(((((((((((( bir 14 şubat daha)))))))))))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456

2008-05-09 (12:43)
Eda Soysal (açheliaa)
Eda Soysal (açheliaa)
haluk81 demiş ki:
açheliaa demiş ki:
ne cok sevgılı meraklıları duygusal ınsanlar varmıs Gözlerini yuvarlıyor bır de sevgılısı olmayan ''nerdeee'' dıye tepkı vermıs Gözlerini yuvarlıyor aksıne sevınmelerı gerekırken ve böyle seylerın önemı olmadıgını bıldıklerı halde ! mıllet sevgılısı olmaz uzulur ben sevglım olunca uzulurum ayrılınca ohh be derım valla Şaka yapıyor

bende bi can yoldasi istiyorum belki Gülüyor Gülüyor hem niye sevgilin olunca uzuluonki terk et gitsin Mr. Green
sevgılıden can yoldası olmaz. evet zaten hep tekme basmakla zamanımı gecırıyorum ve gelen teklıflerı reddetmekle. sevgılıden can yoldası olcagna hıc olmasın daha ıyı
2008-05-09 (12:54)
Haluk Öztürk (haluk81)
Haluk Öztürk (haluk81)
açheliaa demiş ki:
haluk81 demiş ki:
açheliaa demiş ki:
ne cok sevgılı meraklıları duygusal ınsanlar varmıs Gözlerini yuvarlıyor bır de sevgılısı olmayan ''nerdeee'' dıye tepkı vermıs Gözlerini yuvarlıyor aksıne sevınmelerı gerekırken ve böyle seylerın önemı olmadıgını bıldıklerı halde ! mıllet sevgılısı olmaz uzulur ben sevglım olunca uzulurum ayrılınca ohh be derım valla Şaka yapıyor

bende bi can yoldasi istiyorum belki Gülüyor Gülüyor hem niye sevgilin olunca uzuluonki terk et gitsin Mr. Green
sevgılıden can yoldası olmaz. evet zaten hep tekme basmakla zamanımı gecırıyorum ve gelen teklıflerı reddetmekle. sevgılıden can yoldası olcagna hıc olmasın daha ıyı

sende sakadan hiç anlamiomusun ya,bende biliom sevgiliden can yoldasi olmayacagini, ama bende tekme basacak sevgili veya teklifde yok Gülüyor
2008-06-09 (13:25)
Canan Sözeri (canan aydoğan)
Canan Sözeri (canan aydoğan)
İstanbul' dan çabuk dön yazmışım, vay bee ne de çabuk geçmiş zaman..Çoktan gittin de çoktan döndün bile ankara'ya..
Şimdi mesajımı okuyunca bi garip oldum işte, bişiler yazasım geldi..ne bileyim..
Artık işe bırakmadığını da ekleyebilirim mesela..havaların ısınmasına bağlı olarak mı acaba!! ama kapsirlerime hala katlanıyorsun..Gülümsüyor öff neyse.. sıkıldım bugün işlerden..
birileri benim yerime çalışmaz mı bu haftalık????? bende tatile gitsem toparlansam, bunaldım..
canan aydoğan demiş ki:
Kişiden kişiye değişir, sevgilini iyi tanıyıp onu en çok neyin mutlu edeceğini bilmek lazım..Sonra da hediye veya sürpriz seçimini ona göre yapmak lazım..Onu mutlu etmek lazım!!! Mesela benim sürprizim yani bana yapılan oluyor bu, Emre Aydın konseriydi. Beni havalara uçurdu bu sürpriz ama sevmeyen de sevmez tabii.Neyse..!
Aşkım, Bitanem, Sevgilim,
O gün yarışma organizasyonunda yorulmuş ayakta duracak hali kalmayan bir kızı farkettiğin, tüm terslemelerine rağmen onunla iletişim kurabilmek için çaba gösterdiğin, zaten cevabını bildiğin ya da benim bilmediğimi bildiğin sorular sorduğun için, (yüz vermiyordum ama çok sevimliydin be aşkım),Ankara'nın bu soğuğunda önce onu işe bıraktığın, evine hırsız girdiğinde ve sonrasında hep yanında olup tüm kaprislerine katlandığın için..benim için yaptığın ve yapacağın herşey için..hayatımın en güzel sevgililer gününü hediye ettiğin için sana sonsuz teşekkürler..İstanbul'dan çabuk dön!!! Seni Seviyorum!!
:) 2008-06-12 (21:00)
Sevgi Ateş (crazy teacher)
sevgilisi olmayanlara inat acıyonuz heralde bu sayfalarıGülümsüyor
2008-06-13 (01:44)
Sero Erdo (foryouu)
Sero Erdo (foryouu)
crazy teacher demiş ki:

KOMPLEKSLİ Mr. Green

EN GUZEL HEDIYE İÇTEN GELEN BI FRANSIZ YETER
2008-06-13 (02:53)
Meta Morfoz (sucre)
Meta Morfoz (sucre)
foryouu demiş ki:
crazy teacher demiş ki:

KOMPLEKSLİ Mr. Green

EN GUZEL HEDIYE İÇTEN GELEN BI FRANSIZ YETER

ben rus ısterem
:) 2008-06-13 (23:11)
evet kompleksliyim acayip psikopatım
biraz obsesiflik az da paranoyaklık var
şizofrenlğide unutmayalm:)GülümsüyorGülümsüyor
2008-06-14 (12:04)
Sero Erdo (foryouu)
Sero Erdo (foryouu)
vay garıbım asksızlık psıkolojısı ıste ne dıelım bırgun senı sevende bulunur ınsallah Mr. Green
2008-06-14 (13:15)
foryouu demiş ki:
vay garıbım asksızlık psıkolojısı ıste ne dıelım bırgun senı sevende bulunur ınsallah Mr. Green

Yüzü kızarıyor Çok üzgün, ağlıyor Gözlerini yuvarlıyor
inş
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456