bu mesajı 10 kişiye gönder. göndermezsen....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

bu mesajı 10 kişiye gönder. göndermezsen.... 2008-02-14 (18:36)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
1. Bir yere üye olduğunuz için fidan dikilmez!
2. Bir yerde oy kullandığınız için Türkiye'de bir kanun teklifi yasalaşmaz!
3. Bir maili 10 kişiye gönderirseniz dileğiniz yerine gelmez!
4. Bir maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz o maili microsoft veya aol gibi büyük firmalar takip edip o kadar para yardımı falan yapmaz!
5. Evet bunu da gördük : Microsoft servetini falan dağıtmıyor arkadaşlar!
6. LC Waikiki satılmadı!
7. Domino's Pizza domuz yağı/eti kullanmıyor!
8. Gerçekte yardım bekleyen yanan bir çocuk yok. Varsa da aynı çocuk geçen sene zaten bir kez yanmıştı!
9. Hastanede kan bekleyen öyle bir vatandaşımız yok!
10. Kokakolayı tersten okuyup yorumlayabilen arkadaşlarımızı da ödüllendirmek istiyoruz.
11. Doları katlayınca pentagonun yanmış resmi oluyormuş. Az daha katlayınca ikiz kulelerin yanmış şekli çıkıyormuş. Evet arkadaşlar bunu da gördük ki

dolar, pentagon ve ikiz kulelerin inşasından çok daha önce şu andaki halini almış Gülümsüyor)
12. Bu maili sana yollayana da yolla. Dostluğumuz pekişsin diyenlere sesleniyorum. Aynı maili göndermeyin. Başka şey yollayın kardeşim!
13. Nike logosunda aslında Allah yazısı gizliymiş. Biz baktık. Göremedik Gülümsüyor
14. Türk polisi e-posta trafiğini takip etmiyor!
15. Sinemada koltuğumuzun altına aids virüsü taşıyan iğne yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış. Bu kişilerin devlet tarafından halk eğitim

merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz.
16. MSN Listenize biri eklendiği taktirde ciddi problemlerle karşı karşıya kalma riskiniz, söz konusu hacker sizi kafaya takmışsa zaten yeterli

düzeydedir. Korkmanıza gerek yok. Size birinin zarar verebilmesi için msn kullanmak gerekli değildir Gülümsüyor
17. MSN paralı olmuyor. Logo mogo maviyken yeşile veya mora dönmüyor. Bir yere tıklamanız da gerekmiyor!
18. Erkek milletini yeren, kız milletini öven mailler erkek icadıdır. Maksat kız msn'i topalamaktır arkadaşlar!
19. israilli bilim adamlarının sivri sinek dna'sıyla oynayıp süper kan emici,on kat daha dayanıklı hale getirdiği ve komşu ülkelerin türkiyede dahil dna

haritasını çıkartmakta kullanacağı casus sivrisinek olayı... Tabi mesajın sonlarındaki damarlamızdaki asil kanı kirletmeye yönelik böyle bi girişimi

kemalist gençliğin asla kabul etmeyeceği vurgusu karşılıklı akıl sağlığı dilekleriyle vedalaşmamıza yol açmıştır.
20. 1987'den beri dolaşan mail diye bir şey yoktur. O dönemde mail yoktu!
21. Klavyemizdeki "w, h, k, ğ" tuşları paralı olmayacak. Bunun için sitelere girip millete hit kazandırmayın!
22. Petrol rezervlerimizin üzerine amerika civa döküp kuyuları kapatmış. Arkadaşlar cıva sıvı bir madendir. Tamam ağır ama sıvı!
23. Rus hackerler Türk hackerlara savaş falan açmadı. Açsa da ucu bize dokunmaz!
24. Sizi kimse telefonunuzu kontrol etmek için arayıp sizin kimlik bilgilerinize erişmek için kullanamaz. Faturasını falan da sizin hesabınıza böyle bir

