Küresel ısınmaya karşı basit önlemler( ARKADAŞLAR BU KONUDA BİRAZ DUYARLI OLALIM )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

Küresel ısınmaya karşı basit önlemler( ARKADAŞLAR BU KONUDA BİRAZ DUYARLI OLALIM ) 2008-02-04 (17:12)
Sine Kaya (kardansine)
Sine Kaya (kardansine)
2008-03-09 (12:08)
Ayse Nur (aysenurayse)
Ayse Nur (aysenurayse)
BİRAZ DUYARLI OLMAK mı???

keşke biraz duyarlı olmak yetseydi bu saatten sonra...
2008-03-09 (19:55)
Zeynep Doğan (sadneess)
Zeynep Doğan (sadneess)
arkadaşım amerika durmadıkça bu ısınma hızla devam edecek...anlaşmayı imzalamayan tek ülke amerika...
ve bu haberi veren cnn de onların bi kanalı zaten....
diyecek bişey yok...
2008-03-09 (20:29)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
Yıl 2008 ... Venomscorpion der ki : Küresel ısınmayı duyuyorum, suyumuz ısınıyor...

Yıl 2020 ... ve suyumuz ısındı, küre nerdeyse çaylayacak.Venom bunu 12 yıl önce duymuştu. Mr. Green Mr. Green Bu adam çok duyarlı yauw Şaka yapıyor
sadness e katılıyorum 2008-03-16 (20:01)
Burcu Bahçeci (BURCU46)
Burcu Bahçeci (BURCU46)
ne yanı benim kullandığım bi tüp parfümmü isıtıyo dünyayı gözümüzü açalım adamlar nükleer santralleri açmış atıkları nerede bilen yok sonrada küresel ısınmaya son verelim diye anlaşma imzalayalım diyolar unutmayalım olay yerine ilk katil gelir...
küresel mi oda ne 2008-03-17 (20:40)
Hakan Gönül (ruhanilider)
Hakan Gönül (ruhanilider)
sayın arkadaşım sende bu küresel sacmalığına inananlardanmısın yoksa haşa inançsızmısın?böle bi sacmalık yok herşey yaradanın kontolü altında olduğunu unutmayalım bunlar çıkar amaçlı palnlanmış ve tamamen uyduruk konulardır tıpkı BM yani birleşmiş milletler gibi lütfen biraz daha detaylı araştıralım
2008-03-18 (21:53)
Birleşmeseydi Birleşmiş Milletler
Başımıza gelmezdi bu tür illetler Gülüyor
2008-03-21 (02:53)
Oguzhan Gerekyoq (cinder)
Oguzhan Gerekyoq (cinder)
tesekkur ederım bole bı konuya degındıın ıcın....
insanların bu konu hakkında cooq coq farklı goruslerı var ınsan sonucta ama bazen arastırma yapmadan veya konuyla ılgılenmeden bınevi dusnmeden mesaj yasmaları yoq mu benı olduruo lutfen arkadaslar bıras bu konuya egılelım ve duyarlı olalım cunku en basıtınden buzul kutlelerı erıyor ve bunn erımesı dunyadakı ruzgar akımlarınn yonu deısıo yanı ıklımler deısıyorrrrr bu gıdısı daha yawaslatıp durdurmak bısım elımızde olan bısı en asından duyarlı dawranalım bu konuya cogu kısı saten takmıo bu tur olayları cunku ınsan oğlunun yapısında vardır yawas gelen tehlıkede panık yapmazlar yapmadıkları gıbı ılgılenmezler bıle illaki bi parfum kullanmayarak deıl ınsanları bu konu hakkında bılınclendıredebıllırsınız bu kadar kıt dusunmeyın lutfen.......
atalarımızın eskıden yaptıgı kahramanlıkları yıgıtlıklerı anlatırlar neden anlatırlar cunku onlar bıse bu ulkeyı emanet etmıs onlar gelecek nesıle coq gusel bı eser bırakmıslardır.bısım atalarımıza karsı vefa borcumuz vardır ki bu da bısden sonrakı nesle yıne aynı sekılde ve daha ıısıyle gusel bı ulke bırakabılmek....arkdaslar kusura bakmayın ama ben arkamdan kufur edılmesınden hıc ama hıc haz etmem ve ettırmememk ıcın elımden geldıınce calısacaım
2008-03-21 (21:00)
cinder demiş ki:
insanların bu konu hakkında cooq coq farklı goruslerı var ınsan sonucta ama bazen arastırma yapmadan veya konuyla ılgılenmeden bınevi dusnmeden mesaj yasmaları yoq mu benı olduruo lutfen arkadaslar bıras bu konuya egılelım ve duyarlı olalım
Niye öyle diyosun ki biz duyarlı değil miyiz....Hadi duyarlı olduk ne olacak.Tutturmuşsunuz bi duyarlı olalım duyarlı olalım...Ol hadi.İklimler değişiyormuş, rüzgarın yönü değişiyormuş, buzullar eriyormuş...Çözüm önerelim lütfen.Kimsenin bu konuda bi çözüm önerisi yok çünkü bu işin çözümü yok...Duyarlı olalım mış.

Alıntı:
Yıl 2008 ... Venomscorpion der ki : Küresel ısınmayı duyuyorum, suyumuz ısınıyor...

Yıl 2020 ... ve suyumuz ısındı, küre nerdeyse çaylayacak.Venom bunu 12 yıl önce duymuştu.

eee bundan daha başka nasıl duyarlı olalım...
2008-03-22 (00:11)
Ali Tıkır (Tulkas)
Ali Tıkır (Tulkas)
her kimsen seni burdan sapına kadar kınıyorum.. ismi cinder olan her ne boksa ismi önemli değil önemli olan savunduğu görüş ben bu arkdaşa(cindere) hak veriyorum. Bu kardeşimiz şuan ancak ve ancak görüşünü ve bu konuda olan duyarlılığını dile getirmiş. gerisi zaman ister, bir olgu veya bir objeye veyahut savunduğu görüşü içinde bitirmeli insan. bu cinderi bu yolda iyi görüyorum. ama sen işin kolayına kaçıp işin halledilemeyeceğini görüşünü içinde zaten kaybetmişsin onun için sen geç bunları bu yolda inananlara bırak. yoksa senin dediğin gibi lafla olmaz bunlar.
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa