Mesaj Panosu

dil eğitimi için çooook kararsızım ingilteremi? amerikamı? avustralyamı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
dil eğitimi için çooook kararsızım ingilteremi? amerikamı? avustralyamı? 2008-02-24 (23:40)
yaa83
Bay
yaa83
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
arkadaşlar 6 ile 10 ay arasında yurt dışında dil eğitimi almak iitiyorum çok araştırdım birsürü firmayayla görüştüm yinede karar veremiyorum başta londra olarak başladım fiyatlar olsun şartlar olsun gayet uygun geldi tabiki en önemli unsuruda benim için çalışma izni vermesiydi ama araştırdıkça amerikaya gitmek istemeye başladım ve bu bende takıntı haline gelmeye başladı hem istediğim gibi sıcak yer düşündüğüm yerler hemde sahil olması eğlencelerin fazla olması da cezbediyor bediyor beni özellikle losangales,seatlle.san diago vb yerler tam karar vermek üzereydimki çalışma izni vermediğini öğrendim bu olay tamamiyle elimi kolumu bağladı şimdide avustralya'yı soktular kafama hem sıcak yer hemde çalışma izni veriyorlar ha bide yaşam giderleri daha düşük bundada karşıma vize kısmında sorun çıkıyor 3 ay banka hesabımda 25.000 ytl olması gerekiyormuş veya sponsor göstermemiz gerekiyor burda takılıp kaldım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
mantığım ingiltere diyor sıkıntısı iklimi
gönlüm amerika diyor sıkıntısı çalışma izni vermemesi
avustralya'da olabilir onunda sıkıntısı vizede
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum biran önce karar vermem lazım yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisini yapmalıyım ve hangi ülkede nekadar giderim olur orda geçimimi sağlıyabilirmiyim kurs ücreti ve bir aylık giderimi ayarlasam orda geçinebilirmiyim ne gibi sıkıntılarım olur ingilizcemde başlangıç düzeyinde şimdiden herkeze teşekkürler.....
2008-05-04 (20:09)
efikra
Bay
efikra
Türkiye, İstanbul
Galatasaray Üniversitesi
Tabi ki AMERİKA
Sabaha kadar AMERİKAAAAA
Kalcak yer çok pahalı+Yemekler uygun+Çalışırsan kaçak para kazanırsın
2008-05-04 (22:01)
canbekcan
Bay
canbekcan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
İngilterede eğitim alman daha mantıklı. Üstelik kaldığın süre içerisinde branşınla ilgili bir iş bulup kendine referans sağlarsın. 6 ile 10 ay arasında kalacağını belirtmişsin, ancak İngiltereye gittiğinde bu süreyi daha fazla uzatmak isteyeceksin. Yaşam şartları Amerikaya göre daha iyi. Tavsiyem, o kısa süre içerisinde de olsa hava şartlarına katlanman. İnsan vücudu her koşula uyar seninki de uyacaktır. Gülümsüyor
Ücretsiz Kayıt Ol