Selam serenay61
kiwikizi na yazdığım aşağıdaki notu sana da iletmek isterim. Çünkü benim gelmek istediğim üniversitelerden biri de Otago Üniversitesi. Eğer zaman ayırıp cevap yazarsan çok memnun olurum. Biliyorum çok abartılı bir istek olacak ama benim bir an önce karar vermem lazım o yüzden ivedi bir şekilde cevap yazarsan çok memnun olurum. İlgin için şimdiden teşekkürler.
Sevgiler.
Ben Yeni Zelandaya doktora eğitimi için gelmek istiyorum. Araştırmalarımın çoğunu da tamamladım ancak çok acil şekilde cevap aradığım bir konu var sen orada yaşayan ve okuyan biri olarak sanırım bana yardımcı olabilirsin. Konu oradaki yaşam standartlarıyla ilgili. Ben bir burs buldum sayılır benim tution fee mi karşılayacak ve bana aylık harcamalarım içinde belli bir miktar ödeme yapacak. Bende yeni zelandaya eğer bir aksilik çıkmazda gelebilirsem Residential college lardan birinde kalmayı planlıyorum seninde bileceğin gibi bunlar 3 öğün yemek ve oda ücreti olarak yaklaşık 1040 NZ doları istiyorlar. Benim sormak istediğim bu konaklama ve yemek işini bu şekilde yani 1040 NZ dolarına çözersem, aylık harcamalarım yani diğer giderler için ne kadara ihtiyacım olacak? Çünkü benim alacağım burstan konaklamayı çıkardığım zaman çok az bir para kalıyor. Bu arada çok gezen yada çok para harcayan biri değilim. Bunu da göz önüne alarak kendi deneyimlerinden de yola çıkarak bana acil bir cevap yazabilirsen çok sevinirim. Birde oradan burs bulma imkanım olabilirmi. Çünkü paramın yetmeyeceği düşüncesi giderek ağır basmaya başladı ve ben herşeyi ayarlamama çok küçük bir adım kalmışken vaz geçmek üzereyim. Bana deneyim ve bilginle yardım edersen çok sevinirim. Lütfen acele et.Herşey için şimdiden teşekkürler.
Sevgiler
İnşallah Cevap Gelir Çünkü Başlığın Açılış Tarihi 12.08.2004 ve son mesaj tarihi 31.10.2005
Eğer maddi durumunu ayarlıyamadıysan gitmemeni tercih ederim.... maddi durumun iyi değilse hiç uğraşma!!!