Mesaj Panosu

Sabit ***ZEKA SORULARI***
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /84Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 8081828384

2008-06-12 (18:23)
hsyn07
Bay
hsyn07
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
ben olsam ikisinden birine sunu sorarım... diğerine cennete nerden gidilir diye sorsam ne der diye ve cevabın tam ters istigametinde giderim
2008-06-19 (12:37)
çiçek87
Bayan
çiçek87
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
foryouu demiş ki:
NEYSE BEN ORTAMI BOŞ BULDUM SORU SORAN YOK ORTALIKTA KARISMIS GUZEL BIR SORU SORAYIM SİZE....

şimdi bir yol var yol ılerıde ıkıye ayrılıyor bı taraf cennete bı taraf cehenneme gıdıyor. bu ayrım yerının tam ortasında bir ev var bu evke ıkız kardesler yasıyor biri hez zaman yalan soyluyor dıgerı her zaman dogru soyluyor ama sız hangısının yalancı hangısının gerceklerı soyledıgını bılmıyorsunuz.
yolda devam edıyorsunuz ve evın onune gelıyorsunuz tabı cennete gıden yolu bulmaya calısıyorsunuz kapıyı calıyorsunuz kapı acılıyor ve tek bır soru sorma hakkınız var.. oyle bır soru sorun ki cennete gıden yolu bulun....

soruyu bılenler varsa sussun cunku cok manyak cevaplar cıkıyor... hade kolay gelsın(daha once sorulduysa kusura bakmayın)

herhangi birisine kardeşine sorsam bana cennete gitmem için hangi yolu gösterir? diye sorardım.eğer doğrucuya soruyorsam cehennemi gösterir çünkü kardeşi yalancı olduğu için beni cehenneme yöneltitr.eğer yalancıya soruyorsam aldatmak için yine cehennemi gösterir.her iki ihtimalde de cehennemi göstereceği için cennete giden yolu bulurdum.(ama benim bu soruyu duymuşluğum var sanki Gözlerini yuvarlıyor )
2008-06-20 (14:59)
hiperboloid
Bayan
hiperboloid
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
hsyn07 demiş ki:
ben olsam ikisinden birine sunu sorarım... diğerine cennete nerden gidilir diye sorsam ne der diye ve cevabın tam ters istigametinde giderim

evet katılıyorum Mr. Green

Sayfa /84Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 8081828384

Ücretsiz Kayıt Ol