Mesaj Panosu

unutulmaz replikler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /41234 Sonraki SayfaSon Sayfa

unutulmaz replikler 2008-02-04 (10:47)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
arkadaşlar izlediginiz filimlerde veya dizilerde ki unutamadıgınız sizi çok etkileyen , komik buldugunuz ,duygulandıran yani anşıcağınız sizin hoşunuza giden tüm dizi ve film repliklerini bu başlık altında toplayalım.ee ben başlıcam tabiki Göz kırpıyor

ilk yazcagım daha dogrusu yazamayacagım size link olarak vercem cunku yazılcak bişe deil izmeniz gerekli hem duygulandıran hem TÜRK olmamdan gurur duyduran bi sahne kurtuluş filminden bir sahne buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=afObFTlcPH8
bunu izlerken yemn ederim tüylerim kabarıyo be

yüzüklerin efendisindeki son sahnelerden biri olan kara kapı savaşlarında kendisinden kat kat üstün olan düşma karşısında korkuya kapılıp geriye dogru adım atan ordu aragorn un yaptığı konuşmay dı;

Çekilmeyin,çekilmeyin.............Gondorlular,Rohanlılar,kardeşlerim
Gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum...Gün gelir,insanlar cesaretlerini yitirebilir,dostlarına sırt çevirebilir ve kardeşlik bağlarını koparabilir,ama bugün o gün değil...Düşmanın zaferi ve harab olmuş siperler bekler İnsan Çağı'nın çöküşünü ama bügün o gün değil...Bugün savaşacağız...Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum Batı'nın halkı...

yine aynı filmin ikinci serisinde sıkışan ve son kez salrıya geçme emri veren kral teoden in sözleri;

Theoden:İnsan bu nefret karşısında ne yapsın
Aragorn:Benimle at sürün , karşılayın onları
Theoden:Şanlı bir ölüm için
Aragorn:Rohan ve halkımız için
Theoden;Son bir kez Tokmakel Miğferin borusu derinden çalıcak
Gimli:Evet!!!
Theoden:İşte omuz omuza kılıç çekiceğimiz an
Theoden:Artık insafsız olun , gazap için , yıkım için , kızıl bir şafağa beyler ileriiiii!!!!

bu sahnelerde gaza gelip bende ayaga kalkmışımdır hasimada öndekileri kılıçtan geçirmiştim Çok mutlu

bu sefer sadece beni gaza getirenleri yazdım aklıma geldikçe boyleride komikleride dierlerini de yazarım ! ! !
hehehe 2008-02-06 (19:08)
ROCKÇI FATOSS
Bayan
ROCKÇI FATOSS
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
DÜNYANIN BÜTÜN MEŞHURLARI BU JİLETİ KULLANIYOR.KALECİ MAYER;NADYA KOMANAÇİ.BİRİCİK BARDO.FENERBAHCELİ CEMİL.PELE..DENEMESİ BEDAVA ÜSTELİK HİÇ PARA VERMEDEN:dd:HEHEHEHE BAYILIYORUM SANA SENER SENNNNNNN:d:dd:d:d:dd:ZİYAAAA...VECİHİ:d:dd:d:dd:NESELİ GÜNLER BİNKERE OLSUN BİN KERE İZLERİMd:d:d:d:
2008-02-09 (13:47)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
.........nalan! nayır! nolamaz!.....ama hangi film onu bilmiom Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-02-10 (15:16)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
bashak demiş ki:
.........nalan! nayır! nolamaz!.....ama hangi film onu bilmiom Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor

Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor newet bende natırladım bole bişeler Çok mutluÇok mutluÇok mutlu
2008-02-10 (20:26)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
puhaha Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor
2008-02-22 (22:29)
dageniz
Bayan
dageniz
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
ay siii ded pipııılll !!! uuuuhuhuhuhu
2008-02-25 (21:31)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Ganuni Ganuni!! Beni bırakıpta nereye gidiyorsun, hain erkek? Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-02 (19:19)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
benim hiç babam olmadı........küçük EMRAHIN TÜM FİLMLERİİ Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-02 (19:21)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
şizofren demiş ki:
bashak demiş ki:

Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor newet bende natırladım bole bişeler Çok mutluÇok mutluÇok mutlu
ZUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-05 (10:30)
astozlu
Bay
astozlu
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
you need people like me!!you ned people like me,so you can point your fuking fingers and say "that s the bad guy"
bu var ya..benim hayatımın repliği değil anlamıdır bi yerde..bilene hediyem var:-)

Sayfa /41234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol