Mesaj Panosu

Rusya'da Gemi Kaptanlığı okumak istiyorum
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-02-07 (19:42)
serbian16
Bay
serbian16
Rusya Federasyonu, Rostov-on-Don
Rostov State University
Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı sen yıne ıstısmar edıyosun zannedersem arkadasım..Rovanıemı ve diger universitelerle direk anlaşmaları vardır.Orda yazan o.Bologna Konvansiyonu ise tum ab ulkelerının toplandıgı ve anlaşmaya vardıgı dıploma denklıgı anlaşmasıdır.Lızbon sozlesmeside dıploma denklıgı ıle alakalıdır.Erasmus ve socrates gecıslerı ab ulkelerı universitelerarası kurum tarafından yapılmaktadır.
Baska sorun varmı?
2008-02-07 (19:45)
russianknight
Bay
russianknight
Türkiye, İstanbul
Nitseic arkadaşım Erasmus programı Ab üyesi ülkeler ve üyelik programı bitmemiş ülkeler için geçerlidir.Sen Bir Rus üniversitesinden bir Avrupa Üniversitesine geçiş yapabilirsin ama bu Erasmus olmaz anlaşmalı okullar arası geçiş olur.Erasmus adından da belli olduğu üzre, Ab eğitim programıdır. Göz kırpıyor
2008-02-07 (19:46)
serbian16
Bay
serbian16
Rostov State University
anlatmaya calısıyorum ama basından sonuna kadar anlaşmazlık oldu zannedersem.konuya uzak oldugundan olabılır.baska sorun varsa sorabılırsın nıtcevic?
2008-02-07 (20:03)
serbian16
Bay
serbian16
Rostov State University
tabiki canım kardesım cevaplayayım..Universiteler substantal daylar ve tatıl gunlerı dısında full calısırlar.Gereklı yerlere maılını gonderdın ıng gelmedım rusca ıste rusca yazarız yeterkı senın ısın hallolsun kanka.sorun degıl.Maılıne cevap bi hafta 10 gun ıcınde gelır.
Tekrar tekrar soyleyelım ıcı rahat olmayan arkadslar rus konsoloslukları numaraları nette heryerde var.Arayınız yada gidiniz ıcınızde endıse var.unutmayın bıızm kayıtla mayıtla ısımız olmaz.Bızım ısımız burda yardım.Bilgilerı sorgulamakta degıl.İsteyen yararlanır ıstemeyen yararlanmaz
2008-02-07 (21:19)
hotlife79
Bay
hotlife79
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
Serbian bilgi paylaşamın için çok teşekkür ediyorum gerçekden güzel bilgi vermişsin arkadaşım.Ayrıca beinm anlamadığım arkadaş senin hakkında kötü düşüneceğim gibisine bir şey söylemiş linkler ve herşey ortada üniversite senin mailine cewap wermezse bu serbianın sorunu değil.Üniversiteyi senin adına arıyıp herhangi bir şey yapmak zorundada değil paylaşım gayet açık ve net.Denildiği gibi rus konsolosluğuna gidip ordan bilgi al eğer forumdan yardım almak istemiyorsan. Göz kırpıyor
2008-02-07 (21:24)
serbian16
Bay
serbian16
Rostov State University
http://eng.mstu.edu.ru/about/heads.shtml

işte kontaktta belırttıgım maıller ve sahıplerı bu.UNİVERSİTENIN RESMI SİTESİ.kımseyı zorla yazdırma gıbı dusuncem a.sukur olmadı kaydolmak ısteyen arkadaslar ordakı sahısların maıllerı veya telefonlarından ulasabılırler.Bilgi acık net ve temızdır.
slm 2008-03-08 (16:47)
djsharp
Bay
djsharp
Türkiye, Mersin
Mersin Şevket Pozcu Lisesi
ben aranıza yenı gırdım ben de gemı kaptanı olmak istiyorum coculugumdan berı merak duydugum meslektır.ben eşit agırlıkcıyım fakat gemı kaptanlıgı sayısal bolumunde yurt dısı unıverıtelerınde bolum fark edıyormu sızden bunu ogrenmek ıstıyorum bana maıl atarsanız sevınırım
2008-03-08 (18:47)
russianknight
Bay
russianknight
Türkiye, İstanbul
djsharp demiş ki:
ben aranıza yenı gırdım ben de gemı kaptanı olmak istiyorum coculugumdan berı merak duydugum meslektır.ben eşit agırlıkcıyım fakat gemı kaptanlıgı sayısal bolumunde yurt dısı unıverıtelerınde bolum fark edıyormu sızden bunu ogrenmek ıstıyorum bana maıl atarsanız sevınırım

Murmansk State Technical University , St.Peter Marine Technical University ve Maritime State University de denizcilik üzerine eğitim görebilirsin.bu üniversite adlarını goog le giriip bilgi alabilirsin.Üniversitelerin web sayfalarında ''Admission'' diye araştırırsan kayıt şartlarını öğrenebilirsin. Göz kırpıyor
slm 2008-05-05 (18:26)
SSBMAN
Bay
SSBMAN
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
Selamlar ,
Son derece bilgilendirici ve güzel bir konu olmuş . Arkadaşlar peki rostovda ki denizcilik üniversitesi ve şartları ile ilgili bilginiz var mı?

Birde rostov da hayat şartları ve asayiş durumu nasıl ? Tabi okulun yurtları da önemli nasıl acaba ? YAda ev tutmak daha mı mantıklı olur ?

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol