aslidilek
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
Merhabalar;
Politecnico di Milanonun cok iyi bir universite oldugundan bahsedilmis ama hep mimarlık ve muhendislikten bahsedilmis. Bu universite işletme veya ekonomi master'ında da iyi midir? Fikri olanlar paylaşırsa cok sevinirim.
Dasis
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Politecnico mühendislik ve mimarlıkta iyi olmasının yanında ücretlerin düşük olması güzel.Mba programı var ama 20000 euro.Mba i iyimi bilimiorum ama o civarda paraya italya da boccioni üniversitesinde okumak daha iyi olur.Boccioni işletme de çok iyi bi okul italyanın boğaziçisi diolar:)
aslidilek
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
Master of science basliğı altında bi yönetim amster'ı vardı aslında ben ona bakmıştım o kesinlikle 20.000 euro degildi =) yorumlar icin tesekkurler ben yine diger dedigin uni.ye de bir bakarım..
Dasis
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Dediğin doğru ama o industrial engineering programı.Mba değil.Bu arada boccioni uni. de milano da

begumt
Türkiye, İstanbul
İstanbul Kültür Üniversitesi
selam, daha önceden politecnico di milano'da strategic design ya da brand management üzerine master yapmış olan var mı? bu konuda bilgi almak istiyorum..
meliyass
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
ben de bu okul hakkında bilgi almak istiyorum..ilgilenirseniz çok teşekkür ederim
Dasis
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Boccioni üniversitesi hakkında mı bilgi isyiosun?pek bir bilgim yoq.Ama yeterli olursa..
1900 yılların başında boccioni soyadılı biri tarafından kurulmuş.Nasıl ki İtalya da ki her 3 mühendisten 1 i politecnico dan ise,işletmecilerin de ayno oranda belki de daha yüksek bi oranda mezun oldukları okuldur boccioni üni.Başvurma prosedürleri aynı diğer okullardaki gibi klasik yani.Okul milano da.Dediğim gibi italyanın boğaziçisi falan diye dediklerini okumuştum.Herkese başarılar...