yöntemle geçiremez!
25. Tao öğretileri Allah'ın güzelliğini savunan şeyler değildir!
2008-02-14 (18:46)
Gürkan Yalçın (01physiker)
Gürkan Yalçın (01physiker)
muhtac oldugun kuvvet , damarlarindaki ASiL kanda mevcuttur !!! Göz kırpıyor Göz kırpıyor
2008-02-14 (18:54)
Ferhat İkiz (wellboy)
Ferhat İkiz (wellboy)
ya ya ya şa şa şa ibo ibo çok yaşa Gülüyor
dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz Göz kırpıyor Soğukkanlı
2008-02-14 (19:12)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
tahribata çok takılıyorsun sanırım Gülüyor
2008-02-14 (19:28)
Ferhat İkiz (wellboy)
Ferhat İkiz (wellboy)
yok kanka 1923turk benim ora sepulun mekan Mr. Green Soğukkanlı
2008-02-14 (22:30)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
eline saglik ibrahim abi,eline saglik Göz kırpıyor
slm 2008-02-15 (10:36)
Çapkın Kız (çapkın kız)
Çapkın Kız (çapkın kız)
Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
Göz kırpıyor
Göz kırpıyor
Göz kırpıyor Göz kırpıyor
2008-02-15 (14:27)
Electra Electra (electromania)
Electra Electra (electromania)
2004 ve 2005 yıllarında bana zincir mektup (chain letters) gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sayenizde;

- tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı içemez oldum. AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum.

- Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artık bir domuz gibi kokuyorum.

- Marketlerde yaşlı kadınlar beni kandırıp parfüm koklatacağım diye bayıltıp
kaçırır korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yaşlı kadınlara asla yardim etmiyorum.

-Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum.

-Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karşısında korkudan yemek yiyemez oldum.Üstüne kesin fare sıçmıştır diye hiçbir kutu içeceği içemiyorum.

-Çok beğensem bile ya içkime ilaç koyup beni uyutup organlarımı çalar ve buz dolu küvetin içinde uyanırsam diye bana yaklaşanları tersliyorum

-Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara yatırdım. Beş parasız kaldım.

-Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum.

-Bir maili forward etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı kaybettim.

-Arkadaşlar rica ediyorum vazgeçin artık saçma sapan mailler göndermekten, yok
bir gün rüyasında Allah; "evladım demiş.................."Allah evladım der mi hiç yahu!!! Msn paralı olacakmış, 1-2-3 hafta içinde şu kadar kişiye gönderirsen seninkine birşey olmayacakmış...

Şimdi
Eğer bu maili 60 saniye içinde 65000 kişiye yollamazsan, bilesin ki ishal bir kuş sabah aksam kafana sıçacak ve hayatı sana dar edecektir.

(Bir Dostunuz

bide böyle bir versiyonu vardı Gülüyor
2008-02-15 (15:33)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
electromania demiş ki:
2004 ve 2005 yıllarında bana zincir mektup (chain letters) gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sayenizde;

- tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı içemez oldum. AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum.

- Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artık bir domuz gibi kokuyorum.

- Marketlerde yaşlı kadınlar beni kandırıp parfüm koklatacağım diye bayıltıp
kaçırır korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yaşlı kadınlara asla yardim etmiyorum.

-Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum.

-Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karşısında korkudan yemek yiyemez oldum.Üstüne kesin fare sıçmıştır diye hiçbir kutu içeceği içemiyorum.

-Çok beğensem bile ya içkime ilaç koyup beni uyutup organlarımı çalar ve buz dolu küvetin içinde uyanırsam diye bana yaklaşanları tersliyorum

-Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara yatırdım. Beş parasız kaldım.

-Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum.

-Bir maili forward etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı kaybettim.

-Arkadaşlar rica ediyorum vazgeçin artık saçma sapan mailler göndermekten, yok
bir gün rüyasında Allah; "evladım demiş.................."Allah evladım der mi hiç yahu!!! Msn paralı olacakmış, 1-2-3 hafta içinde şu kadar kişiye gönderirsen seninkine birşey olmayacakmış...

Şimdi
Eğer bu maili 60 saniye içinde 65000 kişiye yollamazsan, bilesin ki ishal bir kuş sabah aksam kafana sıçacak ve hayatı sana dar edecektir.

(Bir Dostunuz

bide böyle bir versiyonu vardı Gülüyor

supermis Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
ama cola yi ve ickiyi icemez olmasi iyi olmus,yani en azindan bir yarari dokunmus Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-08 (23:55)
Banu Varesil (bnvrsl)
Banu Varesil (bnvrsl)
bende kandım ama msn adamım hala yeşil
mavi olcak sanmıştım Çok kızmış kandırıkçılarrrr Gülüyor
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa