Mesaj Panosu

ROMANTİK ROCKCI ERMAN
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

ROMANTİK ROCKCI ERMAN 2008-02-20 (00:46)
pamelas
Bayan
pamelas
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilgi Üniversitesi
SON ZAMANLARDA SESSİZ SEDASIZ ÇIKAN BİR ROCKCI VAR ...İSMİ ERMAN DUYDUNUZMU?ROMANTİK ROCKCI OLARAK BİLENLERDE VARMIŞ... AMA ÇOK FAZLA BİLİNDİĞİNİ SANMIYORUM... GECENLERDE KLİBİNİ İZLEDİM ULUSAL BİR KANALDA (TRT1 Dİ GALİBA.. KLİBİN İSMİ HANÇER
http://www.youtube.com/watch?v=qCs_vwDzEes

KLİP PARCASINIÇOK BEĞENDİM VE ALBÜMÜNÜ ALMAK İSTEDİM...UZUN BİR ARAMA SONUNDA NİHAYET TAKSİMDE ALBÜMÜ BULDUM! ALBÜMÜN İSMİ " ERMAN SEVGİLİYE "
ALBÜMDEKİ SEVGİLİYE VE SİTEM PARCALARINI MUTLAKA DİNLEMELİSİNİZ ARKADAŞLAR
GERÇEKTEN SOUND AÇISINDAN ÇOK KALİTELİ VE MÜKEMMEL PARCALAR.
KAFAMA TAKILDI BÖYLE KALİTELİ BİR ALBÜMÜ BULMAKTA NEDEN ÇOK ZORLANDIM? VE EMİNİMKİ BENİM GİBİ BİRÇOK İNSAN BİLMİYOR HALA BÖYLEBİR ALBÜMÜN VARLIĞINI :)HERHALDE REKLAMI İYİ YAPILMADIĞINDAN DOLAYI ALBÜMDEN HABERİM OLMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
BU TOPİĞİ AÇMAMIN SEBEBİ ARKADAŞLAR, SİZLERİ KALİTELİ BİR YAPIMDAN HABERDAR ETMEK VE BEĞENEREK DİNLEDİĞİM BU ALBÜMÜ YAPAN EMEK VEREN KISACA ÜRETEN ARKADAŞA VE ARKADAŞLARA KENDİMCE BİR DESTEK VERMEK İSTEDİM... BU ALBÜMÜ DİNLEDİKÇE GERCEĞİ SÖYLEMEK GEREKİRSE BU ARKADAŞI NEDEN TVDE PROGRAMLARDA GÖREMİYORUM DİYE DÜŞÜNDÜM...
(OKADAR ÇOK YENİ ÇIKAN VARKİ ,TAKİP DAHİ EDEMİYORUM DİYE DÜŞÜNENLERDE VARDIR ARANIZDA HAKLI OLARAK)
MALESEF TV LERDE HERGÜN OKADAR GEREKSİZ SANATCI BOZUNTUSU SEYREDİYORUZKİ ONLARIN YÜZÜNDEN BÖYLE GÜZEL İŞLER ÇIKARAN BU VE BUGİBİ ARKADAŞLARI PROGRAMLARDA PEK **** GÖREMİYORUZ, KEŞFEDEMİYORUZ ...
BENCE BULUP DİNLEYİN ... BU ARKADAŞIN ALBÜMDEKİ PARCALARI İNTERNETTE BULABİLİRSİNİZ ...DİNLEYEN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BU TOPİKTE PAYLAŞALIM ...
2008-02-20 (14:18)
şemsi
Bay
şemsi
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
güzel ve sade olmuş ama alt yapısını biraz daha güçlendirebilirdi yinede güzel sesi var ve sözlerde çok güzel
2008-02-20 (20:33)
pamelas
Bayan
pamelas
Türkiye, İstanbul
bence altyapı çok iyi .. albümdeki sound klipte yok . çünkü mb ufaltılmış .oyüzden olabilir
............ 2008-02-21 (11:03)
çapkın kız
Bayan
çapkın kız
Türkiye, Bursa
Yıldırım Emirsultan Lisesi
fena değil sade....
SAĞOLL 2008-02-21 (18:54)
screem17
Bay
screem17
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
DİNLEMEDİM ANCAK ORTALIKTA ROCKÇI DİYE GEZİNİP DURAN BİR YIĞIN ADAM VAR TAVSİYEN ÜZERİNE DİNLEYECEM...
2008-02-22 (01:04)
pamelas
Bayan
pamelas
Türkiye, İstanbul
okadar sert bir albüm değil zaten poprock tarzı bişey ...sözleri çok anlamlı geldi bana... kulak tırmalamıyan bir ses.
2008-03-28 (04:55)
kbskl
Bay
kbskl
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
arkadaşım paylaşımın için tşk.ederim
bi rock dinleyecisi ve nacizane bu işi yapan olarak yorumum şudur.
bu tarz müzikler 90larda ülkemizde duyulmaya başlandı haluk levent önderliğinde
bi furyadır aldı yürüdü.lakin akabinde sönüp gitti.90 lar diorum çünkü erkin babayı
tamamen ayrı tutuorum bu müzikten.
bence günümüzde pop denilen popüler müzik techno müziğe kaydığından tipik rock
müzik enst. ile yapılan her müzik rock olarak adlandırılmaya başlandı ve
müzikal kavramlar alt üst oldu.sadece rock için deil alternative denilen müzik de
alternatifliğini yitirip piyasalaştı.kavrama hakimeyeti geçelim(alternative müzik nedir?..vs)
kelime anlamının dahi dışına çıktı.popülerizme bulaştı.
linkteki müzisyen arkadaşa yoğunlaşırsak başta sözler olmak üzere popüler arabeskin çok güzel bir
örneğidir bence.müzikal namelerde keza bir keman klarnet eşliğinde arabesk kültüre ait
namelerdir.("romantik rock çu" diye yazdığn için sölüyorum yakıştımayı sen yapmamış olabilrisin;
romantizmden ziyade realizm dir rock sözlerinin dayandığı felsefe)
sözlerin bu kadar aşk temasına dönüştüğü benzer örneklerinde de olduğu gibi
rock un felsefesinden marjinalleğinden nasibini almamış eserler olarak yorumluyorm bu ve benzerlerini.
beğenileri sorgulamak ayıplamak gibi lüksüm yok ve bunu da yapmıorm.keza gün gelir içerken özellikle
bi melankoli anımda bende bu kişiyi dinleyebilirim.
doğru bulmadığım tek şey rock kelimesiyle bu şahsiyetin aynı cümle içinde kullanılması.
isterim ki beğenilere saygı duyulduğu gibi kavramlara da saygı duyulsun.rock yakıştırması her müziğe
yapılmasın ki gelcek kuşaklar kavram ayrımını rahatça yapabilsin.
YUKARIDAKİ ARKADAŞIMIZA CEVAP 2008-03-28 (10:54)
pamelas
Bayan
pamelas
Türkiye, İstanbul
....
seviyeyi düşürmeden...

