Universität Hamburg
eLüüüüüüf demiş ki:
Selam arkadaslar,

Benimde kafamda bazi sorular oldugu icin kayit olmanin bir zarari olmaz diye düsündüm.

Bende formumu yolladim Türkiye'ye ve ulasmasini diliyorum. Cogunuz gibi 6 Temmuz 2008 de Köln'de girecegim sinava.

Daha hic calismadim. Abitur sagolsun epey bir yordu beni. 1.-6. Haziran 2008 de sözlü sinavlarim var. Yani anlayacaginiz sadece bir ay calisma zamanim oluyor ycs ye

Ama kilavuzda okuduguma göre, 3 ayri bölümlerden sinav olacagiz. 1.genel kültür,2. Almanca 3. de Türkce.

2. soru: Genel kültür sorulari Tr'ile ilgilimi, yoksa genel anlamda dünya ile mi?

Buarada ben Türkiye'de yasamayi düsünmüyorum kesinlikle. Almanya'da TIP okuyacagim. Ama 4 sene Türkiye'de yasamak baska, güzel bir tecrübe olur diye düsündüm ( okuyup geri dönecegim).
Ayrica enistem bir kac sene önce Türkiye'den Almanya'ya diplomat olarak gelmisti ve Türk konsoloslugunda görev yapti 4 sene. O'nunda tabiki bir payi var bu kararimda.

Tercih olarak ALMANCA ÖGRETMENLIGI ve ALMANCA DILI VE EDEBIYATI bölümlerini sectim.

Üniversite olarakta HACETTEPE Üniversitesi, ANKARA Üniversitesi ve GAZI Üniversitesini sectim. (Hepsi ANKARA'DA)

selam filiz.....kitaplari globalacademia.com dan alabilirsin....bende ordan aldim......ve hersey yaziyor icinde....yani bi konu anlatiliyor....sonra bir sürü sorular oluyor onunla kesinlikle iyi calisilir bu sinava.

basarilar......köln de görüsmek üzere
2008-04-23 (14:20)
Elif000
Bayan
Elif000
Almanya, Hamburg
Universität Hamburg
Elif000 demiş ki:
eLüüüüüüf demiş ki:
Selam arkadaslar,

selam filiz.....kitaplari globalacademia.com dan alabilirsin....bende ordan aldim......ve hersey yaziyor icinde....yani bi konu anlatiliyor....sonra bir sürü sorular oluyor onunla kesinlikle iyi calisilir bu sinava.

basarilar......köln de görüsmek üzere

pardon ya filiz de nerden cikti elüüüüf demek istedim Çok mutlu
2008-04-23 (17:00)
eLüüüüüüf
Bayan
eLüüüüüüf
hehe, evet eLif adim. Tesekkür ederim.

Buarada ben ösym ye telefon etmistim son gönderme tarihi icin.

Adam dediki bana: 18.04 de kadar Almanya'dan gönderilmesi lazim. Yani 19. gönderenlerin basvurusu kabul edilmeyecek.

Ayrica 18. ine kadar gönderilmis mektuplar 28. ine kadar oraya ulasmasi lazim. Yani 18 e kadar gönderipte 28. ine kadar oraya ulsamazsada kabul edilmiyor.

cok basit aslinda , öyle degilmi
2008-04-23 (23:36)
nazli87
Bayan
nazli87
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
eLüüüüüüf demiş ki:
hehe, evet eLif adim. Tesekkür ederim.

Buarada ben ösym ye telefon etmistim son gönderme tarihi icin.

Adam dediki bana: 18.04 de kadar Almanya'dan gönderilmesi lazim. Yani 19. gönderenlerin basvurusu kabul edilmeyecek.

Ayrica 18. ine kadar gönderilmis mektuplar 28. ine kadar oraya ulasmasi lazim. Yani 18 e kadar gönderipte 28. ine kadar oraya ulsamazsada kabul edilmiyor.

cok basit aslinda , öyle degilmi

ee yani basit..bende onu anlatmaya calisiyorum burdaa Gülümsüyor
2008-04-23 (23:57)
eLüüüüüüf
Bayan
eLüüüüüüf
bazi anlamayanlar varya (kötü niyetle demiorum, yanlis anlasilmasin).. onun icin tekrar yazmakta bir fayda vardir diye düsündüm Çok mutluÇok mutlu Gülüyor

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol