İstanbul' dan çabuk dön yazmışım, vay bee ne de çabuk geçmiş zaman..Çoktan gittin de çoktan döndün bile ankara'ya..
Şimdi mesajımı okuyunca bi garip oldum işte, bişiler yazasım geldi..ne bileyim..
Artık işe bırakmadığını da ekleyebilirim mesela..havaların ısınmasına bağlı olarak mı acaba!! ama kapsirlerime hala katlanıyorsun..

öff neyse.. sıkıldım bugün işlerden..
birileri benim yerime çalışmaz mı bu haftalık????? bende tatile gitsem toparlansam, bunaldım..
canan aydoğan demiş ki:
Kişiden kişiye değişir, sevgilini iyi tanıyıp onu en çok neyin mutlu edeceğini bilmek lazım..Sonra da hediye veya sürpriz seçimini ona göre yapmak lazım..Onu mutlu etmek lazım!!! Mesela benim sürprizim yani bana yapılan oluyor bu, Emre Aydın konseriydi. Beni havalara uçurdu bu sürpriz ama sevmeyen de sevmez tabii.Neyse..!
Aşkım, Bitanem, Sevgilim,
O gün yarışma organizasyonunda yorulmuş ayakta duracak hali kalmayan bir kızı farkettiğin, tüm terslemelerine rağmen onunla iletişim kurabilmek için çaba gösterdiğin, zaten cevabını bildiğin ya da benim bilmediğimi bildiğin sorular sorduğun için, (yüz vermiyordum ama çok sevimliydin be aşkım),Ankara'nın bu soğuğunda önce onu işe bıraktığın, evine hırsız girdiğinde ve sonrasında hep yanında olup tüm kaprislerine katlandığın için..benim için yaptığın ve yapacağın herşey için..hayatımın en güzel sevgililer gününü hediye ettiğin için sana sonsuz teşekkürler..İstanbul'dan çabuk dön!!! Seni Seviyorum!!