/ sepultura
2008-03-28 (16:01)
kbskl
Bay
kbskl
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
ben bu yazdıklarına sadece gülüp geçerim arkadaşım
bana yakıştırdığın (rock çu kabul ettiğimi varsaydığın grupları da katmıştım yorumuma
dikkatli okusaydın benzerleri kelimesini kullandım yorumumda)
sen dediğmi anlamaya çalışmak yerine bana çemkirmeye odaklamışsın kendini inanıyorum ki
o yüzden böle talihsiz bi mesaj yazdın.hakarete uzanan açıklamaların olmuş canın sağolsun.
sadece şeboyu ayrı tutraım verdiğn isimlerden.aranjman kalitesi,loop ağırlıklı müzikle
dediğn müzikalatiye uyar belki de eleşirdiğin ama onu da çok iyi yapar ki ayrıca işin söz kısmını da
dikkate alırsak şebonun eline kimse söz dökemez.kurban var hayko var bu ülkede allahtan onların adlarını vermemişsin
örnekleme yaparken yazık ederdin.anadolu kokan ve aynı zamanda rock olan eserleri vardır.git haykoyu dinle
türk esintisi arıyosan.beğensende beğenmesende üzerine yorum yaptığn adam adam olsun bari iki akor basan erman değil.
sen haluk lenevtle büyüdün belki ama ben onla büyümedim arkaşım kusura bakma farklılıklar bu yetişme tarzından çıkıo belki
ben ac-dc ile, bon jovi ile,deep purple ile,erkinle(ayrımını ilk mesajımda yaptım),yavuz çetin pentagram la büyüdüm(daha uzatmıım)
kaliteye alıştım ondandır.
sen mayayı yanlış almışsın okuduğun okul değiştirememiş seni.basit akor düzenli bu parçayla uğraşacağına
bi enstruman koncertosu ile uğraşmanı beklerdim akademik kariyerini göz önünde bulundurarak.
yapmıosan da nacizene uğraşırım mütaviziliği yapsaydın bari
"okumakla adam olunmaz"ın bir örneği daha bknz:şkl 1-a (siz)
istediğn kadar çemkir yine mesajla karşılık ver hakaret et çirkinleşmeye devam edet.
neyi yakıştırıyosan kendine onu yap.ben ben aptal bir kral tv şarkıcısı için daha fazla polemiğe girmem
saygılarımla...
vah vah :) 2008-03-29 (15:51)
pamelas
Bayan
pamelas
Türkiye, İstanbul
arkadaşım ben çemkirmem Gülümsüyor keşke sen de o iki akoru basabilsen , bu işi hiç bilmediğin belli seninle polemiğe giremem bursalı Gülümsüyor

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol