Mesaj Panosu

SİNGAPURDA EGİTİM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
SİNGAPURDA EGİTİM 2008-02-25 (17:00)
lordfox
Bay
lordfox
Türkiye, Antalya
Antalya Karatay Lisesi
ARKADASLAR BEN 3 GUN SORA GİDİYORUN ORAYA ULASMAK İSTEYENLER ULASSIN BANA lord_fox_88@hotmail.com sormak istediginiizin alayını biliyorum su an NUS A GİDECEGİM zaten ilk ocne dil egitim alcam ama orda yurudda ayarladım ..danısmanlık yapabilirim hepnizie gelmek isterseniz ...
2008-02-28 (16:13)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
hemen sımdı mı gıdıyorsun kardes okul sımdı mı baslıyor hem ta oraları nerden buldunuz abı ya anlamadım gıttı aklınıza nerden gelıyor oralar
2008-04-18 (20:11)
senem42
Bayan
senem42
Çek Cumhuriyeti
singapurda egitim hakkında ayrıntılı bilgi verirmisinz?egitim şartları,hayat kosulları....orda kac tane turk ogrencı var?sıngapurda tıpla alakalı bır bılgınız var mı?
singapur hakkında 2008-04-24 (01:55)
tuncaykaleli
Bay
tuncaykaleli
Azerbaycan, Bakü
Türk Dünyası İşletme Fakültesi
ben ogrenci degilim....gecen sene singapura calısmak ve ve kız arkadasımla bulusmak amacıyla gıttım ve 1 ay kaldım...filipinli olup 1 ay bulustugum kız arkadasımla guzel zaman gecırdım ama neyse asıl konuya gelelim...singapur hayat ve egıtım olanaklarının ust duzeyde oldugu ben ce harıka bı sehır devlet...altyapısı gelısmıs ve tıcaretın buyuk olcude cınlılerın elınde oldugu bataklıktan yaratılmıs guzel bir yer...gezmek için gıtmedıgım ıcın insanlar ılıskıler ve hayat tarzından bahsedeyım...herkes calısıyor bu ulkede ama herkes belkıde mecburlar...cunku hayat pahalı dogal olarak..bu ulkede dogan ve olen kısı kar gormez cunku yagıslı ve cok sıcak ıkı mevsım var sadece genel olarakta cok sıcak her evde her odada klıma var..klimacılar ıyı para kazanır Gülümsüyor
herkes calıstıgı ıcın evde yemek olayı yok sanırım mutfakta yok evlerde Gülümsüyor herkes dısarda yıyor yemek ..msn den konustugum cogu bayan yemek yapmayı bılmıyor calıstrıgı ve vaktı olmadıgı ıcın...
kapitalizmın en ust versıonu burada gecerlı...işe gıreceklerde bio adenılen bır sacmalık var ama bosverın..basınıza gelene kadar takmayın..okulları cok ıyı...paranız varsa tavsıye ederım...ınternette okulların we b sıtesı var cok kolay bulabılırsınız...trafık sasagdan akıyor...her mılletten ınsan bulmak mumkun sankı kokteyl gıbı.
.yemegı kafanıza takmayın en az 20 turk lokantası var adreslerı nette mevcut..... ayrıca duydugunuz tum yabancı mutfakların ornegı var..ama ben cınlılerın yemeklerıne dayanamıyorum..
.ingilizcem cok az ama hıc kımseye bısey sormadan tum sgp yı gezdım cunku sehrın harıtalaması mukummel...ve turıst harıtası sıze yeter..sıgara 12 dolar ve benım ıcın cehennem..Gülümsüyor eger ust duzey egıtımınız ve kalıfıye ısenız..cok ıyı sartlarda iş bulabılırsınız ınternetten...
sahıl kentlerımısdekı gıyım kusam nasılsa burada herkes ole gıyınıyor genelde..cunku cok sıcak...acıkcası beyazları da sevıyolar ..erkeklere ayrıca tavsıye ederımGülümsüyor ... bazen sıcaktan dolaı koku oluyor ama onada yapacak bısey yok...katar havayolları en ucuz ucak bıletı için... ben gıdıs donus 900 liraya almıstım...hala aynı sanırım... eger bir iş yada bir bayan bulabılırsem en yakın zamanda yıe gıdecegım..cunku cok begendım..tavsiye ederım.. msn em burda sorulara acıgım tuncaykaleli@hotmail.com
Ücretsiz Kayıt Ol