arkadaşlar yeni vizyona giren filmlerden bride 120. askerlere erzak taşıyan 120 gönüllü çocuğun öyküsünü anlatıyor! dinlerken gözlerim doldu! gitcem inşallah. vatanımıza sahip çıkmamız gerekn bugünlerde bu film bazı şeyleri umarım hatırlatırr
Merakla beklediğim bir filmdi 120. Nöbetlerden vakip bulup ilk fırsatta gideceğim. Çocuklar Selena, Acemi Cadı, Winx gibi saçmalıklarla kafalarını bulayacaklarına bu tür gerçekleri ve nasıl bir geçmişe sahip olduğumuzu görmeliler. İzleyin, izlettirin!..
msj yazdığın için tşkr ederim. bende en kısa zamanda gitcem,hala gidemedim,vakit olsa para olmuor,para olsa vakit olmuor geçekten çocuklr selenedan fln çok wetkilenior.tarihi küçük yaştan öğrenmeye başlamaları lazım.
120 yi izledim ve o kadar etkilendim ki dünya görüşümün değiştiğini hissediyorum.ağlamadığım 5 dk fln olmuştur yani film boyunca ağladım o çocukların büyüdükleri ortam verdikleri emek ve hayatta sadece 22 çocuğun kalması bu vatanı kazanmak için neler yaptığımızın en açık göstergesiydi bence.herkes gitsin izlesin kesinlikle
Evet, pazartesi izleme şansı bulacağım. Bu defa kesin.
+ izleyen arkadaşlarım da güzel olduğunu söylüyorlar.
İlk mesajımda yazdığım durumlardan dolayı kaçırmamak icin and içtim!