chagrishim
Türkiye, Ankara
Yenimahalle Gaziçiftliği L.(Y.D.A.)
burayı bilen var mı yeri değil biliorum ama ayrıca konu açmak istemedım 12. viyanadaymış
mjoker
Avusturya, Wien
Universität Wien
http://www.kolping.it/bz/index.php burdan gerekli bilgileri edinirsinn ama 12 ole bir yer yok die biliyorum eyer varsa arkdaslar beni duzeltsin kabelwerkin bir benzer yeri sistem ayni
chagrishim
Türkiye, Ankara
valla benım bıldıgım 23 tane var ve bu da 12.sinde:)

HASviyana
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
viyanada 23 tane mahalle vardir. Bu mahallelere bizim gibi isim vermemislerdir ve 1.2.3. diye ilk kurulan merkezden yuvarlak halinde genisleyerek malallelere ayirmislar. Ama aslinda bi cok yerinde özel ismi var. Kabelwerk 12.Viyanada.
http://www.yurtdisiuniversite.net/tr/list.asp?kat_nr=5 linkinde yurtlar hakkinda bilgiler var.
yyiggitt
Türkiye, İstanbul
Okan Üniversitesi
arkadaşlar 15 ağustos gibi viyanada olıcam sanırım. burda yaşayıp orayı bilenler ve hala orda olan arkadşlarımın hepsi kabelwerki tavsiye etti. hakkında kesin olarak fazla birşey bilmiorm fakat burda yazılanları okuduğum kadarıyla uzaklık ve orda yaşayanların genelinin türk olmasından yakınmışlar. çok türk olması dil öğrenimi açısından zorluk yaratsa da ilk kez giden ve dil bilmeyen biri için başlangıç ve uyum sürecinde avantaj sağlar. uzaklık sorunuda pek abartıldığı gibi değildir diye düşünüorm ki abartılmış hali dediğim bile çok abartısız geldi. bi yere gitmek için 30 dk gayet uygun bi süre bence. ben 2 senedir istanbul okan üniversitesinde okuyordum ve kadıköye 2 saat taksime 4 saatte gittiğimi zamanları biliyorum. büyük bi şehirde yaşıyosan buna katlanmak zorundasın. sanki yaşadığın yer dünyanın en sorunsuz ulaşımınasahip ülke de gittiğin yerde daha iii olmasına rağmen şikayet ediyosun.
Mossad
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
inanmıyorum ama dün beşiktaştan sariyer tam 3 saat sürdü... neyse hayırlı olur inş bize o yurt..
chagrishim
Türkiye, Ankara
12. viyana mı o yurt?dağ başı mı oluo??