Selam arkadaşlar, bir konuda sıkıntım var umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır,sorum özellikle bu konuda deneyim yaşamış olanlaradır, amerikada dil kursuna gitmeyi düşünüyorum.Orada olup da bana aşagı ykarı bir yıllık için total olarak ne kadara ihtiyacım olacagıdır, zengin degilim herşeyimi kendim karşılamak zorundayım,sadece annemden kalan bir maasım var iyi bir yerde master yapmak istiyorum türkiyede ama dile ihtiyacım var.Ben almanca egitim aldım amerikada ne kadar sürede toefel verilir?
Kolay iş bulunuyormu,yurt imkanları nasıl?
merhaba. yeni mezunum ve dil kurslarını araştırıyorum. aracı firmalara pek güvenmiyorum.en pahalı dil okullarına yönlendiriyorlar. henüz kafamda bir ülke belirlemiş değilim.tabi seçeneklerden biri amerika. 7, 8 ay kalmak istiyorum ama bütçem buna olanak vermiyor. kaliteli bir dil okuluna gitme derdim yok. burdan uygun bir dil okulu belirleyip kısa dönemli (1 ay vs..) bir anlaşma yapıp vizemi almak ve amerikaya varınca kaçak iş bulup 7,8 ay kalmayı, ve belkide orda dil okulunu kendim bulmayı planlıyorum.tabi buradan barınma meselesinide halletmem gerekiyor..bi süreliğine bir aile yanında yer bulmalıyım..
Bütün bunlar hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.. örneğin boston da ortalama aylık giderim nekadar olur (barınma, gıda,..) bildiğiniz ucuz dil okulları varmı ve ne fiyatlarda??
görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
selambende amerıkaya gitmekıcın hazırlıklar yapıyorumcanım...
new yorkta akrabam varorayagidecegımdılokulu arastsırıyorumburdada danısmanlarınyönlendırdıgı okukllarcokpahalı gercekten fakatorayagidince coktauygun bır okuldabulunur aslında amtabıkıonce burdan okulu ayarlayıpta anca vizeyı o sekıldealabılır..su okulabırbak ney language center..durben daha arastırıyorum..sana yıne mailatarımben masnı versene bana..
aslındaben ingilterede dıl okulun ajkayıtyaptırdım fakatbazı problemlerden dolayı oratya gidemeyecegım sanırım...new york tadaakrabamolduguıcınorayoıtercıh edıyrm..sen ılla boston mu ıstıyorsun ?? bendeuygun okularıyorum zaten ...bakalımahber beklıyrmakrabamdan yıne sanadayardımcıolmakısterım.görüsmek uzere hoscakal
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..msn: aksungur_eren@hotmail.com Boston yazmamın ciddi bir nedeni yok.oranın öğrenci şehri olduğunu biliyorum ve bana daha uygun olacağını sanıyorum.ama geniş bir bilgim yok. amerika dışındaki seçeneklerede bakcam..yeni yeni araştırıyorum..kafamda fiyatlar henüz oluşmadı..haberleşiriz..hoşçakalın
selam..dediğiniz okula baktım.. aylığı 500$ a geliyor. Bu fiyat hiç fena değil. bende bi okul duydum san franciscoda transworld schools yazdıklarına göre ilk 3 ay 400$ sonra 300$ mış..ama google dan okula ulaşamadım..
Peki arkadaslar bazı dil okullarının soyle bir iddiası var ki,bizim anlasmalı oldugumuz universiteer var biz sizin masterınızı garnti ediyoruz ve siz yeterki bu firmayı tercih edin filan gibilerinden.Buna ne dersiniz peki???Guvenilir ifadeler mi bunlar