Mesaj Panosu

gelmeyin arkadaslar...
Yeni Konu Aç
gelmeyin arkadaslar... 2008-02-11 (23:15)
lanetliyiz
Bay
lanetliyiz
Türkiye, Kütahya
İnönü Üniversitesi
adıyaman... cennet vatanımın tek cehennem köşesi.
arkadaslar aranızda adıyamana okumaya gelmeyi dusunen falan varsa benden size tavsiye hiç ugrasmayın. oturun bir yıl daha hazırlanın.
adıyamanda bulacagınız tek sey hayal kırıklıgıdır. 3 binadan olusan universitesiyle gercek bir hayal kırıklıgı.
halkı sıcak kanlı falan diyorlar. alakası yok. adamlar okulun onunde bahcede ne bakıyon kavgasında hala. yeni geldiysen ve buralı falanda degilsen seni ezerler. her türlü baskı yolda yururken dik dik bakmalar, polat alemdarın çin malı... takım elbiseli yasları henüz 20-24 arası olan ama kendilerini 35-40 yaslarındakı kabadayılara benzetmeye calısan insanlar.
neyse ki bitti de kurtuldum.
gidecek arkadaslara tavsiyem sakın gitmeyin universite havasında bir yer degil.
kimse hakaret falan etmesin lutfen herkes her yeri sevmek zorunda degil.
ha bana sorarsanız adıyaman=nefret
2008-02-12 (20:51)
elusive87
Bayan
elusive87
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
gitmeseydin ozaman!!!
2008-02-26 (13:08)
lanetliyiz
Bay
lanetliyiz
Türkiye, Kütahya
İnönü Üniversitesi
bilseydim gitmezdim zaten
2008-03-12 (09:53)
PoTemKiN02
Bay
PoTemKiN02
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
lanetliyiz demiş ki:
adıyaman... cennet vatanımın tek cehennem köşesi.
arkadaslar aranızda adıyamana okumaya gelmeyi dusunen falan varsa benden size tavsiye hiç ugrasmayın. oturun bir yıl daha hazırlanın.
adıyamanda bulacagınız tek sey hayal kırıklıgıdır. 3 binadan olusan universitesiyle gercek bir hayal kırıklıgı.
halkı sıcak kanlı falan diyorlar. alakası yok. adamlar okulun onunde bahcede ne bakıyon kavgasında hala. yeni geldiysen ve buralı falanda degilsen seni ezerler. her türlü baskı yolda yururken dik dik bakmalar, polat alemdarın çin malı... takım elbiseli yasları henüz 20-24 arası olan ama kendilerini 35-40 yaslarındakı kabadayılara benzetmeye calısan insanlar.
neyse ki bitti de kurtuldum.
gidecek arkadaslara tavsiyem sakın gitmeyin universite havasında bir yer degil.
kimse hakaret falan etmesin lutfen herkes her yeri sevmek zorunda degil.
ha bana sorarsanız adıyaman=nefret

Kardeş bir adıyamanlı olarak söylemlerin çoğuna katılıyorum, ama genelleme yapmak yanlış, az da olsa iyi insanlar mevcut... Doğru söylüyorsun adıyaman üniversitesi okunacak bir yer değil bir iki bina daha yapıldı ama üniversiteden çok büyük bir liseye benziyor Gülümsüyor))... Gelmek isteyen arkadaşlara hiç tavsiye etmem... Ayrıca burada özel yurtlarda pek bulunmuyor... Hele kızlar için tek bir tane bile özel yurt mevcut değil.... Bilgilerinize.
2008-03-12 (12:27)
For you
Bay
For you
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
Kim bilir sen nerelisindir?Senin memleketin hakkında böyle yorum yapsalar sen ne dersin acaba...Sana mı düstü benim memleketimi kötüliyecek gibisinden

Sana bir sey söyliyim, okulun bitmis, cekip gitmissin, herseyi bitirmissin daha neden gelip milletin memleketine öle böle diyosun...Ozaman erkeksin erkek gibi, bilseydim Adıyamanın öyle oldugunu gitmezdim diyecegine, gidip gördükten sonra ben burayı begenmedim.Okumuyorum deseydin ve cekip dönseydin memleketine onun icin yorum yazmayı bırak millet konussun

Ne geregi var, millet sana kötü seyler yazsın öyle degil mi ?

Bu arada Adıyamanlıyım ama bunu normal bir vatandas olarak seni düzeltmek icin yazdım...

Böyle hatalar yapılabiliyor nese hadi eyvallah
2008-03-14 (00:37)
ferhat86
Bay
ferhat86
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
saçlamalamışsın, Adıyamandan memnun olmayan tanıdığım tek kişi sensin,Adıyaman cennet demiyorum ama söylediklerinle uzaktan yakından alakası yok, insanları kalitelidir bi kere hiçbir yardımı esirgemez, dil din ırk vs ayrımı yapmaz, başka yerlerde çok karşılaştım da o yüzden yazıyorum, o bahsettiğin takım elbiselilerden neden ben ratlamadım merak ediyorum, resm varsa koyarsan sevinirim.
2008-03-18 (17:49)
lanetliyiz
Bay
lanetliyiz
Türkiye, Kütahya
İnönü Üniversitesi
ferhat86 demiş ki:
saçlamalamışsın, Adıyamandan memnun olmayan tanıdığım tek kişi sensin,Adıyaman cennet demiyorum ama söylediklerinle uzaktan yakından alakası yok, insanları kalitelidir bi kere hiçbir yardımı esirgemez, dil din ırk vs ayrımı yapmaz, başka yerlerde çok karşılaştım da o yüzden yazıyorum, o bahsettiğin takım elbiselilerden neden ben ratlamadım merak ediyorum, resm varsa koyarsan sevinirim.

kardes bence sen sacmalamıssın. adıyamandan memnun olmayan tanıdıgın tek kişi bensem herhalde benden baska da kimseyi tanımamıssın .
dinime küfreden müslüman olsa... 2008-03-25 (18:32)
demokrat73
Bay
demokrat73
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
la koyfugum sen heralde kendini maima de yaşadıgını zannediyon.kütahyayıda gördük.**** yeri keşke yunanlılar da kalsaydı...kütahyayı gördükten sonra ulu öndere hayatımda ilk kez sitem ettim.ne diye bu melanet yeri almış diye...sen önce topragına bakda sonra benimkine laf söyle.sahte peygamber den başka ne çıkardınız ki...
2008-04-24 (00:39)
lanetliyiz
Bay
lanetliyiz
Türkiye, Kütahya
İnönü Üniversitesi
birader insan olan insanca anlar degil mi biz oraya insanlar okusun diye kimse hakaret etmesin kimse hic bir yeri sevmek zorunda degil diye yazdık
ama senin gibi öküzleri hesaba katmamısız anlasılan . kutahyada bi bok yok bilmem ne yazmıssın kendince haklısın size gore otlaklar yok kutahyada. bi öküz için zor tabi anlıyorum. adıyamanda bol afiyet olsun
2008-04-24 (01:07)
rayel
Bayan
rayel
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
kilit Soğukkanlı
Ücretsiz Kayıt Ol