avrupa'da diploma denkliği?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
avrupa'da diploma denkliği? 2008-02-13 (02:53)
Turhan Frombg (turhanbg)
Turhan Frombg (turhanbg)
slm arkadaşlar ben dokuz eylül FTR de okuyorum. bi forumda fizyoterapist bi bayanın zorlu sınavlardan geçerek fransa da denklik aldığını okudum.. ben bulgaristan türkiye çifte vatandaşıyım ve bildiğim kadarıyla avrupada çoğu ülkede oturma va çalışma iznimiz var. ben mezun olduktan sonra her hangi bi avrupa ülkesine gidip çalışmak istersem yerine getirmem şartlar ne olur? bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler Göz kırpıyor
MERHABALAR 2008-02-22 (09:20)
Ramazan Bıyık (FransaTurkOgrenciKongresi)
EGER BULGARISTAN VATANDASLIGIYLA SINIRDAN GECICEKSEN ELINI KOLUNU SALLAYARAK SHENGENE DAGIL BUTUN AVRUPA ULKELERINDE GEZEBILIRSIN HICBIRSEYEDE IHTIYACIN YOK.FRANSA ICINDE AYRIYETTEN DIYEBILIRIM ISTERSEN BURDA GEL 0 DILLE TIPA BILE KAYDINI YAPTIRTABILIRSIN AVRUPA BIRLIGI VATANDASI OLMAN YETERLI OLUR.AMA FRANSADA DIL BILMEDEN HAYAT SURDURMEK HER ANLAMDA NE KADAR ANLAMLI OLUR BU ISIN ZOR YANI.
KOLAY GELSIN BOL SANSLAR
2008-02-23 (00:20)
Turhan Frombg (turhanbg)
Turhan Frombg (turhanbg)
ilgin için teşekküerler. ama ben bg vatandaşı olarak haklarımı iyi biliom Mr. Green ayrıca okuduğum bölümden ve okulumdan çok memnunum. benm tek merak ettiğim fransa'nın ya da başka bi ab ülkesinin türkiye diplomalarını tanıma konusundaki durumuydu.. bunun hakkında bi bilgin var mı Şaşkın:
merhabalar 2008-02-24 (15:06)
Bisey degil nedemek,tam istedigini en son mesajindaki gibi tek bi cumleyle anlatsaydin daha aciklayici olurdum yazdigin mesaj her yone cekilebilio;)
master icin sayarlar bi **** cikarticaklarini dusunmuyorum,ama burada calismak istiyosan ugrastirirlar
Fransada Üniversite 2008-08-30 (16:39)
Kadir Evler (evlerka)
Kadir Evler (evlerka)
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben "Fransada Üniversite" ve "Fransada Üniversite 2" forumlarından "evlerka" ismi ile bildiğiniz Kadir EVLER.

Sizinde bildiğiniz gibi iki yıldan bu yana turkstudent.net'ten elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalıştım ve forumumuz yirmi binin üzerinde izleme ve yüz altmışa yakın cevap ile en büyük başlığa ulaştı.

Ve şimdi bu bilgi paylaşımını bir adım daha ileriye götürmek için sizleri, 4 Eylül Perşembe Ankara'da, 16 Eylül Salı Balıkesir'de ve 19 Eylül Cuma Istanbul'da yapacağımız görüşmelere davet ediyorum.

Daha ayrıntılı bilgi için bana 0544 229 06 62 ya da evlerka@hotmail.com adresinden ulaşabilirsinıiz.