Mesaj Panosu

baccalauréat
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-02-18 (15:37)
o z g u r
Bay
o z g u r
Türkiye, Bursa
Bursa Cumhuriyet Lisesi
teşükkür ederim..umarım eğitim müşavirliği türkçe veya ingilizce konuşuyordur..
2008-02-18 (15:53)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
o z g u r demiş ki:
teşükkür ederim..umarım eğitim müşavirliği türkçe veya ingilizce konuşuyordur..

TC CUMHURIYETI PARIS KONSOLOSLUGUMUZUN UST KATI.VE ISTISNASIZ HEPSI TURK.AMA YINEDE TELEFONU ACINCA ILK SOZLERI"OUI" SEKLINDE OLUYOR HER NEDENSE . Göz kırpıyor SEN TURKCE KONUSMAYA DEVAM ET Göz kırpıyor
2008-02-18 (22:46)
o z g u r
Bay
o z g u r
Türkiye, Bursa
Bursa Cumhuriyet Lisesi
Sorbonne da mimarlık bölümü var mı?
Merhabalar 2008-02-22 (09:09)
FransaTurkOgrenciKongresi
Bay
FransaTurkOgrenciKongr…
Türkiye, İstanbul
Galatasaray Üniversitesi
MIMARLILLAR BURADA ECOLE NATIONALE SUPERIEURE D'ARCHITECTURE ADI ALTINDADIR VE STATUSU FARKLIDIR TURKIYEDEKI UNIVERSITELERE BAGLI LISANS GIBI DEGIL ,YANI BURADAKI UNIVERSITELERE BAGIMSIZ BASLI BASINA BIR OKULDUR.
DIGER BIR SORDUGUN SORUDA SENIN BAC. ALMANA IHTIYACIN YOK CUNKU LISE DIPLOMAN ZATEN SENIN BAC. INDIR SADECE FRANSIZCA TERCUMESI YETERLI OLACAKTIR
AYRIYETTEN EGER FRANSIZ PASAPORTUN VARSA YANI BU BI NEVI FRANSIZ KIMLIGIN ANLAMINA GELIR VE ASAGI YUKARI HIC BIR UNIVERSITE SENDEN DIL SINAVINA GIRMENI ISTEMEZ.CUNKU YABANCI OGRENCI STATUSUNDE DEGIL BIR FRANSIZ GIBI ISLEMLERIN DEVAM EDICEK.
AMA UNUTMAKI SU BIR GERCEK SEN UNIVERSITE EGITIMINI FRANSIZCA OLARAK ALICAKSIN VE FRANSIZCA BILMEDEN DIREK UNIVERSITEYE BASLAMAN NE KADAR GARIP BIR DURUM OLUR BU ORTADA CUNKU ECOLE NATIONALE SUPERIEURE D'ARCHITECTURE LUGU 3 SENEDE BITIRIOSUN VE SADECE 1 DEFA KALMA HAKKIN VAR.AMA BURAYA GELMEYI KAFANA KOYMUSSAN EGER HENUZ LISE 2 DEYMISSIN BAK EGER ISTERSEN COK GUZEL FRANSIZCA TEMEL YAPABILIRSIN SENI ENGELLEYICI HIC BIR SEBEBIN YOK BUNUN ICIN?NE KADAR ERKEN BASLARSAN O KADAR IYI EDERSIN.
KOLAY GELSIN BOL SANSLAR
2008-02-22 (20:57)
o z g u r
Bay
o z g u r
Türkiye, Bursa
Bursa Cumhuriyet Lisesi
Öncelikle ilgilenipte cevap yazdığın için teşekkür ederim.
Ben kırmızı pasaportum var dedim ama Fr vatandaşı değilim Bulgar vatandaşıyım BG de avrupa birliğine girdiği için dikkate almıştım umarım BG vatandaşı olmama rağmen beni dil sınavına tabi tutmazlar..
Fransada Üniversite 2008-08-30 (16:41)
evlerka
Bay
evlerka
Fransa, Bordeaux
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben "Fransada Üniversite" ve "Fransada Üniversite 2" forumlarından "evlerka" ismi ile bildiğiniz Kadir EVLER.

Sizinde bildiğiniz gibi iki yıldan bu yana turkstudent.net'ten elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalıştım ve forumumuz yirmi binin üzerinde izleme ve yüz altmışa yakın cevap ile en büyük başlığa ulaştı.

Ve şimdi bu bilgi paylaşımını bir adım daha ileriye götürmek için sizleri, 4 Eylül Perşembe Ankara'da, 16 Eylül Salı Balıkesir'de ve 19 Eylül Cuma Istanbul'da yapacağımız görüşmelere davet ediyorum.

Daha ayrıntılı bilgi için bana 0544 229 06 62 ya da evlerka@hotmail.com adresinden ulaşabilirsinıiz.

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol